nathalie-volgmama

Over Volgmama

Hallo allemaal, leuk dat je komt kijken op Volgmama, een Nederlandse mama blog!

Volgmama is een Nederlandse mamablog, maar niet zomaar één uit de vele honderden. Misschien kunnen we Volgmama daarom beter een familyblog of lifestyleblog noemen. Het is natuurlijk fijn om over een zwangerschap, schattige baby’tjes of lieve kinderen te lezen maar naast mama of papa ben je natuurlijk ook nog vrouw (of een man). Daarom delen we niet alleen informatie en tips over de opvoeding en het ouderschap, maar ook heerlijke recepten, uitjes en andere inspirerende artikelen.

De mama die hierboven op de foto staat.. dat ben ik! Mijn naam is Nathalie en als moeder van 3 kinderen ben ik graag op de hoogte van de nieuwe trends, ga ik er vaak op uit met mijn kinderen en geniet ik met volle teugen wat het leven te bieden heeft. Ik ben ondernemend, creatief en samen met een paar gastbloggers delen we elke dag minstens één leuke blogpost.

In augustus 2018 is Volgmama ingeschreven als bedrijf en ben ik zelfstandig ondernemer. Dat betekent dat ik inkomsten genereer uit mijn blog en mijn droom heb mogen laten uitkomen. Waar een wil is, is een weg zeg ik altijd.. en ik heb hem gevonden!

Heb je vragen? Ask me anything en stuur je mailtje naar info@volgmama.nl

Review Date
Reviewed Item
Nederlandse mama blog
Author Rating
51star1star1star1star1star

2 Comments

 • Reply Christien juni 9, 2018 at 10:35 am

  Hoi Nathalie,
  Ik heb gisteren je kaartje gekregen en vandaag gekeken op je site. Het ziet er echt top uit! Leuk, ik kom vaker kijken.
  Groetjes Christien.

 • Reply Diana december 11, 2018 at 11:48 am

  Wat een leuke site. Een aanwinst voor elke moeder/vrouw. Ik vond jouw site door een WINACTIE op Instagram. Vanaf dat moment zie ik veel leuke berichten voorbij komen. Berichten die aansluiten bij mijn interesses als moeder en persoon. Super leuk!!!

 • Leave a Reply