Verlanglijstje voor mijn 31ste verjaardag!

Eind deze maand ben ik jarig en wordt ik éénendertig jaar. Tijd voor een feestje met bubbels en taart! Ik krijg nu vaker de vraag wat ik hebben wil en normaal weet ik niets te verzinnen. Ik dacht dat ik alles al had maar dit jaar heb ik toch een soort verlanglijstje met cadeaus die ik nog graag wil hebben. Bijvoorbeeld een Pizarette voor 6 personen en…

Natuurlijk hoef ik helemaal geen cadeaus want het feit dat mensen mij alleen al feliciteren op mijn verjaardag vind ik al heel fijn. Dan voel je je echt jarig en thuis trekken we de bubbels wel open en eten we wat lekkere dingen. Toch merk ik dat familie en vrienden toch graag iets willen geven en daarom heb ik een wenslijstje gemaakt met de dingen die ik echt wel graag zou willen hebben.

shutterstock_546007594

Een Pizarette voor 6 personen

Ik weet het ze zijn er ook voor 4 personen maar ons gezinnetje bestaat al uit 5 en als er eens iemand mee komt eten dan kom je al te kort aan ruimte. Ik leerde het afgelopen jaar kennen bij mijn schoonzus. Zij kreeg ook een Pizarette voor haar verjaardag en nodigde ons uit om het ook te proberen. Nou, ik ben om hoor! Veel minder stank dan gourmetten en het is nog leuker ook!

Boeken over bloggen

Je kunt altijd bijleren toch? Er zijn een paar boeken of bloggen die ik graag eens zou willen lezen.

  • Beter bloggen – Karin Ramaker
  • Bloggen als een pro in 60 minuten – Elja Daae
  • De blog bijbel – Carlijn Bekker

Ken jij nog andere blogboeken of heb jij er al één gelezen dan hoor ik graag of je er iets aan hebt gehad.

Een nieuwe telefoon

Mijn huidige telefoon maakt echt bagger slechte foto’s. Gelukkig heb ik nog een spiegelreflex camera, alleen is die zo groot om altijd bij mij te hebben. Wat voor telefoon dat weet ik eigenlijk niet maar in ieder geval een smart phone waarmee je relatief goede foto’s mee kunt maken en waar ik natuurlijk social media op kan beheren.

Waardebonnen voor Ikea of tuincentra

183a0efd-c16e-4499-97a9-0550ea4502e7
Bron: Mooiwatplantendoen.nl

Nu we 1 april ein-de-lijk de sleutels van ons nieuwe huis krijgen komen waardebonnen van Ikea of een tuincentra ook goed van pas. Lekker het nieuwe huis opfleuren met planten zoals de ananasplant of een andere Bromelia. Deze planten zijn er in verschillende kleuren en is deze maand de plant van de maand op mooiwatplantendoen.nl

Dat waren de cadeaus waar je mij heel blij mee zou maken!

Wat zou jij graag voor je verjaardag willen hebben?

*De foto van de Pizarette is eigendom van Shutterstock.

Bewaren

8 thoughts on “Verlanglijstje voor mijn 31ste verjaardag!

  1. Wat leuk joh, zo’n pizarette. Ik kende hem ook nog niet! Lijkt me leuk om te doen 🙂
    Als je een smartphone zoekt met goede camera: de sony xperia is erg goed. Enige nadeel is wel dat je batterij extreem snel leeg gaat (ook als je hem niet veel gebruikt). Maar je kan foto’s maken tot 20 MP, dus dat is erg fijn.

Geef een reactie