Mijn food cravings tijdens de zwangerschap

Helaas moet ik er ook deze zwangerschap aan geloven, food cravings. En ik kan jullie wel vertellen dat het deze zwangerschap veel ernstiger is dan tijdens de zwangerschap van Milan. Tijdens de zwangerschap van Milan heb ik niet echt cravings gehad, wel had ik toen een zwak voor ijs. Ik heb nachten lang wakker gelegen denkend aan een heerlijke bak Ben en Jerry’s en kon pas lekker slapen als ik dit ijsje op had.

Deze zwangerschap daarentegen… pff het is hopeloos. Waar ik normaal geen zoetekauw ben is het nu zoet, zoeter en het zoetst. Ik deel hieronder mijn top 10 van cravings deze zwangerschap.

1: Beschuit met hagelslag.
2: Witte bolletjes met chocopasta
3: Oreo
4: Gangmakers of roze koeken
5: Slagroomtaart (een andere taart is ook goed maar het liefst slagroomtaart)
6: Biggetjes (van Katja)
7:  Knakworstjes op witte bolletjes met een beetje mosterd
8: Dropjes of salmiaksnoepjes, deze worden niet meer gekocht maar jeetje wat heb ik een zin in dropjes!
9: Chocolade reep met hazelnoten
10: Franse frietjes met mayonaise

shutterstock_341907095

Eigenlijk is dit maar een kleine selectie uit alles wat ik momenteel heerlijk vind. Het liefst eet ik iedere dag ongezonde vette hap zoals patat, shoarma of pizza. Momenteel staat er op de tafel naast mij een zakje met pindarotsjes en bedenk ik me dat er nog een heerlijke zak chips in de kast ligt. Verder drink ik bijna de hele dag warme chocolademelk en dan het liefst met slagroom.

En als laatste, wat denken jullie van die lijst met “verboden voedsel”? Ik heb al weken zin in een broodje gerookte zalm, een ijskoud blikje Redbull en chorizo. Mijn liefde voor salami is erg groot en mis ik echt deze zwangerschap. Steeds meer begin ik te hunkeren naar voedsel wat niet gezond is tijdens de zwangerschap.

Wat hebben jullie het meest gemist tijdens de zwangerschap?

Tot de volgende keer!

Liefs, Sandy

*Foto: Shutterstock

2 thoughts on “Mijn food cravings tijdens de zwangerschap

  1. Ik had niet extra trek in iets speciaals ik heb altijd een zwak voor chocolade!
    ik had wel heel erg veel trek in champignons, filet américan en schimmelkazen, dus dat heb ik direct na mijn zwangerschap gedaan heerlijk!

  2. Ik had niet echt cravings tijdens mijn zwangerschap, gelukkig! Ik was zo al genoeg aangekomen, haha, maar snoepte wel wat meer dan voorheen. Americain preparé heb ik enorm gemist tijdens de zwangerschap, dus dat was ook het eerste dat ik at nadat ik bevallen was 😀

Geef een reactie