Opening van de Negenmaandenbeurs 2017, goodiebags en mini shoplog

Gisteren was het zover, de verrassende opening van de Negenmaandenbeurs door hippe vaders die een dansje uitvoerden met hun baby’s ;-). Ik moest al vroeg in de kleren omdat het het best een eindje reizen was en we met een clubje mamabloggers hadden afgesproken voor een bloggerstour. Ik heb de Jokie beurstas van de Negenmaandenbeurs meegenomen en ik laat jullie zien wat ik onder andere gekocht heb.

Bekijk hier de beurstassen en goodiebags van 2018.

Bloggerstour

Linda van Mamaliefde en Miriam van MeervanMir organiseerden gezamenlijk een bloggerstour. Ze kwamen op dit idee omdat het voor de bedrijven tijdens de Negenmaandenbeurs voornamelijk om verkoop en presentatie draait en ze wegens de drukte weinig tijd hebben voor bloggers en vloggers. Als ze dan al die bloggers apart uitleg moeten geven is dat natuurlijk niet te doen. Ik snap het helemaal want vorig jaar was ik alleen op de Negenmaandenbeurs en dat heb ik ook gemerkt. Ik heb leuke gesprekken gehad maar het voelde ongemakkelijk door de drukte.

bloggers1
Gezellige workshop bij BabyBeGood

Linda en Miriam hebben vooraf polshoogte genomen bij een aantal bedrijven of ze het prettig zouden vinden als we in een groep zouden komen en dat viel al snel in goede aarde. Eerst hadden ze een programma voor een paar uur en al snel hadden we een druk programma voor de hele dag. Ik heb zoveel gezien, gelopen, gefotografeerd en gehoord dat ik aan het eind van de dag de knollen op had. Moe maar voldaan noemen ze dat. In aparte andere blog kom ik er nog op terug.

Opening Negenmaandenbeurs 2017

opening - jim - bakkum - negenmaandenbeurs - volgmama

Om 11 uur werd de Negenmaandenbeurs feestelijk geopend met Jim Bakkum en een heel stel hippe stoere vaders met hun kindje in een draagzak. Ze hadden een leuk dansje ingestudeerd en dat zag er grappig uit. De baby’s leken alles oké te vinden en de muziek stond niet zo hard. Tof gedaan! Het duurde een paar minuten en daarna was de Negenmaandenbeurs geopend voor bezoekers.

Inhoud Jokie beurstas voor € 5,-

jokie - beurstas - volgmama

Bij de stand van Scoupy op de Negenmaandenbeurs kun je een beurstad kopen van Jokie. Jokie is bekend van de Efteling. Elk jaar weer is er een ander thema voor de beurstassen en alleen de tas is al geweldig leuk. Je kunt de tas na gebruik natuurlijk hergebruiken als boodschappentas of als zwemtas. De tas heeft een waarde van € 21,50 en kost op de beurs zelf € 5,-! En wat nog leuker is.. je kunt 2 euro terugkrijgen op de aankoop van de Jokie beurstas op Scoupy.nl

Inhoud: Nestle Yogolino, Nestle Pyjama Papje, Tuc Paprika, Capri Sum Fruity Water, Unox Tuinerwtensoep, Kruidvat luiers probeerverpakking, klein boekje ‘Jokie in de Efteling’, Ouders van Nu Zwanger editie, Babystuf magazine en een beetje reclame.

Inhoud Kruidvat beurstas voor € 4,-

kruidvat - beurstas

Deze tas vind ik persoonlijk iets waardevoller dan de Jokie beurstas. Deze tas heeft een waarde van € 38,- en ik kocht hem op de Negenmaandenbeurs voor maar € 4,-! Alleen al om het oogschaduwpallet van Max Factor is het de moeite waard. Voor de rest zitten er hele handige spulletjes in voor op reis. Bijvoorbeeld de wegwerp slabbetjes en verschoonmatjes. De bodylotion kunnen we ook goed gebruiken.

Inhoud: Max Factor oogschaduwpallet, warmte gevoelige lepeltjes, Bambino babysokjes, lotiondoekjes, wegwerp slabbetjes, wegwerp verschoonmatjes, baby bodylotion, hapjes en een bad thermometer.

Dit kregen we gratis bij buiten de ingang van de beurs

gratis - huishoudbeurs

Voordat we binnenkwamen kregen we een tasje van Zespri kiwi in de handen gedrukt. Dit heeft natuurlijk niets met de Negenmaandenbeurs te maken maar tasjes zijn natuurlijk altijd handig. Er zat een kiwi lepeltje/mes in een flyer waarmee je prijzen kunt winnen. Toen we weer weggingen deelden ze blikjes van Redbull uit, deze maakten ze meteen open. Ik had een blikje met Cola smaak en die was echt niet lekker! En Honig deelde een kruidenmix uit voor een bijzonder recept: Dubbeldekkers en taco’s.

Lidl beursactie voor € 0,50

lidl - luiers - beursactie

Bij de LIDL stand kocht ik een pak luierdoekjes voor € 0,50. Ik had mijn dochter mee naar de beurs en had de doekjes in mijn tas bijna op dus deze beursactie was wel heel fijn! Er zitten een paar proefluiers bij en een kortingsbon voor 50% korting op een pak luiers in de winkel.

Look – O – Look  Snoep Pizza’s 2 voor € 2,-

look - o - look - snoep - beursactie

Dit kocht ik op de rand van de Huishoudbeurs toen ik opzoek was naar het toilet. Ik kwam dit tegen en wilde natuurlijk ook wat leuks meenemen voor de jongens thuis. Leuk toch?

Veel tijd om te shoppen had ik niet door het drukke bloggersprogramma. In de volgende blog vertel ik jullie hier meer over.

Was jij ook bij de opening op de Negenmaandenbeurs? En wat heb jij allemaal gekocht?

Bewaren

Bewaren

10 thoughts on “Opening van de Negenmaandenbeurs 2017, goodiebags en mini shoplog

Geef een reactie