Mijn Summer Bucketlist 2016

Wij houden van de zomer! Jullie ook? Wij zijn al op vakantie geweest en hebben al veel leuke dingen gedaan. De Summer Bucketlist is een Tag die ik op de blog van SoMama tegenkwam en omdat de zomer natuurlijk nog niet voorbij is heb ik hem ook ingevuld.

fuerteventura1

Mijn Summer Bucketlist

Must do.

Buitenzwembaden! Ook in Nederland en net over de grens in België of Duitsland zijn er zulke leuke buitenzwembaden. Natuurlijk moet het dan buiten wel lekker warm zijn en vergeet je zonnebrand en Ockyz Sweakers niet. Je kunt nog meedoen aan de winactie want wij mogen er twee paar weggeven. Verder wil ik zeker nog proberen een aantal opdrachten van de Mama Challange 2016 te vervullen. Zo gaan we onder andere nog picknicken en echte post versturen.

Must see.

Wat nog op onze planning staat is naar een pluktuin te gaan. Leuk voor de kinderen om hun eigen fruit of bloemen te mogen plukken. Binnenkort maar eens even opzoek naar een leuk adresje. Mocht je nog naar Scheveningen gaan deze zomer is het Museum Beelden aan Zee ook een aanrader. Ze hebben daar nu een leuke tentoonstelling ‘Brasil, Beleza?!’.

Must eat.

Ik zou graag een keer zelf  een pizza willen maken thuis. En dan géén uit de diepvries maar helemaal vers inclusief deeg. Lijkt me ook zeker leuk om eens samen met de kinderen te gaan doen. Hebben jullie dat al eens geprobeerd?

Must drink.

Fruitwater. Helemaal anno 2016! Gewoon (mineraal) water met stukjes citroen, aardbei of andere stukjes fruit.

Must make.

Zelfgemaakte ijsjes. Voor kerst hadden we zulke leuke vormpjes gekregen die nog steeds in de kast liggen. Tijd om ze eens te gebruiken en er wat lekkers mee te maken.

Deze Tag is bedacht door Minke.

Welke leuke dingen ga jij deze zomer nog ondernemen?

4 thoughts on “Mijn Summer Bucketlist 2016

  1. Wat leuk tag. Ik wil zo veel dingen samen doen en planning maken maar elke keer weer anders gebeuren.
    Ik heb pizza samen met mijn zoon gedaan. Misschien leuk idee als je mini pizza maken die kant klaar en de kid zelf eigen groeten of vlees/kaas toevoegen wat ze willen. (Eigen favoriete groenten etc ofzo)

Geef een reactie