Shoplog + tip voor de koopjesjagers!

draagvest

Je bent een echte Hollander of niet! Als ik dingen nodig heb ga ik vaak eerst op onderzoek of ik het ergens met korting kan krijgen. Ik ben fan van de winkels zoals HEMA en Bonprix en daarom vind ik het fijn dat ik een nieuwe website gevonden heb waarbij je altijd op de hoogte bent van de beste kortingen.

Een tijdje geleden kreeg ik een waardebon om te mogen shoppen. Omdat ik de laatste tijd mezelf een beetje vergeet met shoppen vond ik dat het weer eens tijd was om mezelf te verwennen. Bij Bonprix kocht ik een warm vest en een mooie wintermuts.

bonprix

Zwanger?

Nee haha! Maar toch kocht ik dit mooie blauwe zwangerschapsvest. Ik kwam dit vest al eens tegen in één van de draaggroepen op Facebook en nu het weer kouder word leek me dit ideaal om dit vest aan te schaffen. Het is namelijk een multifunctioneel vest die tijdens de zwangerschap te gebruiken is maar ook als draagvest voor over een draagzak of draagdoek. Hij is van fleece, lekker warm en ben er superblij mee. De muts past er mooi bij.

bonprix1

Kerstpyjama’s voor dochter en pop

Ik had nog iets tegoed over dus ging nog even verder rondsnuffelen in de webshop van Bonprix. Deze pyjama’s voor dochter en pop zijn nu zelfs afgeprijsd als set voor slechts  €5,99! Dus als je nog een lastminute kerstcadeau voor een meisje zoekt 😉

Tip: ActiePagina

Online shoppen heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Vooral met het systeem van ActiePagina.nl, zij verzamelen alle kortingscodes waarmee je kunt shoppen met hoge kortingen en soms met gratis verzenden. Mocht je een van de producten willen bestellen die ik gekocht heb kun je een kijkje nemen op de site om de meest voordelige Bonprix kortingscode te vinden.  Als je een account aanmaakt kun je punten sparen voor een waardebon. Ook blijf je dan op de hoogte van de kortingen in je mailbox wat ik als shoppingfreak echt niet erg vind..

Kennen jullie ActiePagina al? Wat vinden jullie van mijn aankopen?

Bewaren

Bewaren

7 thoughts on “Shoplog + tip voor de koopjesjagers!

Geef een reactie