Mijn cadeaus! #2

Mijn cadeaus is een nieuwe tijdelijke rubriek op VolgMama.nl. Elke donderdag vanaf november tot eind december komt er een nieuw interview online. Negen verschillende moeders hebben deze uitdagende vragenlijst ingevuld. Lezen jullie mee?

image1

Wat is je naam en wil je in het kort iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Daniëlle, ik ben geboren in Amsterdam en ben 24 jaar geleden in Almere komen wonen. Inmiddels woon ik 6 jaar samen in Almere met Michael en hebben wij een zoontje Levi van 10 maandjes jong.
Ik werk als service adviseur in een autobedrijf en ben na de geboorte van Levi 24 uur gaan werken i.p.v. 40 uur en dat gaat prima zo.

Waarmee kan men jou het liefst verassen?

Met een kleinigheidje, iets spontaans. Het gaat echt niet om wat een cadeautje gekost heeft maar als het uit een onverwachte hoek komt is het, het meest bijzonder.

Wat is het leukste of bijzonderste cadeau dat je ooit van iemand hebt gekregen?

Afgelopen augustus een hele mooie tas gekregen voor mijn verjaardag, deze wilde ik al erg lang kopen en uiteindelijk heeft mijn vriend deze voor mij gekocht.

En wat is het minst leuke of verschrikkelijkste cadeau dat je ooit hebt gekregen?

Heb ooit een keer van verre familie een potje Nivea crème gekregen, toen ik het potje een keer wilde gebruiken zag ik dat er al een aantal keer met vingers in gezeten was, dit potje heb ik dus meteen weg gegooid.

Als je één feest moest kiezen voor december… sinterklaas of kerst?

Sinterklaas! vroeger thuis vierde we dit grootser dan kerst maar tegenwoordig vind ik beide erg leuk en gezellig. Heerlijk die feestmaand.

Wat doe je met de cadeaus die je niet leuk vindt?

Eigenlijk vind ik alles altijd leuk wat ik krijg, je mag een gegeven paard niet in de bek kijken… je moet blij zijn met wat je krijgt.

Welke cadeaus zijn je dierbaar?

Gouden hanger die ooit van mijn oma geweest is, deze kreeg ik met een verjaardag terug van familie met een mooie gouden ketting erbij. Deze bewaar ik voor altijd.

Heb je ooit een gênant cadeau ontvangen, bijvoorbeeld in je vrijgezellentijd of op een ander feestje?

Tuurlijk haha wie niet ? We deden een aantal jaar een cadeauspel met vrienden, toen kon 1 stel er niet bij zijn die hadden ook voor de grap wat cadeaus er tussen gedaan en echt alles wat we open maakte en wat zij gekocht hadden was ordinair en gênant 😉

Mocht je nou heel krap bij kas leven, en je hebt geen geld voor een cadeau aan een ander.. hoe zou jij dit dan oplossen?

Ik kan ook zelf wel wat leuke dingen maken, die zijn ook leuk om cadeau te geven, en ook bijzonder om te krijgen als iemand iets voor mij maakt vind ik.

En dan nu als laatste vraag, welk cadeau wens jij voor sinterklaas of kerst dit jaar?

Ohhhh wat een moeilijke vraag, ik denk altijd na over wat ik ze allemaal kan geven, krijgen geen idee! Misschien een mooie spijkerbroek of een lekker luchtje ?

Bedankt Daniëlle voor je deelname aan deze rubriek! En een Nivea potje die al open is geweest die zou ik ook niet willen hebben haha..

Hebben jullie wel eens een tweedehands/gebruikt cadeau gekregen?

2 Comments

  • Reply Vlijtig Liesje november 13, 2015 at 10:29 am

    Yikes, een gebruikte pot creme…. Dat is echt een heel stom cadeau zeg!

  • Leave a Reply