Tag: Mag ik ff zeiken?

shutterstock_568731355Deze tag kwam ik een tijdje geleden tegen bij Mamaliefde en is van DoorMariska. Na een stressvolle periode had ik wel eens de behoefte om te zeiken en daarom vandaag deze Tag. En na deze zeiklijst ben ik vast genezen 😉

1. Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?

Als mensen hun afspraken niet nakomen. Ik probeer de laatste tijd spullen via marktplaats te verkopen die we niet meer nodig hebben en hoer irritant is het dan dat je thuis wacht en de mensen komen niet opdagen..

2. Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?

Als er iemand achter mij aan het bumperkleven is. Ik word daar helemaal nerveus van.

3. Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?

Spruiten, witlof &  zeedieren. Brrr.. alleen die geur al van spruiten.

4. Waar wil je op dit moment over zeuren?

Ik ben moe! Heb enorme wallen tot Tokio. Mijn dochter van 2 jaar slaapt nog steeds erg weinig en niet door. Met de stress de aflopen weken en maanden over de koop van ons nieuwe huis ben ik nu helemaal gaar. Volgende week krijgen we de sleutels al en hoop toch echt van te voren dat ik nog iets meer slaap kan pakken.

5. Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?

Ik heb niet een bepaalde artiest maar wel word ik helemaal kriegel van geheime zenders met onbekende Nederlandse muziek.

6. Wat vind je de rottigste klusjes in huis?

Het toilet schoonmaken. En lieve help, in ons nieuwe huis hebben we er welgeteld 4!

7. Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?

Blogs die vol mega grote reclamebanners staan. Bij sommigen is het net een kermis. Kwam zelfs een keer bij een mamablogger met een reclamebanner over pikante lingerie. Echt zo’n momentje waarbij ik dacht wtf?!

8. Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?

Ik kijk weinig tot bijna geen tv de laatste tijd. Ik vind Duck Tv verschrikkelijk. Mijn dochter kijkt het wel eens, snap niet waarom ze het zo leuk vind.

9. Aan welk make-up product heb je een hekel?

Permanente make-up. Een keer mijn wimpers laten verven en nooit weer. Het jeukte als een gek.

10. Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?

Nee, ik ben wel klaar met zeiken voor vandaag. Vandaag vier ik alvast mijn verjaardag, dus we gaan nu lekker feest vieren.

Wil jij nog ff zeiken? Laat hieronder een reactie achter of neem de tag over!

*De foto is van Shutterstock.

Bewaren

Bewaren

4 Comments

 • Reply Patricia maart 26, 2017 at 7:58 am

  Weet je dat ik als ik dit dan lees heel cliché denk: wat hebben we het toch goed in NL. Of is dat nu invloed van de hormonen 😉

 • Reply Marguerita maart 26, 2017 at 10:41 am

  Alvast gefeliciteerd! En slaapgebrek is killing inderdaad. Vandaag voor het eerst in lange tijd heeeeeel lang blijven liggen vanmorgen, heerlijk… tot een mini drama… een van de visjes was dood…

  • Reply Nathalie maart 26, 2017 at 12:20 pm

   Dankjewel! Heerlijk even uitslapen 🙂

 • Reply Batboy maart 28, 2017 at 10:41 am

  Haha 4 toiletten! Succes ?

 • Leave a Reply