Nieuwe “Steal the show” wintercollectie van B.Nosy

B.nosy - winter - '16 - paspoppen - Volgmama

Wat is de nieuwe B.Nosy wintercollectie prachtig! Op 13 juli hadden wij dit met eigen ogen gezien tijdens het B.Nosy ‘Steal the show event’. Onder het genot van een hapje, een drankje en een leuk gezelschap keken we naar de modeshow op de catwalk! Kijken jullie mee naar een deel van de nieuwe collectie?

Toen ik de uitnodiging van dit event in mijn mailbox kreeg, hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk wil ik hierbij zijn! Ik heb er enorm lang met mijn dochtertje voor in de trein gezeten, een bus gemist, een dure taxi betaald.. maar ik was er op tijd! En maar goed ook! Eenmaal binnen werden we ontvangen met vrolijke muziek, er stonden rekken met kleding uit de nieuwe collectie. Er was een tafel vol lekkere tappas hapjes en sapjes genoeg. Het was ook een leuke gelegenheid om te netwerken en ik heb leuke mensen ontmoet en gesproken.

B.nosy - boys fashion winter - Volgmama
Tussen de rekken hangen veel mooie kledingstukken!

Modelletjes werden omgekleed en er was een professionele fotograaf aanwezig. Alle kinderen mochten op de foto in hun eigen kleding of als de maat beschikbaar was, in een setje van de nieuwe B.nosy wintercollectie. Mijn dochter heeft twee setjes aangehad en een winterjas gepast. Met het mintkleurige setje is ze op de foto geweest met mij. De foto’s van haar alleen gingen niet goed omdat de camera schijnbaar niet goed stond ingesteld en toen dat wel goed was plakte ze zo’n beetje aan mij vast. Ik ben benieuwd of daar nog een leuke foto is uitgekomen. Het is ook heel spannend hè zo’n grote fotostudio met mega grote flitslampen en installaties 😉

B.Nosy - babycollectie - winter 16/17 - Volgmama
De paspopjes naast haar hebben dezelfde kledingmaat.
Geen podiumvrees ;-)
Geen podiumvrees 😉
B.Nosy - Winterjas - Babycollectie - Meisje - Volgmama
Eventjes een worteltje snacken. Hier draagt ze een reversibel winterjasje.
B.Nosy - Steal the show - Volgmama
Voor grote en kleine meiden!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=IrSe5wHN94E[/embedyt]

 

Toen de meeste gasten aanwezig waren kon de modeshow beginnen. Schattig en stoer waren de modelletjes die over de catwalk de nieuwe collectie showden. Ik heb er ook een klein stukje gefilmd. De lancering van de nieuwe collectie was een groot feest!

De wintercollectie is sinds een paar dagen al te koop in verschillende winkels. Kijk voor meer informatie op www.b-nosy.com

Heb jij wel eens een modeshow of lancering van een nieuwe collectie meegemaakt?

5 thoughts on “Nieuwe “Steal the show” wintercollectie van B.Nosy

Geef een reactie