Shoplog: Handige en mooie opbergers van de Action

opberg2

Wat kan een mens veel spullen hebben. Nu we bezig zijn met de koop van een huis (hier vertel ik later meer over..) ben ik al langzaam begonnen met een beetje op te ruimen. Om wat beter overzicht te hebben van de spullen kocht ik een karretje vol opbergers bij de Action. Vooral de draadmanden zijn helemaal anno nu! Benieuwd waar wij de opbergers voor gaan gebruiken en wat we ervoor betaald hebben?

opbergkrat action - volgmama
Dochter vond het krat ook wel leuk om in te spelen.. maar daar is hij niet voor bestemd 😉
opbergkrat zwart - action - volgmama
Namelijk wel voor al onze schoonmaakmiddelen..

Vouwbaar Opbergkrat

Dit zwart met mint kleurige opbergkrat heb ik gekocht voor onze schoonmaakmiddelen. Tijdens het vullen dacht ik even dat de krat het gewicht niet zou houden maar het tegendeel blijkt. Het past er allemaal in. Er past 32 liter in en maximaal 22kilo. De schoonmaakmiddelen stonden eerst los van elkaar op hoge plank en nu dus mooi bij elkaar. Voor dit opbergkrat heb ik € 3,29 betaald.

opberg1Draadmanden & bloempotten

Voor de draadmanden heb ik nog geen bestemming maar ik vond ze erg mooi en helemaal hip! Ze zijn 27 x 28 x 19 cm en in de kleuren wit, zwart en mint te koop voor € 3,95 per stuk! De plant heb ik bij een bloemist gekocht voor € 5,99 en de bloempottenkosten € 1,79 per stuk bij de Action. Geen idee waarom maar als bloempotten koop koop ik er altijd twee van.

opberg5

Houten opbergkistje ‘Store your things’

Hierin bewaar ik de mini haarknipjes van mijn dochter. De knipjes slingeren hier overal door het huis en hopelijk vergeten we ze nu niet meer om netjes op te bergen in deze mooie kist. Boven met negen vakjes zodat we ze zelfs op kleur kunnen sorteren en een lade onder voor de grotere knipjes. Dit witte opbergkistje kost slechts € 2,79 en ik vind hem hiervoor ideaal!

Welke opberger vind jij het leukst of handigst?

11 Comments

 • Reply Channa september 6, 2016 at 5:54 am

  Die manden zijn heel leuk! De rest van je aankopen overigens ook 🙂

 • Reply Nicole september 6, 2016 at 6:23 am

  Ik houd ook van draadmanden! Oh en ik ga je idee opvolgen voor de kleine knipjes haha.. Gisteren nog bij de action geweest haha maar ga gewoon terug ?

 • Reply Marieke september 6, 2016 at 7:54 am

  Wat een leuke aankopen. De manden vind ik erg leuk, heb er ook al meerdere keren naar gekeken, maar weet niet zo goed wat ik er mee moet doen. En het opbergkistje ga ik ook halen, maar dan voor mijn armbanden, dus bedankt voor de tip 🙂

 • Reply Marguerita september 6, 2016 at 8:30 am

  Wat een leuke opbergers zeg, krijg meteen helemaal zin om hier het interieur aan te pakken!

 • Reply MetMirjam september 6, 2016 at 8:52 am

  Ik vind die draadmanden altijd zo gaaf, maar ik weet niet zo goed waarvoor ik ze kan gebruiken. Dus laat ik ze toch altijd maar weer staan haha

 • Reply Kirsten september 6, 2016 at 10:30 am

  De manden zijn tof en het houten kistje voor de haarspeldjes ook trouwens! Het leuke aan de Action blijft toch dat het allemaal heel weinig geld kost 🙂

 • Reply Birgit september 6, 2016 at 2:09 pm

  Dat is wel handig zeg! Ik gebruik een speciaal kastje met 4 vakjes voor de elastiekjes en knipjes van Demi. En vierkanten manden voor in de kapstok om de handschoenen en sjaals in op te bergen.

 • Reply Cindy - levenalsmama.nl september 6, 2016 at 8:53 pm

  Handig! Dat houten opbergkistje vind ik erg leuk. Ik heb ook nog wat nodig om de haarknipjes etc. van mijn dochter netjes op te bergen. En het lijkt me ook wel handig om al je schoonmaakspullen samen in zo’n krat te hebben. Hier ligt nu alles heel onoverzichtelijk los in een kast gegooid.

 • Reply Ilse van Kreanimo september 7, 2016 at 9:48 am

  Die dragon boxen van de action vind ik ook handig.
  Met zo’n klapdeksel bovenaan!

 • Reply Dhini september 8, 2016 at 4:11 pm

  Handig opbergers

 • Reply De haartjes van mijn peuter lijken niet of nauwelijks te groeien - VolgMama.nl januari 7, 2017 at 10:01 pm

  […] en knipjes laat ze goed zitten. Ik heb dan ook een speciaal bakje gekocht voor de knipjes en de haarbandjes. Zodra haar haartjes eens gaan groeien kan ik los met […]

 • Leave a Reply