Nationale kringloop dag

Deze hashtag #nationalekringloopdag zag ik gisteren ergens voorbij komen op Twitter.  Dit jaar zou die dag vandaag 3 oktober 2015 zijn.

De laatste tijd lijkt het wel of bijna elke dag een speciale dag is. Eigenlijk vind ik dat grote onzin. Je kan altijd toch wel een keer naar de kringloop dat hoeft toch niet op een speciale dag, of wat dacht je van de broers en zussen-dag en de ouderendag of pannenkoekendag?

Toch vind ik het wel even leuk om iets over de kringloopwinkel te schrijven. Zo af en toe ga ik wel eens een keer kijken in een kringloopwinkel. En ben er al in verschillende geweest. Stichting De Kringloop aan de Pol 43 te Losser  vind ik de aller leukste en gezelligste kringloopwinkel. Deze kringloopwinkel is gevestigd in het monumentale Ketelhuis met een oppervlakte van zo 1200 vierkante meter. De meeropbrengst van de inkomsten gaan naar speciale lokale doelen, en het personeel is zeer vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Zeker de moeite waard mocht je eens in Twente zijn om hier een kijkje te nemen.. Ik ben er nog nooit met lege handen weg gegaan.

1979486_671294506264051_433224176_nmm

Foto: http://www.facebook.com/stichtingdekringloop

De leukste dingen wat ik bij de kringloopwinkel heb gescoord zijn:

  • Een aantal stukken babykleertjes.
  • Een zwart Ikea bureau nog als nieuw voor maar 30,- euro.
  • Een leuk Grolsch dienblad voor maar 0,95 euro.
  • Speelgoed.

IMG_9397

Gaan jullie ook wel eens kringlopen ?

 

 

No Comments

Leave a Reply