Shoplog: De eerste babykleertjes voor onze buikbaby, alles roze?

Vandaag laat ik jullie zien wat ik tot nu toe heb gekocht voor onze dochter. Nooit gedacht dat ik zoveel roze spulletjes zou kopen voor onze dochter. Nu betrap ik mezelf er toch op dat bijna alles roze is… En dat terwijl ik altijd zei dat ik niet zo van het roze ben. Kijken jullie mee?

Set Dotje Prénatal - Volgmama

Dit was het aller eerste setje wat ik heb gekocht, ik stond in de Prénatal en dacht bij mezelf: O, jeetje alles is roze..
Het shirtje is 4,99. het broekje 3,99 en wij hebben er een haarbandje 2,99 en mutsje 3,99 bij.

Babykleding Prénatal - Volgmama

Dezelfde dag kocht ik deze 2 shirtjes van name-it ook bij Prénatal en het broekje bij Zeeman. De shirtjes waren bij Prénatal in de sale, bovenste was 12,95 en is afgeprijsd naar 6,00 en de onderste was 8,95 en is afgeprijsd naar 4,00. Het broekje van Zeeman is 3,99.

Babyykleding Ter Stal - Volgmama

Boxpakje Ter Stal - Volgmama

Deze 2 setjes heb ik bij Ter Stal gekocht, ik zag ze en kon ze echt niet laten hangen. Het shirtje is 4,99, het broekje 7,99 en het boxpakje 9,99.

Setje baby meisje Prénatal - Volgmama

Herkennen jullie het, dat je naar de winkel gaat voor een cadeautje en vervolgens thuis komt met kleren voor je kinderen? Ik dus wel, ik ging een paar dagen geleden naar Prénatal om een kraamcadeautje te kopen en kom thuis met dit  te leuke jurkje. Het jurkje is 12,99, de legging 4,99 en het haarbandje 2,99.

Shirt Prénatal - Volgmama

Deze is ook van Prénatal en ook in de sale, normaal is deze 8,99 en nu afgeprijsd naar 6,00.

Boxpakjes Primark - Volgmama

Deze 3 boxpakjes kocht ik bij Primark. Milan heeft nooit boxpakjes aangehad, waarom niet? Tja, het was nooit zo mijn ding. Nu zag ik deze en deze leken mij wel erg handig. Ze hebben namelijk een soort van wantjes aan de mouwen zitten, deze kan je als het ware over het handje van de baby vouwen. Ik weet nog heel goed hoe Milan altijd zijn handjes naast zijn hoofdje had en hierdoor ontzettend koude handjes had. Ik hoop dat dit de oplossing is tegen koude handjes. De prijs weet ik niet meer zeker, volgens mij zijn deze 7,99 per verpakking (3 stuks).

Omslagdoeken - Volgmama

Omslagdoeken en badcapes kan je volgens mij niet genoeg hebben. Handig om in de eerste weken te gebruiken om haar warm te houden en als ze dan wat ouder wordt kan ze dit lekker om als ze in bad is geweest. Deze kocht ik bij Prénatal en Zeeman. Die van Prénatal (met het hartje) is afgeprijsd van 10,99 naar 8,00 en de doek van Zeeman is 3,99.

Babyschoenen Kik - Volgmama

Deze kochten wij in Duitsland bij Kik, wij wonen vlak bij de Duitse grens en gaan dan ook regelmatig even bij de buren winkelen. Deze ballerina’s heb ik gekocht voor 3,99

Kochten jullie ook veel roze of blauwe kleertjes of gingen jullie voor unisex pakjes?

Dit was het voor nu , tot de volgende keer!

Liefs Sandy

6 Comments

 • Reply simpel, met een snufje liefde juli 13, 2016 at 5:14 am

  Toen ik eenmaal wist wat we kregen ging ik ook voor de blauwe kleertjes.

 • Reply Batboy juli 13, 2016 at 8:50 am

  Ik heb wel gekeken naar leuke kleuren, maar niet specifiek iets blauws. Leuke felle kleuren en stoere shirtjes…

 • Reply Dana & Naomi juli 14, 2016 at 8:15 am

  roze roze en nog meer roze hihi
  ik houd ervan
  alhoewel een complete roze baby overduidelijk een meisje is
  vroegen nog mensen of het een jongetje of meisje was :O

 • Reply Dhini juli 15, 2016 at 7:49 pm

  aaah heerlijk shoppen voor kleine

 • Reply Janske juli 16, 2016 at 1:10 pm

  Awww…wat een leuke setjes! Goed gescoord hoor! Boeiend dat het veel roze is, dat veranderd straks wel weer…nu is het allemaal even snoezig!

 • Reply cassandra augustus 22, 2016 at 6:43 pm

  Helaas had ik last van een hormonaal roze-virus. Inmiddels is het meeste roze al de deur uit. Ik ben er niet zo’n mega liefhebber van. Behalve dat hele zachte roze, dat vind ik dan wel weer mooi. Dat jurkje met stoppen van prenatal is echt super leuk!

 • Leave a Reply