Shoplog herfstkleding voor de kids

shopherfst

Mijn kinderen hadden nieuwe kleding nodig dus ging ik de stad in om even heerlijk te shoppen. Voor deze herfst en winter kocht voor de jongens kleding in monochrome en urban style en voor mijn dochter jurkjes met print en een leuk zwart glitter rokje. En dat konijntje kon ik natuurlijk ook niet laten liggen..

herfstkl1

Deze trui en dit t-shirt kwam ik tegen bij de Zeeman. Heel toepasselijk met teksten voor mijn oudste zoon die het liefst de hele dag spelletjes wil spelen als het aan hem ligt. De trui valt iets kleiner als normaal en kost € 6,99. T-shirt valt prima en kost € 2,99.

herfstkl2

Mijn dochter heeft nog weinig jurkjes met lange mouwen. Toen ik deze bij de Wibra zag voor € 5,99 per stuk kon ik deze niet laten hangen in de winkel. Ze gaan vanaf maat 92 dus hier komt ze de winter wel mee door. De achterkant van de jurkjes hebben dezelfde kleur als de mouwen. Een leuke legging of maillot maakt het af.

herfstkl3

Zwart somber? Nee hoor, in combinatie met een stoere of geleurde jeans staat dit super! Deze komen allebei van de Zeeman en weer voor leuke prijsjes. Links € 5,99 en rechts € 3,99.

herfstkl4

Dit  tule rokje is van de Zeeman. Deze rokjes gaan ook vanaf maat 92 en zijn wel iets rekbaar. Valt goed en er zitten veel glitters aan. Dit leuke rokje kost € 3,99 en het schattige konijntje is een LED lampje van de Wibra € 2,99.

Hebben jullie de garderobes al aangevuld?

7 Comments

 • Reply marjon oktober 8, 2016 at 6:31 am

  De jurkjes van de wibra zijn leuk! Ik heb een soort gelijk jurkje bij C&A gekocht voor dochterlief, kostte alleen 14,99.
  Misschien dus ook nog even langs Wibra.
  En bij Zeeman heb ik voor de kleine man ook wat kleren gekocht.

 • Reply MetMirjam oktober 8, 2016 at 6:49 am

  Leuk! Het eekhoornjurkje van de Wibra heb ik ook gekocht voor Fiene 🙂

 • Reply Batboy oktober 8, 2016 at 7:34 am

  Nee, ik ben nog steeds bezig met het aanvullen van de garderobe…
  Leuke kleding heb je gekocht trouwens. Met de wolf is ook erg stoer!

 • Reply Marguerita oktober 8, 2016 at 7:48 am

  Wat een gave items heb je shopt! Ik dacht echt dat je jurkjes van Wild had, maar het is gewoon Wibra voor een prikkie! Leuk zeg!

 • Reply Malou oktober 8, 2016 at 10:35 am

  Ahh dat rokje, wat schattig!

 • Reply Dhini oktober 11, 2016 at 3:16 pm

  Heerlijk shoppen voor kinderen. Mooi kleren allemaal

 • Reply Nathalie oktober 16, 2016 at 9:28 pm

  De jurkjes van de wibra hebben wij ook! Een vriendin heeft voor ons de jurkjes gehaald… de mensen stonden er voor de deur al op te wachten die maandag dat de folder in is gegaan.

  Die truien zijn ook erg gaaf!

 • Leave a Reply