Shoplog: Handige en mooie opbergers van de Action

opberg2

Wat kan een mens veel spullen hebben. Nu we bezig zijn met de koop van een huis (hier vertel ik later meer over..) ben ik al langzaam begonnen met een beetje op te ruimen. Om wat beter overzicht te hebben van de spullen kocht ik een karretje vol opbergers bij de Action. Vooral de draadmanden zijn helemaal anno nu! Benieuwd waar wij de opbergers voor gaan gebruiken en wat we ervoor betaald hebben?

opbergkrat action - volgmama
Dochter vond het krat ook wel leuk om in te spelen.. maar daar is hij niet voor bestemd 😉
opbergkrat zwart - action - volgmama
Namelijk wel voor al onze schoonmaakmiddelen..

Vouwbaar Opbergkrat

Dit zwart met mint kleurige opbergkrat heb ik gekocht voor onze schoonmaakmiddelen. Tijdens het vullen dacht ik even dat de krat het gewicht niet zou houden maar het tegendeel blijkt. Het past er allemaal in. Er past 32 liter in en maximaal 22kilo. De schoonmaakmiddelen stonden eerst los van elkaar op hoge plank en nu dus mooi bij elkaar. Voor dit opbergkrat heb ik € 3,29 betaald.

opberg1Draadmanden & bloempotten

Voor de draadmanden heb ik nog geen bestemming maar ik vond ze erg mooi en helemaal hip! Ze zijn 27 x 28 x 19 cm en in de kleuren wit, zwart en mint te koop voor € 3,95 per stuk! De plant heb ik bij een bloemist gekocht voor € 5,99 en de bloempottenkosten € 1,79 per stuk bij de Action. Geen idee waarom maar als bloempotten koop koop ik er altijd twee van.

opberg5

Houten opbergkistje ‘Store your things’

Hierin bewaar ik de mini haarknipjes van mijn dochter. De knipjes slingeren hier overal door het huis en hopelijk vergeten we ze nu niet meer om netjes op te bergen in deze mooie kist. Boven met negen vakjes zodat we ze zelfs op kleur kunnen sorteren en een lade onder voor de grotere knipjes. Dit witte opbergkistje kost slechts € 2,79 en ik vind hem hiervoor ideaal!

Welke opberger vind jij het leukst of handigst?

11 thoughts on “Shoplog: Handige en mooie opbergers van de Action

  1. Wat een leuke aankopen. De manden vind ik erg leuk, heb er ook al meerdere keren naar gekeken, maar weet niet zo goed wat ik er mee moet doen. En het opbergkistje ga ik ook halen, maar dan voor mijn armbanden, dus bedankt voor de tip 🙂

  2. Handig! Dat houten opbergkistje vind ik erg leuk. Ik heb ook nog wat nodig om de haarknipjes etc. van mijn dochter netjes op te bergen. En het lijkt me ook wel handig om al je schoonmaakspullen samen in zo’n krat te hebben. Hier ligt nu alles heel onoverzichtelijk los in een kast gegooid.

Geef een reactie