camping-lampje-action-diy

LED Campinglampje Action pimpen – knutselactiviteit voor kinderen

Knutseltip! Bij de Action kocht ik twee budget campinglampen met LED licht voor samen nog géén 5 euro. De lampjes kunnen rood en wit licht stralen. Ideaal voor op de camping of als je ’s avonds gezellig in de tuin wilt zitten. Ze geven voldoende licht, maar ze zijn eerlijk gezegd wel wat saai zo… Hip is anders… Samen met mijn dochter toverden we een LED campinglampje van de Action om tot een 1001 nacht lichtje.

Vorige maand mochten mijn kinderen een nachtje bij hun oom en tante op de camping logeren. Wat een feest! De jongens samen in een tweepersoons koepeltentje en mijn dochter in de stacaravan. Ik kocht bij de Action twee campinglampjes. Een voor de jongens, die ze in de tent konden gebruiken, en een voor mijn dochter omdat ze zonder nachtlampje vaak moeite heeft om in slaap te vallen.

Zo zien de LED campinglampjes van Action eruit. Ze kosten ongeveer €2,39.

Review Action campinglamp

Action heeft in de zomermaanden een beperkt aantal kampeerartikelen. Vaak van het merk Froyak of ander merkloos spul. Toen ik bij de Action was hadden ze meerdere soorten campinglampen maar deze leek mij het stevigst. De LED campinglamp van Action kostte €2,39 in de aanbieding maar buiten de aanbieding om zullen ze vast niet meer dan 3 euro kosten.

De LED campinglamp van Action werkt op 4 x AA batterijen die je aan de onderkant in kunt stoppen. Best veel batterijen eigenlijk voor zo’n lampje, niet echt duurzaam. Het lampje is gemaakt van hard plastic en voelt stevig aan. Je kunt het campinglampje op twee manieren gebruiken; op tafel (of op een ander vlakke ondergrond) zetten of ophangen aan het ‘hoedje’. Werkt allemaal prima.

Het bedieningsknopje zit aan de onderste rand. Een keer drukken en je hebt wit licht. Nog een keer drukken en het lampje is iets minder fel, de derde keer dat je drukt heb je rood licht en de vierde keer drukken is het lampje uit. Het lampje geeft genoeg licht om te zien wat er op tafel staat, om een boekje te kunnen lezen en om de weg na de wc te vinden. 😉

Campinglampje pimpen

Om het campinglampje op te leuken ging ik opzoek naar knutselspullen die ik al in huis had. Zo is mijn dochter begonnen met het plakken van hartjes en een plakband met steentjes.

LED-Campinglamp-Action-DIY

Daarna hebben we een handvat gemaakt van een vouwbaar chenilledraad waar je strijkkralen omheen kunt rijgen.

led-campinglamp-action-pimpen

Vervolgens heb ik met een permanent marker figuurtjes op het plastic getekend. Dit hoeft niet perse maar ik wilde het graag eens proberen.

Met rood licht een echt 1001 nacht lampje geworden.
Campinglampje Action versieren + Review

Heb jij wel eens een product geprobeerd te pimpen? En wist jij al dat Action kampeerartikelen verkocht?

2 thoughts on “LED Campinglampje Action pimpen – knutselactiviteit voor kinderen

Geef een reactie