Mijn winter bucketlist 2016

shutterstock_339813524

De winter is niet mijn favoriete seizoen van het jaar en toch heb ik een bucketlist met 10 dingen die ik deze winter graag wil gaan doen. Zo wil ik bijvoorbeeld dit jaar voor het eerst Disney on Ice gaan bezoeken, naar een grote kerstmarkt en een snoephuisje maken met de kinderen. Wat zijn jouw doelen voor voor deze winter?

  1. Disney on Ice. Hier wil ik al jaren heen en deze grote droom komt dit jaar uit! De tickets liggen hier en ik kan haast niet wachten. 23 december is het zover!
  2. Ijsbeelden festival. Vroeger ben ik hier al eens geweest toen het nog in Zwolle was. Elk jaar komen en mensen van over de hele wereld naar Nederland om de mooiste kunstwerken uit ijsblokken te carven. Van zaterdag 10 december 2016 tot en met zondag 5 februari 2017 is het  Nederlands IJsbeelden Festival te bewonderen op de Arena Boulevard in Amsterdam dit keer. Tip: hou onze site in december even in de gaten want er komt een leuke actie!
  3. Grote kerstmarkt. In Duitsland zijn er megagrote grote kerstmarkten en die zijn mega gezellig. Valkenburg lijkt mij trouwens ook prachtig met kerst, dan zijn er kerstmarkten in de grotten.
  4. Een nieuwe winterjas. Ik wil een nieuwe winterjas en heb de perfecte nog niet gevonden. Wie weet kan ik er nog een vinden met korting! Altijd leuk.
  5. Een sneeuwpop maken. Elk jaar weer met de kinderen natuurlijk en daarna heerlijk genieten van een warme kop chocomelk met slagroom!
  6. Een snoephuisje maken. In á la Hans en Grietje stijl! In Duitsland kun je van die DIY pakketten kopen van Dr.Oetker maar zelf maken is ook een optie.
  7. Een ritje op een slee. Of misschien wel mee in een bobslee?
  8. Gezellig kerst vieren met familie. Niets leuker dan dat!
  9. Het huis versieren met kaarsjes en kerstspullen. Spreekt voor zich.
  10. Tijdens de autoritjes bekende kerstliedjes opzetten en keihard meezingen! All I want for Christmas is..

En natuurlijk moet ik hard aan de slag om ons huidige huis op te ruimen en spullen in te pakken want 31 januari krijgen we de sleutels van ons nieuwe huis!

Wat ga jij doen deze winter?

*De foto komt van Shutterstock

One thought on “Mijn winter bucketlist 2016

Geef een reactie