Met deze items kan je kindje de zomerkleding makkelijk in de herfst dragen

zomer1

Zijn jullie de kledingkasten al aan het ompakken met winterkleding? Leg de leukste zomerkleding items van je kindje maar weer terug in de kledingkast want met deze tips maak je er mooie herfstoutfits van. Zonde om al deze prachtige kledingstukken weg te leggen want de kans is groot dat de kleren volgende zomer niet meer passen. Met een paar zomer items van mijn dochter maakte ik nieuwe outfits.

Langer plezier van de zomerkleertjes? Klinkt mooi toch?! Met een beetje creatief nadenken maak je er echt leuke herfstkleertjes van. Kinderen groeien als kool en kleding kost geld. Geef de zomerkleertjes een nieuw leven. Wedden dat het jou ook lukt?

Ik was bezig om de kledingkast van mijn dochter te herinrichten en kwam om het idee om met de favoriete kledingstukken weer nieuwe outfits te maken.

zomer3Rompers met lange mouwen

Ik heb er maar één die mijn dochter past dus we kopen er nog 3 á 4 stuks bij. En dan wel de rompers waar de mouwen een beetje strak zitten, niet te los. Ideaal voor in de herfst onder een T-shirt, top of jurkje. Bewaren dus die leuke zomershirtjes! Staat leuk met een tregging of lange broek.

zomer2Vestjes

Vestjes kun je (deels) los over een T-shirtje dragen.  Nog weer een reden om de leukste T-shirts te bewaren 😉

Leggings en Maillots

Heb je nog een kort spijkerbroekje of rokje? Met een maillot of legging eronder heeft het weer een nieuwe kans. Staat nog leuk ook! Probeer het eens!

zomer4

Bollero

Met een bollero kan dat gouden jurkje met flamingo’s prima in de herfst. Legging of maillot eronder, leuke laarzen erbij en klaar.

Kennen jullie deze trucs al?

7 thoughts on “Met deze items kan je kindje de zomerkleding makkelijk in de herfst dragen

  1. Spijkerbroekjes doe ik bij dochterlief ook wel met legging of maillot.
    Vestjes ook ideaal! Zo kunnen ze nog even shirtjes doordragen.
    Al vind ik het stiekem ook altijd weer leuk dat ze andere, nieuwe kleding aankunnen zodra de herfst start.

Geef een reactie