Scheurkalenders voor kinderen 2021

Scheurkalenders voor kinderen en tieners

De Donald Duck scheurkalender is al jarenlang één van de populairste, leukste en bestverkochte scheurkalenders voor kinderen en volwassenen. Elke dag een korte strip of mop is leuk en zorgt voor een dagelijkse portie positiviteit. Wisten jullie al dat er meer scheurkalenders bestaan die echt op kinderen zijn gericht? Mooie voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld de ‘Quest Junior’ voor tieners of ‘Bewegen met nijntje’ voor kinderen in de kleuterleeftijd.

Wat is een scheurkalender?

Een scheurkalender is een kalender waarbij je 365 dagen lang elke dag een blaadje afscheurt. Iedere dag heeft zijn eigen bladzijde en zo kun je in een oogwenk zien welke datum het is.

Een scheurkalender heeft vaak de vorm van een dik blok met gaatjes om hem ergens op te hangen. Bij de meeste families hangt de scheurkalender in het kleinste kamertje van het huis (het toilet!) zodat iedereen van het gezin kan meegenieten.

Ook is het handig om te weten dat een scheurkalender niet bepaald geschikt is om als agenda of planner te gebruiken. Ruimte om afspraken op te schrijven is er vaak niet.

Top 10 met de leukste en beste scheurkalenders 2021 voor kinderen en tieners

Om een indruk te geven wat de leukste en beste scheurkalenders 2021 voor kinderen zijn, hebben wij op Bol.com gekeken naar de populairste en relevante scheurkalenders. Ook hebben wij rekening gehouden met interesses van kinderen in verschillende leeftijden. Wat de leukste en beste scheurkalender 2021 voor jouw kind is, is afhankelijk naar waar de interesse ligt.

1. Donald Duck scheurkalender 2021

Met de Donald Duck scheurkalender 2021 valt er weer een hoop te lachen! Boordevol moppen en nieuws uit de Duckstadkrant. En met op elk blaadje een vrolijke strip kunnen jouw dagen in 2021 niet meer stuk. Extra bij deze kalender: 13 prijsvragen.

2. Quest Junior scheurkalender 2021

Ontdek hier de prijs.

Deze scheurkalender van Quest Junior maakt je elke dag een beetje slimmer en vrolijker: 365 pagina’s vol beesten, puzzels, grappen, knutsels, proefjes en Vragen & Antwoorden. Elke maandag iets mafs over je lijf, land of iets anders. Elke dinsdag een foto en weetje over een dier, woensdag en zaterdag een lekkere puzzel. Donderdag is Vraag & Antwoord-dag, een vrolijke vrijdag met een hilarische dierengrap en knutsels, proefjes en doedingen op zondag. Speciaal voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

3. National Geographic Junior scheurkalender 2021

Ontdek hier de prijs.

Ontdek welke kleur spinnenbloed heeft. SCHEUR! Of hoeveel spieren een anaconda heeft. RATS! En welke kleur de gele zee in China is. KRRSJ! De National Geographic Junior scheurkalender 2021 staat bomvol weetjes over wilde dieren en woeste natuur. Tussendoor maak je uitdagende puzzels en kun je lachen om hilarische moppen.

4. Kidsweek Moppen scheurkalender 2021

Ontdek hier de prijs.

365 dagen lol met Kidsweek! Wat krijg je als je een giraffe en een hond met elkaar kruist? Nou, een waakhond die over de schutting kan kijken natuurlijk! Deze en vele andere moppen en raadsels vind je terug in de Kidsweek Moppenscheurkalender 2021. Dus trek vanaf 2021 elke dag je lolbroek en je grapjas aan, want dat wordt weer lachen geblazen met Kidsweek!

5. Bewegen met nijntje scheurkalender 2021

Beweeg het hele jaar door mee met nijntje met deze nieuwe scheurkalender, gemaakt in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Naast de leukste nijntje- beweegtips voor thuis, zit de scheurkalender vol kleurplaten, spelletjes en eet- en drinktips.

6. De allerleukste voetbalvragen scheurkalender 2021

Een scheurkalender vol met interessante voetbal facts die je moet weten!

7. Garfield scheurkalender 2021

Weet je dat de strip dagelijks door ongeveer 263 miljoen mensen gelezen?! Wereldwijd genieten mensen van de grappige, luie kat die alles prima voor elkaar heeft. Het hele jaar door begin jij je dag met een hilarische strip van Garfield. Gegarandeerd lachen met zijn baasje Jon, de hond Odie en de vriendin van Jon, Liz!

8. Kijk scheurkalender 2021

Nieuwsgierig van aard? De KIJK-scheurkalender staat vol intrigerende en verrassende feiten uit de wereld van wetenschap en technologie. Plus elke dag een bijzondere historische gebeurtenis.

9. Young Scientist scheurkalender 2021

De leukste wetenschappelijke vragen die kinderen hebben, komen voorbij. Achter die ogenschijnlijk simpele vragen gaat vaak een hele wereld schuil. De redactie van New Scientist zoekt alle vragen tot op de bodem uit. Voor nieuwsgierige kinderen kan de dag niet beter beginnen dan met een van de leuke feitjes, pittige puzzels of toffe raadsels uit de Young Scientist Wetenschapskalender 2021.

10. Formule 1 scheurkalender 2021

De Formule 1 in 2021. Max Verstappen wereldkampioen? De kenners zeggen van wel! De Formule 1 is populairder dan ooit. Na de uiterst populaire editie 2020, een ‘kakelverse ’en ‘mega snelle’ editie 2021. Volg alle voorbereidingen, lees over de voortschrijdende techniek, alle ins en outs van de teams, de merken, de coureurs en natuurlijk de rijke geschiedenis.
De Formule 1 scheurkalender volgt het race seizoen nauwgezet met alle details over de circuits en wat er zich in het verleden allemaal afspeelde.
Scheur je door het F1 seizoen met deze supersnelle scheurkalender!

Welke scheurkalender voor kinderen 2021 spreekt jullie het meest aan?

Geef een reactie