Shoplog Action: kleine spulletjes voor ons nieuwe huis

Gericht shoppen in de Action kan ik niet. Als ik er heen ga om 1 ding te kopen dan kom ik met een tas vol de winkel weer uit. Dit keer heb ik wat kleine spulletjes gekocht voor ons nieuwe huis. Met 4 toiletten in huis heb je aardig wat pleeborstels en prullenbakjes en ander pruttel nodig..

4 toiletten? Jup! We hebben een groot huis gekocht met 4 toiletten. Handig als je allemaal tegelijk naar het toilet moet. Dochter heeft een eigen potje dus hebben we allemaal een eigen toilet. Boven zijn er twee en beneden twee. Dit komt omdat we zowel beneden als boven een badkamer hebben en een apart toilet.

action5

Ik kocht een 3 L prullenbakje van € 4,79 een luchtverfrisser van € 0,89 en een bijpassende toiletborstel voor € 2,39. Ik heb hiervan eerst maar 1 set gekocht om te kijken hoe het stond. 1 prullenbakje hadden we immers al. De toiletten beneden en boven zijn al ingericht maar ik wil ze ook nog een keer iets gezelliger maken.

action4

Met deze rollen plakfolie € 1,39 per stuk ga ik de planken van de voorraadkast beplakken. Met de marmerlook heb ik gisteren geprobeerd een tafeltje van de kinderen te pimpen. Helaas wat dat geen succes vanwege de afgeronde hoeken. Jammer.

action3

Mijn beslagkommen waren niet zo mooi meer en daarom nam ik dit setje in pastelkleuren mee. Er zitten 3 kommen in een set van € 1,99. De neppe orchidee heb ik gekocht voor productfotografie en koste ook € 1,99.

action2

Ook heb ik wat deko dingen meegenomen in een mooie vintage groene kleur. Helaas is 1 kaarsje € 0,87 iets beschadigd. De lampjes waren € 1,98, het kleine dienblad € 1,99, de buxus nepplant € 2,99, de vlinder € 0,68 en de spiegel € 1,95.

action1

Deze vrolijke maskers wil ik ook graag een keer proberen. Meestal verwen ik mijzelf 1 keer per week met een maskertje. Elke verpakking kost € 0,59 en er zitten twee maskertjes in. Op het Velux raam in de nieuwe slaapkamer van mijn dochter hebben stickers gezeten die lijmresten hebben achter gelaten. Ik ga proberen om de lijmresten er met dit glaskrabbertje € 0,49 af te krijgen. De plakkaatverf € 0,89 heb ik gekocht voor een DIY project.

Ik ben blij met mijn nieuwe aankopen van de Action. Shoppen jullie er ook zo graag?

9 Comments

 • Reply Krystle/Batboy.nl april 23, 2017 at 5:37 am

  Ja ik ben er vorige week geweest. Probeer niet te vaak te gaan, want je blijft kopen daar!

 • Reply MarjonS april 23, 2017 at 7:19 am

  Action is en blijft leuk. De deco spulletjes zijn leuk. Ik kocht er ook wat spilletjes voor ons nieuwe huis.
  Maskertjes gebruik ik eigenlijk nooit.

 • Reply Mirjam april 23, 2017 at 8:41 am

  De Action blijft leuk! Jammer dat het niet lukte met het tafeltje.

 • Reply Marguerita april 23, 2017 at 4:41 pm

  Heerlijke winkel alleen niet goed voor de portemonnee… leuke dingetjes heb je gekocht, mooi dat zwarte toiletgerei en dat spiegeltje!

 • Reply Maddy april 23, 2017 at 7:38 pm

  Ik werk bij de Action, kan je nagaan… Dat is af en toe echt moeilijk om dingen niet mee te nemen, ik vind zelf dat er erg veel leuke dingen zijn en voor leuke prijsjes. Wel zijn er ook genoeg dingen die ik persoonlijk niet zou kopen. Maar dat heeft natuurlijk iedereen wel. Je hebt leuke items gekocht. De glaskrabber is ideaal, ik gebruik er ook altijd 1 voor de kookplaat.

 • Reply Channa april 24, 2017 at 6:12 am

  Leuke aankopen! Ik ben groot Action fan, dus ja ik shop er ook graag 🙂

 • Reply Fleur april 24, 2017 at 11:53 am

  Ik kan ook niet door deze winkel zonder mijn wagen vol te laden. Ze hebben altijd zoveel leuks voor weinig

 • Reply Diana april 25, 2017 at 9:53 am

  Action vind ik echt een te leuke winkel. Kom er niet meer heel vaak en dat is wel in mijn eigen voordeel. Maar die beslagkommen ga ik wil halen. Kom er echt te tekort!

 • Reply Roelina april 25, 2017 at 9:22 pm

  Ik kom er wekelijks. Het is net of ze een magneet binnen hebben staan die koopzieke mensen aanzuigt (ik zei de gek). Kom er ook nooit met lege handen vandaan. Leuke aankopen heb je er gedaan. Dat vintage groen is super

 • Leave a Reply