nuby-tritan-flmingo-rietjesbeker

Nûby Flamingo Flip-It Rietjesbeker uit Tritan getest

Nûby heeft superleuke nieuwe rietjesbekers voor kinderen vanaf 36 maanden. Op de Negenmaandenbeurs kreeg ik voor mijn dochter een roze Nûby Flamingo Flip-It rietjesbeker (gemaakt uit Tritan) mee om te reviewen. Ditzelfde model hebben ze ook in een blauwe uitvoering met haaien, ook leuk voor de Daddy Shark doo-doo-doo fans. 😉 Er kan 360 ml aan drinken in en is daarom een fijne beker om mee te nemen naar dagjes uit én voor onderweg. We vertellen graag over onze ervaringen en hebben er een filmpje bij gemaakt.

Babyproducten zoals flesjes, speentjes, drinkbekers zijn er genoeg op de markt. Zoveel verschillende merken en dat maakt het soms voor (aanstaande) ouders wat lastig om een keuze te maken. Want wat is nou bijvoorbeeld de beste rietjesbeker? In voorgaande jaren had ik een Philips Avent Rietjesbeker voor mijn dochter omdat ik dacht dat dat de beste was, maar ze beet het bovenstukje telkens weer kapot. Misschien was ze nog niet toe aan een rietjesbeker of kreeg ze haar kiezen door… Na drie nieuwe pogingen en kapotte rietjes hebben we het maar bij tuitbekers gelaten.

nuby-flamingo-rietjesbeker-flip-it-review-ervaringen
Een rietjesbeker met Flamingo design. Wat tof!
nuby-tritan-rietjesbeker-review-ervaringen
Met handige Flip-over dop voor peuters en kleuters die alles zelf willen doen.

Nûby Flamingo rietjesbeker

De Flip-It Flamingo rietjesbeker uit sterk Tritan™ van Eastman maakte mij dusdanig nieuwsgierig. Alleen het printje is al supergaaf! En de rest van eigenlijk ook wel. Hun producten hebben zulke leuke opvallende kleurtjes. Daar worden niet alleen baby’s vrolijk van maar ook de ouder(s).

Review Nûby Flip-It beker


Mijn dochter vind de Flamingo drinkbeker geweldig, een echte eyecather. “Wat een mooie beker” zei ze en ze wilde er meteen uit drinken. Met melk erin lijkt het in zo’n roze beker net een aardbeienmilkshake! De beker voelt stevig aan en kan tegen een stootje, erg fijn!

Rietjesbeker schoonmaken

Het erg handig dat de Nûby rietjesbeker in de vaatwasser kan. Wel word door Nûby aanbevolen om de fles en de onderdelen op het bovenste rekje in de afwasmachine te doen en maximaal op 60 graden. Wij hebben dit al meerdere keren gedaan. De materialen worden goed schoon en de print zit er nog goed op. Bij hogere temperaturen is het mogelijk dat de prints loslaten en dat zou jammer zijn. De onderdelen haal je makkelijk in elkaar en als je weet hoe je ze terug zet is het zo gedaan. Wel even checken of alles goed zit zodat de fles niet onnodig gaat lekken.

Alle onderdelen van de Nuby rietjesbeker los van elkaar.
nuby-review

Conclusie

Het is een mooie drinkbeker om te zien, hij is stevig en er past genoeg drinken in (360 ml). Als je kindje geen rietjesbeker kent kan het even wennen zijn om uit het rietje te drinken. Met een rietjesbeker hoef je de fles immers niet te kantelen… Zoals je in het filmpje zag lekt de fles een heel klein beetje dropsgewijs als je de Flip-It beker op zijn kop zet. Nou houdt mijn dochter de beker niet op de kop en hebben wij er geen problemen mee. Mochten de rietjes om wat voor reden dan ook aan vervangen toe zijn dan kun je een setje vervang-rietjes kopen. Dat is natuurlijk duurzamer en goedkoper dan een nieuwe fles.


Review Nuby Flamingo Rietjesbeker Flip-it Drinkbeker

*Dit blog bevat affiliatelinkjes. Voor meer info hierover zie onze disclaimer.

2 thoughts on “Nûby Flamingo Flip-It Rietjesbeker uit Tritan getest

Geef een reactie