Review: Elke dag dichterbij, De bevalling dagboek

Elke dag dichterbij is een zwangerschapskalender waarin elke mijlpaal van je ongeboren baby besproken wordt. Het boek is geschreven door Julie B. Carr en uitgegeven door bbnc uitgevers. De tekst is lekker laagdrempelig en zelfs een beetje humoristisch. Een voorbeeld daarvan is “Naarmate ik meer vet krijg, word ik ronder. Mijn armen en benen worden molliger”. Ook is er voldoende ruimte om zelf een kleine aantekening te maken.

dagboek1

Allereerst het uiterlijk, ik vind het een mooie kalender om te zien. Je kan het neer zetten en iedere dag een bladzijde omslaan. Iedere dag is een klein feestje omdat je weer iets leest over wat de baby kan, hoeveel de baby groeit en andere leuke weetjes over je ongeboren baby. Er is ruimte om aantekeningen te maken en je vult iedere dag een datum in. Persoonlijk vind ik het een rare benaming “De Bevalling Dagboek” voor een zwangerschapskalender.

zwangerschapsdagboek - volgmama
Mijn uitgerekende datum.. nog 9 weken te gaan!

Wat ik ook erg leuk vind aan deze kalender is de tekst op de verschillende bladzijdes. De tekst is lekker laagdrempelig en zelfs een beetje humoristisch. Een voorbeeld daarvan is “Naarmate ik meer vet krijg, word ik ronder. Mijn armen en benen worden molliger”. Hier kon ik erg om lachen omdat dit erg leuk omschreven wordt. Meer dan 240 mijlpalen die je samen met je kindje op deze manier kan beleven.

 

zwangercshapsdagboek stickers - bbnc - volgmama
Stickers vanuit de baby geschreven

De kalender bevat ook 24 mijlpaal stickers, deze stickers kan je plakken op de dag dat je deze mijlpaal hebt meegemaakt. Dit vind ik erg leuk en maakt het nog persoonlijker. Hoe leuk is het om dit over een aantal jaren terug te lezen met je kind? Ik vind het geweldig en kan niet wachten tot wij alle mijlpalen hebben bereikt en de kalender veilig kunnen opbergen voor over een aantal jaren!

Wil jij ook deze zwangerschapskalender voor jezelf of om cadeau te geven? Dat kan o.a. via www.bbnc.nl voor €9,99.

Maakten jullie notities in een boekje of kalender tijdens de zwangerschap voor later?

Tot de volgende keer,

Liefs Sandy!

*Dit blog bevat een opgestuurd boek. Voor meer informatie zie de disclaimer. Foto’s gemaakt door Nathalie.

3 thoughts on “Review: Elke dag dichterbij, De bevalling dagboek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *