Project: dochter in trouwjurk deel 2

Vandaag is  het precies 7 jaar geleden dat ik ben getrouwd. Het was een supermooie dag en heel erg warm. Vorig jaar gaf ik jullie een aantal ideeën wat je met je trouwjurk kon doen. Ik was van plan sinds vorig jaar om elk jaar een foto te maken rond onze trouwdag en  deze later in een fotoboek te verwerken. We hebben vandaag dus weer een foto gemaakt van onze dochter in mijn trouwjurk!

trouwenjurk - volgmama

Op onze trouwdag. Vanwege privacy heb ik hartjes op de gezichten van de gasten gezet. Ik trouwde vanuit het ouderlijk huis. Daar mocht mijn man mij ophalen.

trouwjurk

Hier een foto van vorig jaar en dit jaar! Vorig jaar kon ze net zitten en nu staat en loopt ze 🙂

Heb jij jouw trouwjurk nog?

11 thoughts on “Project: dochter in trouwjurk deel 2

 1. Allereerst gefeliciteerd met jullie trouwdag.
  Ik heb nog negen trouwjurk. Mijn vriend is nog niet op zijn knieën gegaan. Maar ik zou hem zeker bewaren. Leuk idee om elk jaar zo’n foto te maken.

 2. Gefeliciteerd!!

  Ik heb mijn jurk gebruikt voor onze newborn shoot. Dat zijn zo’n mooie foto’s! Hij hangt op zolder en soms wil ik hem nog even aan. En mijn man helpt me dan ook braaf met mn jurk ? daarna kan ie weer terug naar zolder, klaar!

 3. Wat leuk! Gefeliciteerd met je 7 jaar getrouwd
  Wij hebben trouwjurk geleend. Ik trouwde in mij eigen geboortestad Tasikmalaya (West Java, Indonesie)
  Ik wil wel een keertje in modern trouwjurk je aan 😉 als wij trouwdag vieren 😀 Alleen denk ik geen kleine maat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *