Mijn cadeaus! #5

Mijn cadeaus is een tijdelijke rubriek op VolgMama.nl. Elke donderdag vanaf november tot eind december komt er een nieuw interview online. Negen verschillende moeders hebben deze uitdagende vragenlijst ingevuld. Lezen jullie mee?

linda

Wat is je naam en wil je in het kort iets over jezelf vertellen?

Mijn naam is Linda, ik ben moeder van twee kinderen. Twee dagen per week zorg ik voor een baby en de rest van de week werk ik hard aan mijn onderneming als blogger.

Waarmee kan men jou het liefst verassen?

Het leukste vind ik de persoonlijke cadeautjes. Geen verzorgingspakket, geurtje of bloemen maar iets persoonlijks. Het maakt niet uit wat, zodra er maar over nagedacht is. Zelfgemaakte cadeautjes of gebruikscadeautjes doen het vaak erg goed. Datzelfde geldt ook voor cadeaubonnen.

Wat is het leukste of bijzonderste cadeau dat je ooit van iemand hebt gekregen?

Het cadeau wat ik het meeste gebruik is de digitale spiegelreflexcamera die we van mijn ouders voor de bruiloft hebben gekregen. Compleet met extra lens, reserve accu en speciale tas. Zeker tijdens de huwelijksreis, vakanties en met de kinderen gebruiken we hem regelmatig.

En wat is het minst leuke of verschrikkelijkste cadeau dat je ooit hebt gekregen?

Dat zou ik niet zo snel weten. Of ik ben het alweer vergeten of heb het heel ver weggestopt.

Als je één feest moest kiezen voor december… sinterklaas of kerst?

Als het gaat om cadeautjes wordt het Sinterklaas.

Wat doe je met de cadeaus die je niet leuk vindt?

Dat ligt er aan, als de situatie er toe aanleiding geeft omdat het bijvoorbeeld dubbel is dan geef ik dat gelijk aan. Kan er vaak nog geruild worden of iets dergelijks. Anders gaat hij naar de kast op zolder waar ik meer cadeautjes in verzamel voor het geval dat.

Welke cadeaus zijn je dierbaar?

De cadeautjes die de kinderen hebben gemaakt voor moederdag etc. krijgen altijd een mooi plekje.

Heb je ooit een gênant cadeau ontvangen, bijvoorbeeld in je vrijgezellentijd of op een ander feestje?

Ja, toen ik 18 werd. Geen idee meer wat het was maar ik had echt zoiets wat moet ik er mee.

Mocht je nou heel krap bij kas leven, en je hebt geen geld voor een cadeau aan een ander.. hoe zou jij dit dan oplossen?

Voor cadeautjes zorg ik vaak dat er budget is, al is het heel goedkoop. Er zijn vaak ook verjaardagen dat we gezellig wat gaan eten. Als het echt niet anders kan probeer ik op een andere manier creatief te zijn met een waardebon o.i.d.

En dan nu als laatste vraag, welk cadeau wens jij voor sinterklaas of kerst dit jaar?

Wel, stiekem wacht ik nog op mijn verjaardagscadeautje dat ik nog moet krijgen. Ik verwacht rond de feestdagen nooit cadeautjes; ik vind de kinderen belangrijker.

Bedankt Linda voor je deelname aan deze rubriek! Wil je een kijkje nemen op de blog van Linda? Hier kun je hem vinden: mamaliefde.nl

Vieren jullie sinterklaas?

No Comments

Leave a Reply