Op vakantie naar Baby Bay? Check deze nieuwe reclame van Evian!

Welkom in Baby Bay, de meest opvallende surfspot die er te vinden is.. want hier zijn het de baby surfertjes en niet de reusachtige golven die de hoofden doen omdraaien. Je weet niet wat je ziet, deze nieuwe reclame van Evian is weer eens geniaal in elkaar gezet! Wij hebben hem al een paar keer bekeken en hij blijft leuk om te zien..

 

evianbabybay01

Het nieuwste spotje van evian en BETC, die reeds 22 jaar trouwe partners zijn, speelt zich af op een ongerept stukje strand… een waar paradijs voor zowel ogen als oren, mede door “Kokomo”, een song van The Beach Boys uitgevoerd door Lilly Wood and The Prick.

In de korte film valt een surfer van zijn board en komt hij weer bij bewustzijn op een strand vol hippe, coole baby surfertjes… Een link met de “Live Young” spirit die het merk evian oproept, het water dat wordt geserveerd aan de enige bar op het strand?

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=OWG3rtGoIlI[/embedyt]

 

Geproduceerd door James Rouse en Wanda Studios, zal de “Baby Bay” video vanaf 20 april over het web surfen, om daarna golfslag te veroorzaken in bioscopen en op televisie in de meeste landen.

Daarnaast zal een bijzondere virtual reality app, ontworpen door het bureau Versus Fully Tailored Creation in samenwerking met het surfmerk Quicksilver, een grappige en meeslepende 360˚ beleving binnenin een golf aanbieden. Dus stap in de schoenen, of liever in het wetsuit, van een evian baby, en voer zelf een aantal iconische surfmoves uit. Vanaf 19 april verkrijgbaar in Google en Apple appstores:

Google: http://babybay.evian.com/experience-android-fr

Apple: http://babybay.evian.com/experience-ios-fr

Verder komt er in de Verenigde Staten een outdoor campagne waarin een bekende it-girl met schattige looks zal schitteren. Zij zal te zien zijn als surf girl met haar baby-versie.

Benieuwd naar wie het is?
Surf dan snel naar de laatste nieuwe surfer hotspot, op de hub babybay.evian.com.

De baby surfers zullen eveneens te zien zijn op de evian PET flessen, samen met hun ongeziene volwassen versie die zijn innerlijke jeugdigheid nog niet ontdekt heeft.

3.limitedflesje

Ook bij de legendarische Parijse concept store Colette zal er een verjongende bries waaien vanaf 20 april. Hier zal men de collectors item fles met het hoofdpersonage uit de kortfilm – die zijn baby versie ziet in de reflectie van het water – terugvinden, drie Baby surfer t-shirts en special editioner slippers voor volwassenen die een voetafdruk van een baby achterlaten in het zand.

5.t-shirt026.t-shirt034.t-shirt012.slippers

Deze artikels zullen eveneens te koop aangeboden worden via de hub babybay.evian.com.

En? Wat vonden jullie van het reclamefilmpje?

 

3 Comments

  • Reply Patricia april 23, 2016 at 7:45 am

    Super leuk!

  • Reply Frank april 23, 2016 at 12:53 pm

    Geniale reclame, heb hem met een grote glimlach zitten kijken.

  • Leave a Reply