Verjaardag Tag: ‘Mama is vandaag jarig’

Het is feest want vandaag ben ik jarig! Tweeëndertig lentes jong. Ik ga straks lekker een gebakje eten met de kinderen en vanavond ga ik gezellig uit eten met Maud van Maugeniet.nl en Stephanie van Wolferien.com. De tag ‘Mama is jarig’ heb ik ingevuld voor deze speciale dag vandaag. De tag is oorspronkelijk bedacht door Mama Scrapelle. Lees je mee?

1. Vier je je verjaardag anders sinds je mama ben?

Ja! Ik vierde het niet altijd met vrienden of familie. Dat hing er maar net aan of ik in de stemming was. Ik gaf nooit echt veel om mijn verjaardagen. De laatste jaren denk ik daar anders over. Mijn schoonmoeder zei namelijk eens “maak een feestje van alles wat te vieren valt, anders krijg je er later misschien spijt van”. Dit zette mij wel aan het denken en nu doe ik ieder jaar wat met mijn verjaardag.

2. Hoe vaak vier je je verjaardag en wie nodig je uit?

Dit jaar? Ik vier het over 4 dagen. Vandaag een taartje met mijn man en kinderen. Ik heb vorige week al het cadeau ontvangen wat ik graag wilde hebben. Namelijk de PizzaGusto. Vanavond ga ik uit eten bij Moeke in Enschede. Vrijdag komen er vrienden eten en sommige zelfs overnachten. Zaterdag krijg ik nog bezoek en zondag nemen wij een borrel mee naar de schoonfamilie waar we uitgenodigd zijn voor een paasbrunch.

3. Wat is je lievelingstaart en maak je hem zelf?

Vroeger bakte ik zelf wel eens taarten. Nu ontbreekt mij echter de tijd en kies ik liever voor iets kant en klaar. De prinsessen boltaart van de HEMA is trouwens een echte aanrader!

4. Wat serveer je tijdens het feestje?

Dat is heel verschillend. Meestal taart, wraps, stokbrood met smeersels, chips, nootjes en een kaasplankje.

5. Wat is je favoriete hapje en maak je hem zelf?

Zeker weten wraps. Deze maak ik altijd zelf. Ik smeer wraps in met Paturain, leg er wat blaadjes rucola sla op, flinterdunne kipfilet en oprollen maar. Nu nog even in plakjes snijden en dan is het klaar.

6. Als je werkt trakteer je dan op je werk?

Nee

7. Wat is je mooiste cadeau ooit?

Oei, lastige! Elk jaar krijg ik wel mooie cadeautjes en ik geniet nog het meest van de kinderen die een tekening of knutselwerkje komen brengen.

8. Wat staat er op je wensenlijst?

Een Pizzarette, deze heb ik vorige week al gekregen. Verder heb ik geen cadeauwensen. Cadeautjes zijn leuk maar het hoeft van mij niet perse.

9. Blaas je nog kaarsjes uit?

Soms!

10. Blijf je op tot 12 uur ’s nachts om je extra jarig te voelen?

Vannacht was ik nog wel even wakker maar ik blijf er niet speciaal voor op.

Wat vond je van deze tag? In welke maand ben jij jarig?

4 Comments

 • Reply Krystle/Batboy maart 29, 2018 at 8:06 am

  Gefeliciteerd en eet smakelijk vanavond, gezellig!

 • Reply Rory maart 29, 2018 at 9:23 am

  Gefeliciteerd!!! Leuke tag! Ik ben in september jarig. Dit moet ik maar even onthouden, want dit vind ik ook leuk om in te vullen. Veel plezier de komende dagen. Een soort van feestweek 🙂

 • Reply Tamara S maart 29, 2018 at 9:40 pm

  Van harte gefeliciteerd!!!

 • Reply Nicole Orriëns maart 30, 2018 at 10:47 am

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een mooie dag hebt gehad. En nog vele jaren gewenst natuurlijk.

 • Leave a Reply