Shoplog: Primark, Zeeman, Tuunte en Zara

U vraagt wij draaien haha. Ik plaatste afgelopen weekend een foto op Instagram dat ik weer eens flink ben wezen shoppen. Daar kwamen natuurlijk reacties op en kreeg ik de vraag of ik mijn aankopen wilde laten zien in een shoplog. Nou hier komt die dan 😉

Afgelopen zaterdag was ik in Enschede en opa en oma pasten even op mijn dochter zodat ik alleen de stad in kon. Hoe heerlijk is dat? Meestal hebben mijn kinderen het na 2 of 3 winkels wel gezien en willen ze naar huis. En bovendien is de kinderbijslag weer binnen. Shoppen maar!

Mijn moeder heeft een nieuwe e-bike en maakte daarmee een ritje naar de stad. Ik had daar eerst mijn vooroordelen over. Zulke fietsen zijn alleen voor mensen die slecht te been zijn etc. Maar daar denk ik nu anders over. Wat een genot!

Primark & Zara

shoplog-primark-zara

De Zara in Enschede is echt heel mooi en groot. Ik was er nog niet eerder geweest en omdat mijn dochter maat 92/98 heeft moest ik daar nog op de baby afdeling zoeken. Het donkerblauwe shirtje met strikje kocht ik daar.

Bij de Primark heb ik net als vorig jaar weer 3 paar winterboots gekocht. Twee paar neppe uggs, you hate them or you love them. Ik vind ze heerlijk warm en comfortabel. Ze vallen alleen wel een maatje kleiner uit. De grijze laarsjes vond ik ook erg leuk. Bij elkaar hebben mij de laarsjes ongeveer 30 euro gekost. Verder nam ik nog een My Little Pony jurkje mee voor de première van de nieuwe film die we volgende week mogen bekijken voor MamsatWork. Bij de kassa zag ik afgeprijsde opblaaszwaarden liggen voor 50 cent per stuk. Deze nam ik ook mee voor het kinderfeestje van mijn zoon. Ze passen goed bij het thema ridders, vind je niet?

Tuunte

shoplog-tuunte

Het jurkje rechts kocht ik bij kruidvat in maat 104/110. Sommige jurkjes van maat 104 passen mijn dochter al wel maar deze is helaas echt nog te groot en is meer een maat 110. Jammer, dus ik leg hem even weg op zolder.

De andere zomerkleertjes komen van Tuunte. Deze kleertjes zijn van het merk Sproet & Spruit en Boris & Bink. Alleen het jurkje koste normaal al 24,99. Ik vind het echt leuke prijsjes zo!

Zeeman

shoplog-zeeman

Bij Mama’s met Thee zag ik deze leuke winterjas voorbij komen. De grootste maat was er in 122/128 en omdat mijn zoontje 128 draagt was dit dus wel even een gok of het zou passen. Gelukkig past het! Deze jas was 15 euro, een leuke winterjas voor een leuke prijs. De tregging die ik voor mijn dochter kocht in maat 98/104 is echt nog veel te groot. Daar koop ik dus nog eentje van in maat 92 als ik weer in de stad ben.

Wat hebben jullie voor het laatst gekocht? En vinden jullie het ook zo jammer dat Tuunte gaat sluiten?

Bewaren

9 Comments

 • Reply Krystle/Batboy.nl oktober 4, 2017 at 8:48 am

  Oh ik moet ook nodig warme winter boots hebben (loop nog steeds op mijn crocs ?). Leuk geshopt weer!

  • Reply Nathalie oktober 4, 2017 at 9:51 am

   Dankje Krystle, jij ook veel plezier met shoppen dan 😉

 • Reply Marijke oktober 4, 2017 at 8:58 am

  Ja echt een leuke jas he! Leuk dat je hem ook hebt gekocht

  • Reply Nathalie oktober 4, 2017 at 9:51 am

   Ja, ik ben er heel blij mee. En mijn zoon natuurlijk ook 😉

 • Reply Rory oktober 4, 2017 at 9:47 am

  Ik ken het merk Tuunte helemaal niet? Is het iets van een andere regio? Leuke spulletjes!

  • Reply Nathalie oktober 4, 2017 at 9:49 am

   Dankje Rory, Tuunte is een winkel die meerdere merkjes verkoopt. De meeste winkels gaan sluiten en worden overgenomen door Jola Mode.

 • Reply MarjonS oktober 4, 2017 at 12:27 pm

  Leuke dingen gekocht. Vorig jaar kocht ik ook laarsjes bij Primark. Heel fijne. Maar ze waren nu echt rijp voor de vuilnis, helemaal afgelopen.

  De jas van zeeman heb ik ook in handen gehad, leuk! Maar de jonge man had genoeg jassen dus maar teruggelegd.

 • Reply Mathiske -gelukineenrompertje- oktober 5, 2017 at 7:06 am

  Zara is zo leuk! Ik heb gisteren een grote bestelling binnen gehad haha. Dat shirtje met strik zit er ook bij

 • Reply Roelina oktober 10, 2017 at 9:44 pm

  Wat een coole jas, ik heb m gemist denk ik bij Zeeman. Gave budget items gescoord.

 • Leave a Reply