Nationale Mamabloggers dag: Win een Hipp Verzorgingsset voor jouw baby! (gesloten)

Vandaag is het de Nationale Mamabloggers dag en daarmee doen wij en nog andere 55 mamabloggers aan mee. Het is de bedoeling dat je hierdoor nieuwe mamablogs leert kennen en bovendien hebben we allemaal een leuke winactie. Wij verloten een verzorgingsset van Hipp. Lees verder en hop mee!

14199254_1788017261466158_3742352694583731600_n

De Nationale Mamabloggers dag, wat is dat?

Dit leuke initiatief is ontstaan door Yvonne van Kidzblogger.  In een Facebookgroepje hebben we deze dag in het leven geroepen en er doen maar liefst 56 mamabloggers aan mee. Eigenlijk kun je het een beetje vergelijken met de Secretaresse dag of Dieren dag maar dan een dag speciaal voor de mamabloggers. Vandaag om 06.00 uur ’s ochtends begon deze leuke dag en zetten we elkaar in het zonnetje. En.. we hebben allemaal een leuke winactie dus zeker de moeite waard om door te hoppen. Als je hier begint dan kom je na het hoppen vanzelf weer terug op Volgmama. Het zijn er nogal wat hè? 56 mamabloggers! Gelukkig lopen de winacties maar liefst twee weken. Dus tijd genoeg om ze allemaal even langs te gaan.

Hopperdehop

Allereerst wil ik Geertje van Lifesabout  (klik hier om een hop terug te gaan)bedanken voor het doorverwijzen naar Volgmama. Op Lifesabout vind je veel persoonlijke blogs. Een blog die mij erg raakt is een artikel wat ze recentelijk heeft geplaatst: Een oven aan de andere kant van de wereld..  Dit artikel gaat niet over keukenovens zoals die van Miele maar over draagmoeders. Zoals jullie al eens hebben kunnen lezen heb ik hier een hele themaweek met interviews en informatie aan besteed omdat ik dit serieus overwogen heb voor een stel vrienden die geen andere keuze hebben dan op deze manier ouders te worden.

Hopje verder? (klik hier om een hop verder te gaan naar Liefthuis).Jodi van Liefthuis is net terug van vakantie. Ze hebben met hun kindje een roadtrip door Amerika gemaakt. Hoe gaaf! Kon je mij niet meenemen als oppas voor jullie dreumes Jodi? Alle gekheid op een stok. Wat ontzettend gaaf moet dat zijn geweest. Ik heb het de laatste tijd ontzettend druk met mijn blog maar ook privé dus ik moet nog even de tijd vinden om weer eens een paar blogs te gaan lezen. Dus ik kom nog eens terug om jullie reisverhalen te gaan lezen.

mamabloggerdag

Win een Hipp verzorgingsset voor je kindje!

Natuurlijk kunnen jullie op Volgmama ook een prijsje winnen. Wat zit er in het pakket?

Hipp 4 pack billendoekjes
1 verpakking Hipp vochtig toilet papier
1 flacon (eend) Hipp milde wasschuim
1 flacon (zeehond) Hipp shampoo en douchegel in één
Hipp billencréme

Wat moet je moet doen om dit pakket te winnen:

 • Laat hieronder of op Facebook weten dat je meedoet voor deze set.
 • Voor een extra lootje in de pot kun je de winactie delen op Facebook.

*Deze winactie is NIET gesponsord. Meedoen kan tot en met 24 september. De winnaar word willekeurig uitgeloot en bekend gemaakt op 26 september.

Kitty Verboord van Grinsven, gefeliciteerd! Jij hebt deze set gewonnen!

 

61 thoughts on “Nationale Mamabloggers dag: Win een Hipp Verzorgingsset voor jouw baby! (gesloten)

 1. Wat een leuk en handig setje voor mijn kleine meid! Vooral die figuurtjes zijn leuk om haar bezig te houden tijdens het afdrogen haha.
  Ik doe graag mee voor deze leuk set 🙂

 2. Oh ik was toen de jongens klein waren echt fan van het merk Hipp! Vooral de potjes eten waren zoooo veel beter dan Olvarit 🙂
  Nu zijn ze er wat groot voor maar ik vind je pakketje wel echt heel leuk gemaakt! 🙂

 3. Ik was toen de jongens klein waren echt fan van het merk Hipp! Vooral de potjes eten waren zoooo veel beter dan Olvarit 🙂
  Nu zijn ze er wat groot voor maar ik vind je pakketje wel echt heel leuk gemaakt! 🙂

 4. Wat een heerlijke winactie zeg! Ik gebruik voor Fiene de zonnebrandspray van Hipp, die is echt super! Ze reageert snel op andere types en hier reageert haar huidje heel goed op. Ik doen dan ook graag mee met je winactie 🙂

 5. Hoppa weer een leuke blogger ontdekt! Ben je gaan volgen.
  En wat een leuke prijs mag je weggeven, de flacons zijn echt super leuk.
  Binnenkort ga ik met zwangerschapsverlof, dit zou alvast een mooi kraamcadeau zijn!

 6. Wat leuk, ik ken het merk alleen van de borstvoedingsthee en in het zelfde vak staan ook de potjes (voor over n paar maandjes… )
  Ik zou de verzorgingsproducten wel willen proberen
  Maar mocht ik niet winnen…. waar kun je deze spulletjes kopen??

 7. Ik doe graag mee voor dit gave pakket en heb daarvoor het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg en gedeeld)

  groetjes Linda

 8. Hi Nathalie, ik sla de winactie over, maar wil wel graag even gedag zeggen tijdens deze bloghop. Ik heb je voor het eerst ontmoet tijdens het Novotel Kids Event vorig jaar en vind het jammer dat we elkaar niet vaker hebben gezien. Maar wat niet is kan nog komen 🙂 Heel fijn weekend en tot een volgende keer!

Geef een reactie