OOTD: Feestelijk donkerblauw jurkje van Blue Seven met gouden sterren en tule

De feestdagen zijn natuurlijk allang voorbij, maar een paar mooie feestjurken hebben wij altijd in de kast voor verjaardagen, feestjes, of voor andere nette gelegenheden. Zo ook dit mooie donkerblauwe jurkje van Blue Seven. Elke dag een feestje!

Mijn dochter draagt graag jurkjes en het staat haar ook superleuk. Het liefst van die zwierjurkjes die aan de onderkant breder uitlopen zodat ze daar mooi mee kan dansen en draaien. Dit jurkje is donkerblauw, met gouden sterretjes op de rok. De rok bestaat uit een laag stof en een laag tule. Het bovenlijfje is van een soort fijne katoenen ribstof. Het jurkje is geschikt voor slanke meisjes en sluit mooi aan. Mijn dochter draagt maat 98 en het valt prima op maat. De gouden panty is van H&M feestcollectie en de goudkleurige laarsjes kocht ik bij Scapino.

Het jurkje was ik binnenstebuiten op 30 of 40 graden en het blijft mooi. Weet je wat ook super is? Na het wassen hang je het meteen op aan een hangertje om te drogen. Zo komen er geen kreukels in en hoef je het niet te strijken. I-de-aal!

Dit Blue Seven feestjurkje komt uit de wintercollectie van 2017 en de originele verkoopprijs was € 19,99 en kost nu nog maar € 8,- bij HappyBee. Leuk koopje hè? Er zijn nog slechts twee maten beschikbaar van dit leuke jurkje maar misschien kun je het jurkje ook nog elders krijgen. 😉

Er zijn veel kindermodemerken die donkerblauw als basickleur hebben. Het mooie aan donkerblauwe shirts, jurkjes en basics, is dat deze kleur eigenlijk nooit echt uit de mode is, en dat je het met meerdere kleuren kunt combineren. Denk bijvoorbeeld aan: goud, zilver, wit, fuchsia, neonroze.

blue seven jurkje donkerblauw tule goud sterrenBlue Seven tulejurk OOTD blue seven sterren feestjurk 2017

Ken jij het merk Blue Seven al? En waarmee combineer jij de kleur donkerblauw het liefst?

6 thoughts on “OOTD: Feestelijk donkerblauw jurkje van Blue Seven met gouden sterren en tule

Geef een reactie