Over Volgmama

Hoi! Welkom op mijn blog Volgmama, een mama, travel & lifestyle blog.

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site. Mijn naam is Nathalie, ik ben gelukkig getrouwd en moeder van drie kinderen: 2 jongens (9 & 7 jaar). En een meisje (2 jaar). Wij wonen in Duitsland, net over de grens bij Ootmarsum. In 2017 hebben wij hier ons droomhuis gevonden.

drie

Ik ben begin 2015 begonnen met bloggen en sindsdien heb ik de smaak te pakken om mijn lezers bijna dagelijks te vermaken met een nieuwe blog. Pluk de dag, elke dag iets anders.

We knutselen graag samen met de kinderen, we bakken graag en spelen samen spelletjes. We houden van leuke uitstapjes en gaan graag op vakantie. Natuurlijk gaat de camera ook mee want fotograferen is ook een grote hobby.

Verder ben ik al jaren fanatiek bezig op socialmedia, Volgmama is  daarom ook te volgen via Social media kanalen als Facebook, Twitter en Instagram.

Onze gastbloggers

Af en toe kunnen jullie ook een blog lezen van Sandy, José of Jungja. Zij zijn de vaste gastbloggers van Volgmama. Sandy woont in Enschede, werkt in een callcenter en heeft twee kinderen. Een 5 jarige zoon en een 1 jarige dochter. José woont in Borne en is afgelopen november bevallen van haar eerste kindje Siem. Jungja woont in Enschede en heeft een dochter van 3 jaar.

Veel leesplezier op mijn site !

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 Comment

  • Reply Christien juni 9, 2018 at 10:35 am

    Hoi Nathalie,
    Ik heb gisteren je kaartje gekregen en vandaag gekeken op je site. Het ziet er echt top uit! Leuk, ik kom vaker kijken.
    Groetjes Christien.

  • Leave a Reply