Party: 10 jaar Joolz & Joolz around the world

Cheers, Joolz bestaat 10 jaar! Dat vierden ze vorige week met een feestje en ik mocht erbij zijn. Met een lekkere vegan mojito in mijn hand bekeek ik de bijzondere tentoonstelling van Joolz & Marcel Luiten a.k.a The Cool Dad, Joolz around the world.

Ik krijg regelmatig uitnodigingen in mijn mailbox over persevents, bloggersevents en dergelijke, echt super leuk! Alleen zijn 70% van al die leuke events in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Voor mij ligt dat nou niet bepaald om de hoek en dat is best wel jammer. Daarom kan ik helaas niet altijd overal bij zijn. Ik had afgelopen week al twee afspraken in Amsterdam en toen ik de uitnodiging van Joolz erbij kreeg kwam dat even mooi uit zeg! Drie vliegen in één klap. Het hoogtepunt van de dag was natuurlijk wel het feestje bij Joolz!

joolz-10-jaar

joolz-10-years

Over Joolz

Joolz is een snelgroeiend Nederlands bedrijf uit Amsterdam (opgericht in 2007). Joolz gelooft dat blije ouders blije kinderen maken. Daarom bieden zij jonge families bouwstenen voor een gelukkig leven. Joolz noemt dit ‘Positive Design’. Dit betekent dat zij award-winnende, ergonomische, comfortabele en stijlvolle kinderwagens, autostoeltjes en (biologische) accessoires ontwerpen om het leven een beetje makkelijker en mooier te maken. Binnen deze filosofie, is Joolz altijd op zoek naar innovatieve oplossingen die bijdragen aan een zonnige toekomst. De herbruikbare verpakkingen, het Joolz Birth Forest (waar Joolz een boom plant voor elke geregistreerde kinderwagen), de Nederlandse productie faciliteit en het nieuwe, duurzame hoofdkantoor in Amsterdam zijn hier goede voorbeelden van. Het Joolz hoofdkantoor is gevestigd in een gerenoveerde oude fabriek met kassen en andere slimme duurzame oplossingen. Joolz is verkrijgbaar in 28 landen in Europa, Azië, Australië en de Verenigde Staten.

joolz-showroom

Joolz around the world tentoonstelling

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Joolz lanceerde het merk de tentoonstelling Joolz around the world. De tentoonstelling neemt je mee in de wondere wereld van fotograaf Marcel van Luit a.k.a This Cool Dad, die speciaal voor deze gelegenheid fantastische beelden heeft gemaakt, waarin de kinderen van bekende Joolz ambassadeurs de hoofdrol spelen. Joolz around the world neemt je mee op reis naarde steden Amsterdam, Hong Kong, New York en Sydney; Steden die de afgelopen 10 jaar een speciale rol spelen in de ontwikkeling van Joolz. Leia, dochter van Lucy en Dinand Woesthoff schittert in magisch Hong Kong – Céla-Lynn, dochter van Sophie en Xander de Buisonjé neemt ons mee naar Amsterdam – Amelle en Jean kinderen van Maria Tailor en Jeroen van den Berg zweven boven de straten van New York en de prachtige, hoogzwangere Ruba Zai strijkt met haar baby nog veilig in haar buik neer in Sydney.

 

joolz-marcel

 

De vegan mojito was zo lekker dat ik er stiekem twee van heb gedronken, deze was 0.0 dus kon weer veilig thuis komen. Ook waren er lekkere hapjes en goede muziek. En uhh.. mijn eigen wagen zette ik maar gauw om de hoek toen ik arriveerde. 😉

Leestip: Tot welke leeftijd kan je kindje in de kinderwagen?

Ik volgde Marcel al even op Instagram en vroeg me echt af hoe hij werkte. Sommige afbeeldingen lijken nét echt zoals het beeld van Raba Zai in Sidney. Andere beelden zijn weer speels en vol fantasie. Ik heb ze allemaal bekeken en mijn favoriet is het beeld van Leia en de Joolz wagen bij de panda’s. Het was leuk om hem en zijn vrouw even gesproken te hebben. Het begon allemaal toen hij foto’s bewerkte van zijn eigen kroost Otis & James. Nu werkt hij samen met grote merken. Marcel is echt een master in fotoshoppen, wat een kunstenaar!

Ik heb deze avond veel mensen gesproken die ik nog niet kende en dat liep uit in leuke, gezellige en hilarische gesprekken. Mijn dochter had een jurkje aan waar de tekst ‘perfect’ op stond en Emile, founder van Joolz dacht dat er ‘defect’ op haar jurkje stond hahaha. Je snapt nu wel dat als ze dat jurkje weer aan heeft dat ik telkens weer daar aan moet denken.

luchtplantje
Als bedankje kreeg ik dit luchtplantje in een peertje mee. Hij heeft een mooi plekje gekregen bij ons in de woonkamer!

Op een gegeven moment heb ik toch maar besloten om naar huis te gaan. Mijn dochter was moe van het springen en rennen en we moesten nog twee uurtjes in de trein terug en daarna nog een stukje met de auto. Ik wil Joolz nogmaals bedanken voor de uitnodiging en vond het echt supertof dat ik erbij mocht zijn om met ze mee te vieren. Ik heb er erg van genoten. 🙂

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

16 thoughts on “Party: 10 jaar Joolz & Joolz around the world

Geef een reactie