Happy New Year like a princess

likeaprincess

Princess for a day? Met deze leuke feestkroontjes straal jij zeker weten op oud en nieuw! Superleuk met veel blingbling, steentjes en glitters. Ik zocht op internet de leukste kroontjes voor jullie op. Een kroontje voor je dochter en een kroontje voor jezelf. Deze kroontjes zijn 1 maat dus passend voor elk hoofd.

Meisje-meisje

Ik ben in huis echt het meisje-meisje. Ik hou van roze, jurken, rokjes, make-up en haarversiersels. Leuk dat ik deze liefde nu kan delen met mijn dochter. Al is het natuurlijk nog de vraag of ze later een meisje-meisje word of een stoere chick ;-). Nu ze nog klein is kan ik haar leuk kleden met echte meidenkleertjes. Ik merk aan mijn jongens dat nu ze ouder worden wel degelijk eigen keuzes hebben qua kleding en accessoires. Zo heb ik wel eens een hele hippe trui gekocht voor mijn oudste zoon en hij vind hem niet mooi, dus hoppa terug naar de winkel en een andere uitzoeken. Mijn jongens winkelen niet zo graag, dat vinden ze stom. Een mamading dus dat shoppen. Als mijn dochter wat langer haar krijgt ga ik ook zeker haarkapsels showen en bepaalde vlecht-technieken uitleggen op mijn blog wat ik geleerd heb als kapster.

Kroontjes

Zou het een nieuwe verzameling worden? Ik vind ze prachtig! Ze staan vast leuk op een plankje naast elkaar in de slaapkamer van onze prinses. Op oudejaarsavond draag ik ook een Happy New Year kroontje. Gewoon omdat het kan! Let´s party!

 

full21755926*Afbeelding: Feestartikelen4u

Deze kroon vind ik erg mooi. Vooral de paarse letters en de vorm van het kroontje zelf. Het is gemaakt van kunststof en dit kroontje kost slechts 2,95! Het is dat ik al een kroontje heb anders had ik zeker weten deze gekocht.

full30685656*Afbeelding: Feestartikelen4u

Dit kroontje heb ik zelf! Een wat luxer kroontje van kunstof met pluche aan de onderrand. Ook zitten er in de gouden ster een paar knipperlampjes in verwerkt die je aan en uit kunt zetten. Wel grappig op zich. Voor dit kroontje betaal je 3,25!

feestartikelen-gouden-hoofdband-happy-new-year

*Afbeelding: e-carnavalskleding

Als laatste vond ik deze tiara. Doet me denken aan Mickey Mouse met deze grote bollen. Deze kost 3,75. De uitsteeksels wiebelen vrolijk heen en weer.

Welke vinden jullie het leukst? Zou jij zoiets dragen?

Geef een reactie