Sinterklaas schoencadeau tips voor kleuters

Schoencadeautjes voor een kleuter

Sinterklaas is weer in het land en onze dochter mag dan ook altijd in het weekend haar schoentje zetten. Maar wat zijn nou leuke schoencadeautjes voor een kleuter? Ik geef jullie een kijkje in onze cadeautjesdoos met schoencadeaus en sinterklaascadeaus die wij aan onze dochter geven. En we hebben nog een paar meer cadeautips voor kleuters.

De decembermaand vind ik altijd zo overweldigend voor kinderen. Ze zien zoveel, verlanglijstjes maken, Pakjesavond, sinterklaas op school, bij de sportvereniging etc etc etc. Voor ons als ouders vind ik het soms ook best heel lastig. Hoe leg je bijvoorbeeld uit aan je kind dat andere kinderen uit de klas een héél groot cadeau hebben gekregen zoals bijvoorbeeld een tablet of een Playstation?

Begin op tijd met schoencadeaus verzamelen

Wij hebben 1 dochter, dus ons budget is wat ruimer dan als er meer kinderen waren geweest. Meestal zijn schoencadeautjes voor onze dochter onder de € 5,- Voor pakjesavond geven wij max € 50,– uit.

We vertellen Jade dat ze een verlanglijstje mag maken maar dat het geen hele dure cadeaus mogen zijn omdat Sinterklaas voor héél veel kindjes cadeautjes moet kopen.
Ik kijk in de zomeropruiming al naar schoencadeautjes. Bij ons op de kast staat een hele grote doos en daar gaan alle leuke cadeautjes in die ik in de opruiming tegenkom. Hiermee bespaar je best veel geld. Voor mij is het ook wel een beetje een sport geworden om leuke cadeautjes te vinden in de opruiming. Ik vind het belangrijk dat ze ook dingen krijgt waar ze wat van leert op een speelse manier. Ben er van overtuigd dat kinderen spelende wijze heel veel leren en dingen oppikken.

Sint 2021Sint 2021

Schoencadeau tips voor kleuters

De eerste keer krijgt ze meestal iets leuks wat ze graag wil hebben in de schoen, dit jaar is het een LOL Surprise – Surpreme Pets Limited Edition geworden. Dit was een paar weken geleden in de aanbieding bij Kruidvat. Later kwam ik er pas achter dat Toychamp een mega grote collectie LOL heeft en ze ook het goedkoopste zijn als het gaat om de oudere collectie surprise ballen. Ze gaat ook nog een aantal educatieve spelletjes krijgen.

Een tijdje geleden kreeg ik van Nathalie twee hele leuke setjes van Totum. Deze heb ik natuurlijk uitgeprobeerd samen met Jade en ik vind ze erg leuk en geschikt voor Sinterklaas.

Totum Unicorn Jewelry

Review Totum Unicorn Jewelry

Unicorn rainbow Jewelry van Totum is een heel leuk setje waarmee je een ketting en een armbandje kunt maken. Jade is een grote Unicorn liefhebber. Onze dochter is ruim 4 en we hebben dit setje samen gemaakt in tijdsbestek van 20 min. De adviesleeftijd is 5+ en het setje kost € 6,99

LOL adventskalender

Adventskalender 2019 LOL Surprise - Goedkope en budget adventskalenders

De LOL adventskalender is een erg leuke kalender die voor de helft uit chocolade en koekjes bestaat en de andere helft LOL spulletjes. Deze is hier verkrijgbaar voor €3,99

Kennis kids spellen – Ik leer lezen

Kennis kids spellen – Ik leer lezen 4-6 jaar van Identity Games.
Leuk gezelschapsspelletje om op spelende wijze te leren lezen. Te koop bij o.a. Bol.com en Kruidvat.

Deze spellen vind je ook regelmatig bij Kruidvat voor € 2,99 / € 3,99

Kennis Kids spellen – Ik leer klok kijken

Kennis Kids spellen – Ik leer klok kijken 5-7 jaar van Identity Games. Leuk gezelschapsspelletje om op spelende wijze te leren klokkijken. Te koop bij o.a. Kruidvat & Bol.com

Deze spellen vind je regelmatig bij Kruidvat voor € 2,99 / € 3,99

Totum Little Creators

Totum LC Leren knippen inhoud

Little Creators leren knippen van Totum is een leuke leerzame set met een als extra optie de gratis app. In de app kun je spelletjes doen en er zitten extra knipplaatjes in die je kunt printen. Er zit een plastic schaartje bij om mee te knippen. Deze hebben we meteen na het eerste blad gewisseld voor een metalen kinderschaar, dit knipt net iets beter en makkelijker. Uiteraard onder mijn toezicht.

Squla Flits Quiz

Squla Flits Quiz, Groep 1-2-3
100 uitdagende vragen voor kinderen uit groep 1 t/m 4.

Nog meer leuke schoencadeautjes voor kleuters

 • Kauwgomballenautomaat
 • Kleurboeken
 • Prentenboeken
 • Playmobil Plus
 • Slijm
 • Puzzel
 • Kwartetspel
 • Prikblok
 • Speelfiguren
 • Leuke winteraccessoires (sjaal, muts, wanten)
 • Pantoffels
Sinterklaas schoencadeau tips voor kleuters

2 thoughts on “Schoencadeautjes voor een kleuter

Geef een reactie