Moederdag en een nieuwe lay-out op Volgmama

Gisteren was het Moederdag en we zijn veel buiten geweest. Ik ben verwend met een ontbijtje en iets leuks. Ook heeft Volgmama sinds gisteren een nieuwe lay-out en ik hoop dat jullie hem leuk vinden?

Moederdag

’s Ochtends mocht ik uitslapen tot 9.30 uur. Niet wetende dat mijn jongens al om 6.30 wakker waren en toen al een ontbijtje hadden klaargemaakt. Mijn man wist hier ook niets van af anders had hij natuurlijk graag geholpen. Sterker nog, hij lag nog te slapen toen ik wakker werd haha.

moe1

Oké, ik schrok ervan dat het al zo laat was. De laatste weken en dagen hebben we veel gedaan aan en in ons huis en dat ga je goed merken. We zijn moe. Ik moest dus weer in bed gaan liggen van mijn kinderen en toen kwamen ze mij een ontbijtje op bed brengen. Zo lief!

moe2

Van mijn jongste zoon ontving een een schilderijtje met handafdruk. Deze tekst is zo waar! Ik zal het even vertalen voor jullie voor degenen die geen Duits kunnen lezen.

“Hier is een afdruk van mijn hand. Deze vindt je ook aan de ramen en deuren. Zulke kleine vingers laten overal sporen achter. Maar ik word steeds groter en ooit komen er geen vingerafdrukken meer van mij. Dan zul je ze zeker missen. (En deze moet je niet wegpoetsen).”

moe4

Op zaterdagavond heeft mijn man de trampoline opgebouwd en daar hebben de kinderen gisteren veel op gesprongen. Hij staat daar mooi op het grind. Even hadden we getwijfeld om de trampoline in te graven, maar blij dat we dat niet gedaan hebben. Ten eerste vliegen er dan steentjes op het doek en ten tweede moet je straks dat gat ook weer opvullen als je de trampoline zat bent.

moe5

In de middag gingen we naar mijn ouders. Mijn broer en zijn gezinnetje waren er ook. Ook waren er nog andere familieleden en mijn eigen oma. Het was heerlijk zonnig buiten en gezellig om weer even bij te kletsen.

moe3

Tegen een uur of vier kwam er een heerlijk buffet. Ik heb mijzelf twee keer opgeschept want het zag er allemaal heerlijk uit. De kipstukjes in saté roomsaus waren het lekkerst.

Nieuwe lay-out

volgmama2Misschien zullen jullie het al gemerkt hebben, Volgmama zit in een nieuw jasje. Ik maakte al bijna twee jaar gebruik van een gratis lay-out en vroeg mij af of het de moeite waard was om te investeren in een lay-out. Voor Moederdag trakteerden mijn kinderen en mijn man mij dus op een nieuwe lay-out voor Volgmama. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Vinden jullie mijn nieuwe lay-out leuk en overzichtelijk? Hoe was jullie Moederdag?

Bewaren

7 Comments

 • Reply Krystle/Batboy.nl mei 15, 2017 at 7:42 am

  Vind het erg mooi! En je bent lekker verwend leuke knutsels! Vind een trampoline ook erg leuk voor de kinderen misschien toch maar eens één aanschaffen.

 • Reply Marieke mei 15, 2017 at 8:07 am

  Wat een leuk cadeau!!
  Ik vind je layout erg mooi en strak!

 • Reply Bianca mei 15, 2017 at 11:18 am

  Wat een gezellige Moederdag! En gefeliciteerd met je nieuwe lay-out x

 • Reply Gerdi mei 15, 2017 at 1:49 pm

  Wat een fijne moederdag! En mooi en overzichtelijke lay-out..

 • Reply Anne mei 16, 2017 at 7:33 am

  Wat een gezellige dag hebben jullie gehad en je lay out ziet er super uit!

 • Reply Vlijtig Liesje mei 16, 2017 at 7:38 am

  Ik ben dol op nieuwe blog layouts : ) Deze is mooi en strak en ziet er professioneel uit. Hoogstens vind ik die bruine kleur niet zo zomers. Meer eerst iets voor de herfst.

  Maar goed gedaan!

 • Reply Amy mei 16, 2017 at 8:00 am

  Ziet er naar uit alsof je een leuke moederdag gehad hebt! De layout ziet er echt goed uit trouwens, heel erg overzichtelijk en makkelijk te navigeren.

 • Leave a Reply