Lente shoplog en mijn eerste OOTD: Sans-Online

sans10

Wat heerlijk weer zo met dit zonnetje. Ik was al druk bezig mijn kleding uit te zoeken en heb mijn kledingkast aangevuld met een paar mooie items die ik shopte bij Sans-Online. Ik twijfelde tussen de prachtige bomberjacks maar heb uiteindelijk voor een paar bovenstukken en een te gekke accessoire gekozen. Bovendien is dit mijn eerste OOTD en mijn zoon maakte de foto’s. Lachen!

kusje
ff gek doen met mijn zoon

 

Say cheese mama, zeg eens cheeeeessssse. Oké. Mijn zoon van bijna 9 wilde wel foto’s van mij maken in mijn nieuwe outfit. Alleen na 5 minuten had hij het wel gezien haha. Hij klikte maar wat dus er zaten weinig mooie foto’s tussen. Te bewogen of so not me. En natuurlijk moet mama ook ff gek doen hè? Ben nog maar dertig!

Ik zal jullie eerst even laten zien wat ik er allemaal in mijn online shoppingmandje terecht kwam. Daarna nog 2 foto’s met mijn OOTD.

Shoplog

 

sans6

Gelijk op de homepage van Sans-Online viel mij dit shirt op, die moest ik hebben. Er staat in het Engels, Frans, Spaans, Duits en Chinees(?) goedendag. Het is een shirt van het merk Jaqueline de Yong en het valt prima. Fijn dat het shirt niet te kort is. Dit shirt kost € 7,99 en komt uit de nieuwe collectie.

sans8

Dit shirt van Esprit was een knaller. De hals is wijd uitgesneden en het shirt sluit goed aan. Ik vond hem in de sale voor € 5,-

sans7

Deze oversized blouse van Vero Moda is van linnen en fijn voor de lente of een zomerse avond en kost € 29,99. Hij schijnt alleen wel een beetje door.

sans9

Om deze accessoire hebben we thuis wel gelachen. Mijn man vond het een gek ding, het bedekt nog net je borsten en mijn kinderen dachten dat mama een slab voor haarzelf had gekocht. Natuurlijk wist ik wel waar het voor was want ik had het al eerder gezien. Dit kun je dragen onder een shirt of blouse. Je kunt er eindeloos mee variëren. En past onder vrijwel alle bovenstukken. Ik ga er hier meer van aanschaffen in andere kleuren want ik vind het een super uitvinding. Deze koste nog géén 10 euro!

OOTD

sans1sans11sans3

Ik draag de accessoire van Only, de oversized linnen blouse van Vero Moda, een tregging van Lidl en schoenen van Graceland.

Wat vinden jullie van mijn eerste OOTD? En welk item vinden jullie het leukst?

*Voor dit blog heb ik shoptegoed gekregen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

14 thoughts on “Lente shoplog en mijn eerste OOTD: Sans-Online

  1. Slabbetje haha geweldig!!! Leuk dit, vaker doen! De blouse vind ik erg leuk en die andere 2 items.. Goh wat een prinsjes haha heerlijk! De treggings van de lidl zitten fijn he? Hier heb ik ze ook.

Geef een reactie