Shoplog: Zeeman, Kruidvat en Turkse Supermarkt

Deze week ben ik weer wezen shoppen bij de Zeeman, de Kruidvat en de Turkse supermarkt. Ik wilde namelijk graag nieuw waterspeelgoed kopen en had nieuwe sokken voor mijzelf nodig. Mijn dochter heeft een nieuw zomershirt en in de Turkse supermarkt nam ik iets mee om een lekker gerecht van te maken. Kijken jullie mee?

shopmei2

Bij de Zeeman kocht ik een zomershirtje voor mijn dochter met een vrolijke ananas erop. Ik denk dat deze meegaat op in de koffer op vakantie. Het shirtje koste € 3,45! Het broekje € 4,95  is eigenlijk meer een tregging maar zit heel fijn bij mijn dochter. Ik had deze al in kleinere maten. De sokken waren voor mijzelf en voor € 1,49 heb ik er weer twee paar bij.

shopmei5

De Aldi Bambino luiers zijn inmiddels bijna op. Daarover schreef ik mijn bevindingen en voor de volgende luiertest en doekjes kocht ik ze dit keer van Kruidvat. Volgende maand lezen jullie mijn ervaring met deze luiers en doekjes.

shopmei3

Ik ging laatst op zoektocht naar  nieuw waterspeelgoed. Hiervan maakte ik een lijstje met 10 leuke waterspeelgoed artikelen. Deze kun je hier nog eens bekijken. Door een tip op de Facebookpagina van Volgmama van een lezeres bleek je de Octopussproeier bij Kruidvat voor een leuke prijs van € 4,99 te kunnen kopen. Die hebben we dus gekocht. Ik ben benieuwd of de jongens het leuk zullen vinden. Ook heb ik een instappers gekocht voor mijn jongste zoon. Ze zijn niet supermooi maar dit soort schoentjes zitten altijd best fijn in de zomer. Deze waren in de aanbieding voor € 2,99!

shopmei4

Bij de Turkse supermarkt kocht ik Manti en een Paprika pasta. Daar moet nog turkse yoghurt, verse knoflook, munt en olie bij en dan is dat zo lekker! Ik at dit vroeger vaak bij Turkse vriendinnen.

shopmei1

Mijn dochter kreeg bij de zeeman een windmolentje. Ze snapt nog niet zo goed wat ze er mee moet doen en binnen 5 minuten was het dan ook kapot haha!

Dit waren mijn aankopen. Komen jullie wel eens iets in een Turkse supermarkt? Zo ja, wat kopen jullie daar?

19 thoughts on “Shoplog: Zeeman, Kruidvat en Turkse Supermarkt

  1. Leuk setje heb je gekocht! Die octopus hebben wij ook alleen nog nooit gebruikt! En ik kom eigenlijk nooit bij een Turkse supermarkt, maar dat eten wat je gaat maken lijkt me erg lekker!

  2. Hier altijd de luiers en doekjes van Kruidvat. benieuwd wat jullie bevinden zijn.
    Zeeman heeft best leuke kleren voor kinderen. Niet elke collectie is even leuk, maar ik kan er meestal wel wat vinden.

Geef een reactie