Pretecho 3D en 4D met 28 weken. Een bijzondere ervaring!

Een tijdje geleden vertelde ik al over de pretecho die gepland stond en vorige week dinsdag was het eindelijk zover. We mochten weer naar ons meisje kijken en dit keer niet zomaar een echo maar een echo in 3D/4D. Voor deze echo heeft Milan een ochtend vrij gehad zodat we hem er toch bij kunnen betrekken. Hij vond het erg spannend en kwam met vragen als: “hoe gaan ze kijken dan mama? gaan ze je buik openmaken?”. Doordat hij deze vragen stelt merk ik dat hij er wel erg mee bezig is en ik wil hem toch zo goed mogelijk voorbereiden.

De echo stond gepland om 09:00 uur in de ochtend en we waren ruim op tijd aanwezig. We hebben nog even wat gedronken in het restaurant en toen was het echt tijd om naar binnen te gaan. Eenmaal binnen werd nog even uitgelegd wat we gingen doen en ze deed het zo leuk voor Milan. En toen was het tijd om te gaan liggen en te gaan genieten van ons meisje.

pretecho - sandy - volgmama

Ze lag heerlijk te slapen en er moest even gepord worden in mijn buik om haar goed in beeld te kunnen krijgen. Toen ze eenmaal bijgedraaid was kregen we de mooiste plaatjes.

pretecho 3d 4d - sandy - volgmama

Na een tijdje begon ze wakker te worden en druk te bewegen. Toen deed ze ook constant de handjes voor haar hoofdje!

sandy - dochter - pretecho - 28 weken

Ze is al druk haar gezicht spieren aan het gebruiken want we kregen een paar leuke gezichtsuitdrukkingen te zien waaronder een glimlach. Deze glimlach is hieronder te zien!

3d 4d - gezicht - pretecho - volgmama

Het was een erg leuke ervaring die we hebben mogen delen met Milan. Het heeft een diepe indruk op hem gemaakt en op school moest dit natuurlijk gedeeld worden met zijn vriendjes. Onze kleine bolle werd geschat op 1205 gram. Dit is een schatting en we hebben nog een groeiecho vanuit de verloskundige gepland staan.

Hebben jullie ook voor een pretecho in 3d/4d gekozen tijdens de zwangerschap?

Tot de volgende keer!

Liefs, Sandy

 

 

5 thoughts on “Pretecho 3D en 4D met 28 weken. Een bijzondere ervaring!

  1. Wij hadden het tijdens mijn zwangerschap nog niet erg breed, dus we hebben er bewust voor gekozen om geen 3D echo te laten maken. Ik heb het niet gemist, maar vind de beelden wel heel bijzonder! Dus misschien de volgende keer 🙂

Geef een reactie