Musthave: shirtjes van Zeeman met UV print

Bij de Zeeman vestiging waar ik regelmatig kom zijn deze leuke shirtjes al bijna uitverkocht. Witte shirtjes met een opdruk die verkleurt in de zon. Hoe gaaf is dat? Voor slechts € 3,99 shop je deze leuke musthave shirtjes voor jongens en meisjes! Kom maar op met die zon. Heb jij er al één?

Een tijdje geleden ging ik naar de Zeeman om nieuwe shirts voor mijzelf te kopen. Uiteindelijk werd het dat niet en kwam ik met deze leuke shirts thuis. Toen ik ze zag wist ik in eerste instantie niet dat het shirtjes waren met een UV print, ik heb ze nog nooit eerder gezien. Ik dacht namelijk dat het shirts waren om zelf in te kleuren met textielstiften. Een verkoopmedewerkster van Zeeman vertelde mij dat de shirts als broodjes over de toonbank gingen en dat kinderen ze superleuk vinden. Heb ik even geluk dat de maten van mijn dochter en jongste zoon ertussen zaten.

uv print shirt zeeman
Een shirt voor mijn dochter en voor mijn zoon. De Lovea zonnebrand gaan we ook testen.

Je herkent de shirtjes aan een gele ronde sticker op het shirt zelf. De shirts zijn verkrijgbaar in maat 98/104, 110/116 en 122/128. Naar mijn idee vallen de shirts goed op maat. Mijn kinderen vinden ze leuk en dragen ze graag. Vriendjes snappen er niets van haha.

De shirts zijn gemaakt uit 100 % katoen, de print mag je niet strijken en moet je met gelijke kleuren wassen. mijn kinderen hebben ze nu 2 keer gedragen en de print blijft goed. Ik ben benieuwd of we de hele zomer kunnen toveren en of de kleuren zo blijven en niet vervagen na een aantal keren wassen.

img_6843

Wat vinden jullie van deze shirts? Heb jij ze al gespot?

*Deze shirts heb ik zelf gekocht.

13 thoughts on “Musthave: shirtjes van Zeeman met UV print

  1. Ooh nee nog niet gespot maar eigenlijk wel super leuk! Ik zou ook eerder denken dat ze zelf zijn om in te kleuren maar ben stiekem wel benieuwd of ze inderdaad een aantal wasbeurten overleven…

Geef een reactie