Lente shoplog en mijn eerste OOTD: Sans-Online

sans10

Wat heerlijk weer zo met dit zonnetje. Ik was al druk bezig mijn kleding uit te zoeken en heb mijn kledingkast aangevuld met een paar mooie items die ik shopte bij Sans-Online. Ik twijfelde tussen de prachtige bomberjacks maar heb uiteindelijk voor een paar bovenstukken en een te gekke accessoire gekozen. Bovendien is dit mijn eerste OOTD en mijn zoon maakte de foto’s. Lachen!

kusje
ff gek doen met mijn zoon

 

Say cheese mama, zeg eens cheeeeessssse. Oké. Mijn zoon van bijna 9 wilde wel foto’s van mij maken in mijn nieuwe outfit. Alleen na 5 minuten had hij het wel gezien haha. Hij klikte maar wat dus er zaten weinig mooie foto’s tussen. Te bewogen of so not me. En natuurlijk moet mama ook ff gek doen hè? Ben nog maar dertig!

Ik zal jullie eerst even laten zien wat ik er allemaal in mijn online shoppingmandje terecht kwam. Daarna nog 2 foto’s met mijn OOTD.

Shoplog

 

sans6

Gelijk op de homepage van Sans-Online viel mij dit shirt op, die moest ik hebben. Er staat in het Engels, Frans, Spaans, Duits en Chinees(?) goedendag. Het is een shirt van het merk Jaqueline de Yong en het valt prima. Fijn dat het shirt niet te kort is. Dit shirt kost € 7,99 en komt uit de nieuwe collectie.

sans8

Dit shirt van Esprit was een knaller. De hals is wijd uitgesneden en het shirt sluit goed aan. Ik vond hem in de sale voor € 5,-

sans7

Deze oversized blouse van Vero Moda is van linnen en fijn voor de lente of een zomerse avond en kost € 29,99. Hij schijnt alleen wel een beetje door.

sans9

Om deze accessoire hebben we thuis wel gelachen. Mijn man vond het een gek ding, het bedekt nog net je borsten en mijn kinderen dachten dat mama een slab voor haarzelf had gekocht. Natuurlijk wist ik wel waar het voor was want ik had het al eerder gezien. Dit kun je dragen onder een shirt of blouse. Je kunt er eindeloos mee variëren. En past onder vrijwel alle bovenstukken. Ik ga er hier meer van aanschaffen in andere kleuren want ik vind het een super uitvinding. Deze koste nog géén 10 euro!

OOTD

sans1sans11sans3

Ik draag de accessoire van Only, de oversized linnen blouse van Vero Moda, een tregging van Lidl en schoenen van Graceland.

Wat vinden jullie van mijn eerste OOTD? En welk item vinden jullie het leukst?

*Voor dit blog heb ik shoptegoed gekregen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

14 Comments

 • Reply Batboy maart 17, 2017 at 6:27 am

  Wat een leuke foto’s. Dat heeft je zoontje goed gedaan. Moest wel lachen om dat slabbertje, maar staat je goed met die doorschijnende blouse ?.

 • Reply Nicole maart 17, 2017 at 6:46 am

  Die “slabber” kende ik zelf ook niet eens haha.. moet je nagaan ? Vind het shirt met de tekst erop wel erg leuk!

 • Reply Channa maart 17, 2017 at 6:57 am

  Leuke outfit, staat je goed!

 • Reply Patricia maart 17, 2017 at 7:34 am

  Ik snap wel dat de slabber voor onrust zorgt, haha. Leuke foto’s!

 • Reply [email protected] maart 17, 2017 at 8:14 am

  Mooie foto’s! En bij mij thuis begrijpen ze ook niet altijd alle accessoires hahaha!

 • Reply Marguerita maart 17, 2017 at 9:50 am

  Haha, wat grappig een slabbetje voor mama. Maar idd wel praktisch, ik zou het zelf niet snel kopen maar op de foto onder je andere blouse ziet het er leuk uit. Mijn favoriet is het Hello Bonjour t-shirt!

 • Reply Vlijtig Liesje maart 17, 2017 at 10:39 am

  Dat witte blousje/slabbetje vind ik erg leuk! Ik kan me voorstellen dat het heel handig is.

 • Reply Kyara Esteva maart 17, 2017 at 3:54 pm

  Leuke foto’s! Ik vind dat onderkraagje wel tof!

  • Reply Nathalie maart 17, 2017 at 4:17 pm

   Dankjewel, dat is het goede woord haha. Wist niet zo goed hoe ik het moest noemen, vandaar dat ik het op accessoire heb gehouden 😉

 • Reply Sjoukje - meergeldminderstress maart 17, 2017 at 4:24 pm

  Handig, dat onderkraagje! Die wil ik ook wel. Heerlijk hè, zo’n zoon die helpt en dan al gelijk geen zin meer heeft. Heel herkenbaar 🙂

 • Reply Marianne maart 17, 2017 at 11:13 pm

  Wat een briljant ding dat gekke blousegevalletje! Wel handig eigenlijk! Hoe noemen ze zoiets?

 • Reply Tiffany maart 18, 2017 at 2:22 am

  Leuke aankopen, vind vooral dat eerste shirtje heel leuk.

 • Reply kim maart 18, 2017 at 7:26 am

  Slabbetje haha geweldig!!! Leuk dit, vaker doen! De blouse vind ik erg leuk en die andere 2 items.. Goh wat een prinsjes haha heerlijk! De treggings van de lidl zitten fijn he? Hier heb ik ze ook.

 • Reply Faye maart 18, 2017 at 3:57 pm

  Leuke, hippe mama ben je!
  Goed ingeslagen, vooral dat kraagje!!

  Verder: Leuke blog, ga ik zeker volgen 🙂

 • Leave a Reply