Medewerkers-in-het-zonnetje-zetten

Zo zet je je medewerkers in het zonnetje

Ben jij het zonnetje op kantoor? En zorg je ervoor dat jouw medewerkers dit zonlicht ook elke dag ontvangen? Af en toe wat extra waardering mag best! Ze zijn hét team waardoor jij elke dag met plezier kunt doen wat je leuk vindt. Dat heb je toch maar weer even mooi voor elkaar. Houden zo! De feestdagen zijn een geweldige tijd om je werknemers wat extra waardering te tonen. Ze hebben het hele jaar hard gewerkt en verdienen het om bedankt te worden. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar een van onze favorieten is om ze in het zonnetje te zetten. Hier lees je hoe je dat kunt doen.

Deel op social media

Social media is een geweldige manier om je werknemers wat liefde te tonen. Schrijf een post over waarom je dankbaar voor ze bent en zorg ervoor dat je ze erin tagt! Hierdoor zullen ze zich niet alleen gewaardeerd voelen, maar het zal ook hun vrienden en familie een kans geven om te zien hoe gewaardeerd ze zijn. En doe dit natuurlijk niet alleen via social media, maar juist ook via de persoonlijke weg. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van zakelijke kerstkaarten naar je personeel!

End-of-year feestje 

De feestdagen zijn een tijd om samen te zijn en om het leven te vieren. En natuurlijk om dit mooie jaar samen af te sluiten. Op naar veel meer mooie samenwerkingen! Organiseer een feest en zet je medewerkers via deze weg in het zonnetje. Geef ze bijvoorbeeld een klein cadeautje, zoals een cadeaubon of een extra vrije dag. En vergeet ook zeker geen thema aan het feestje te koppelen. Dit kun je bijvoorbeeld alvast op de kerstkaarten schrijven, zodat ze er met plezier naar uit kunnen kijken. 

Een persoonlijk briefje 

Last but not least: tegenwoordig is het zeldzaam om een handgeschreven briefje te ontvangen, dus dit zal je werknemers zeker een speciaal gevoel geven. Neem de tijd om op te schrijven wat je aan elk van hen waardeert en stop de briefjes in hun kerstkaarten. En ja, dit zullen ze zeker nog lang herinneringen! Het zit hem juist in de kleine dingetjes, de mooie momenten samen. Geef daar een mooie bos bloemen bij, een mooie plant voor op kantoor óf gewoon een fijn budget om ze iets te laten doen waar ze gelukkig van worden. We wensen je fijne feestdagen!

Geef een reactie