recensie-review-playmobil=the=movie-de-film-2019-nl

Recensie Playmobil the Movie – de film (Première)

Op zondag 4 augustus 2019 mocht ik met mijn jongste twee kinderen de première van Playmobil the Movie – de film bijwonen. En dat was erg leuk! De bioscoopfilm draait vanaf 7 augustus in Nederlandse bioscopen en is in zowel 2D als 3D te bewonderen. Ik vertel jullie snel iets meer over de film en wat wij ervan vonden.

Playmobil de Film

Playmobil, menig kind en volwassene heeft er vast al wel eens mee gespeeld. Het is erg fantasierijk en -prikkelend speelgoed en bovendien goed voor de motoriek en spraakontwikkeling. Op de Koningsmarkt tikten wij voor een leuk prijsje een tweedehands Playmobil camping set op de kop en sindsdien speelt mijn dochter er meerdere malen per week mee! Ook haar broer speelt regelmatig even mee. Wij waren daarom blij verrast toen wij een uitnodiging kregen voor de première van Playmobil de Film, de Nederlandse versie van Playmobil the Movie, en een speelset (Del’s Foodtruck) uit de nieuwe film. Wat een pret kan ik je vertellen.

recensie-premiere-playmobil-de-film-the-movie-2019
Onderweg in de trein naar Pathé Amsterdam Arena. Heerlijk die pretoogjes!

Het verhaal

Marla en Charlie zijn alleen thuis en Charlie ontdekt dat Marla iets verborgen houdt… Marla verklapt haar geheim en wens om de wereld rond te reizen. Helaas komt er diezelfde avond slecht nieuws en moet ze voortaan alleen voor haar broertje zorgen. Iets wat ze niet voor ogen had maar ze had geen andere keus.

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van PLAYMOBIL®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden – de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot, een extravagante fee en nog veel meer. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Leeftijdadvies: 6+

Speelduur: 99 minuten

Trailer

Helaas lukt het mij door een technisch probleempje nu even niet om een trailer van Playmobil de Film te plaatsen in dit blog, maar die kun je wel meteen zien als je op deze link klikt.

Speelgoedserie Playmobil the Movie

Ter ere van Playmobil the Movie lanceert Playmobil een fantastisch leuk en nieuw speelthema. Alle sets uit het thema zijn gebaseerd op de personages en scenes uit de nieuwe film. Zo kun je de film thuis nog eens naspelen of je eigen avonturen bedenken met de hoofdrolspelers. 😉

Tijdens de première konden wij de nieuwe collectie al even bewonderen en de kinderen speelden er erg leuk mee! Bekijk hier de volledige collectie van Del’s Foodtruck tot Marla in het sprookjeskasteel.

playmobil-the-movie-de-film-2019-speelgoed
Hier kun je toch uren mee spelen… 🙂
raceauto=speelgoed-playmobil-the-movie-de-film-2019-review
Bestuur zelf de Porsche van Rex Dasher… Even oefenen maar erg leuk!

Première

De voorpret begon natuurlijk thuis en onderweg al, maar een première bijwonen blijft toch een feestje! Als één van de eersten de Playmobil de Film kijken is toch ook wel weer heel bijzonder en spannend.

We werden ontvangen als VIPS en kregen een bandje om. Daarna werden we door de levensgrote Playmobil figuren uit de film (Marla en Del) verwelkomd. Superleuk! Het was erg druk en kinderen konden tijdens het wachten spelen met het nieuwe speelgoedthema die bij de film hoort. Ook was er een leuke photobooth waar we een filmstrip maakten en meenamen als souvenir.

Daarna was het tijd om in de lange rij te staan en over de blauwe loper richting de zaal te lopen met wat drinken en lekkers. Daar werden we voorgesteld aan de cast die stemmen inspraken voor Playmobil de Film. Ook waren er leuke Playmobil speelsets te winnen als je goed op zou letten tijdens de film. Wij hebben de prijsvraag ingevuld dus wie weet…

review-playmobil-the-movie-de=film-nederlands
We zaten er klaar voor… Wat lekkers erbij!

Recensie Playmobil de Film NL

Hoewel de adviesleeftijd 6+ is, heb ik mijn 4- en 8 jarige meegenomen. Beide konden ze de film goed volgen en bleef de spanning erin van begin tot eind. Het begin van de film was even confronterend toen er politie met slecht nieuws kwam. Hierbij moest ik zelf ook echt even slikken. Daarna begon het echte avontuur en dat was ge-wel-dig!

De gevechten in het Playmobil universum waren super spannend en er waren ook hilarische stukjes in de film. Zo konden we bijvoorbeeld onze lach niet inhouden toen een boze dino betoverend hooi at en daarna roze glittervleugels kreeg…

We vinden de film echt een aanrader. Thuis bouwen we snel Del’s foodtruck in elkaar om de avonturen na te spelen en om een nieuw avontuur te bedenken. We hopen natuurlijk op een vervolg van Playmobil de Film!

Toch nog even met stoere Marla samen op de foto

Ga jij Playmobil de Film met je kind(eren) in de bioscoop kijken?

Geef een reactie