kerstcadeaus-verstopplekken-uitpakken

Persoonlijk: Onze kerst 2016

kerst2016a

Zo de vreetdagen zijn weer achter de rug.. oké alleen oud en nieuw nog maar ik bedoel de kerstdagen. Vandaag vertel ik jullie wat wij met kerst gedaan hebben. Het begon allemaal superleuk maar de tweede kerstdag vielen de plannen een beetje in de soep.

23 december

disneyonice1

Voorafgaand aan kerstavond zijn wij naar Disney On Ice geweest in Utrecht. Dit was echt supergaaf om mee te mogen maken en hopelijk gaan we volgend jaar weer. We waren laat thuis maar o wat was dat mooi. De kinderen hebben het er elke dag nog over.

24 december

Vandaag, kerstavond hebben we bij mijn schoonouders gegeten. Wij hadden cadeaus voor de kinderen gekocht en hebben gevraagd of we ze daar onder de boom mochten leggen. Wij hebben dit jaar immers geen kerstboom staan en daarom was het ons idee om hun kerstboom ’te lenen’ voor de cadeaus. De kinderen hebben mooie rood/zwarte kleding aan en de kaarsjes branden. Eerst hebben ze de cadeaus uitgepakt en daarna hebben we een ‘kliekjes’ gegeten die op moesten en als afloop een ijsje. Het was erg gezellig!

25 december

kerst2016a

Eerste kerstdag hebben we bij mijn ouders gevierd. Cadeaus doen we daar nooit maar eerste kerstdag is eigenlijk de vaste prik elk jaar om met de familie samen zijn. Voorafgaande jaren bracht iedereen een gerecht of hapjesschotel mee en dit keer hadden we een catering laten komen. Er was voor iedereen wat wils. Simpel maar lekker. We begonnen met koffie en taart en het toppunt was toch wel de verrassing voor de kinderen. Een vuurwerktaart met ijs en snoep. Deze credits gaan naar mijn tante die deze taart heeft gemaakt. Echt supercool! Je had die pretoogjes moeten zien van de kinderen..

En die gekke bril op mijn hoofd? Dat is een Virtual Reality bril. Mijn tante nam hem mee en wat is dat ongelooflijk gek. Je ziet alles in 3D en dat is zo apart! Ik zat in een rollercoaster en ik werd echt even duizelig.

26 december

Tweede kerstdag hadden we naar de dierentuin in Nordhorn willen gaan. Ons abonnement moet nog verlengt worden en ik zou een kennis weerzien. Jammer voor ons ging dit niet door. Ik was snotverkouden en voelde me erg slap. Mijn man voelde zich ook niet top dus hebben het rustig aan gedaan en thuis gebleven. We hebben een kast opgeruimd en ingepakt voor de verhuizing want dat komt ook steeds dichterbij. En verder hebben we niet veel gedaan.

Hoe zag jullie kerst eruit? Nog iets leuks gedaan?

4 thoughts on “Persoonlijk: Onze kerst 2016

Geef een reactie