Silverette, zilveren wonderkapjes voor de borstvoeding!

Zilver op je tepels? Toen ik de Silverette tegenkwam op internet leek het me een gek idee! Ik heb het ook niet uitgeprobeerd maar misschien dat ik ze nog bestel! De kapjes herstellen ruwe tepels, tepelkloven en spruw. Het enige wat me tegenhoudt..

foto1Terwijl ik dit schrijf baal ik ook enorm als een stekker want ik heb zelf namelijk last van spruw, en mijn dochter ook. Auw! Wij hebben gisteren een mondgel bij de apotheek opgehaald en ik hoop dat het hiermee snel overgaat. We moesten er minimaal een week mee door. Het is dat het allemaal zo gevoelig is daarom twijfel ik of ik de Silverette prettig zou vinden om te dragen.

Een oplossing voor vele borstvoedingsproblemen

‘Silverette kan een oplossing zijn voor aandoeningen zoals tepelkloven, candida, spruw, borstontsteking, pijnlijke tepels en herpesuitslag. Bovendien wordt met de tepelhoedjes het doorlekken van melk aanzienlijk verminderd en in veel gevallen zelfs gestopt.’ Het gebruik van Silverette heeft geen schadelijk effect op het menselijk lichaam en is volkomen veilig voor zowel moeder als kind. ‘Alleen voor mensen met een zilverallergie (dit komt zelden voor) wordt het gebruik van Silverette afgeraden’ Aldus Adelheid (Importeur Silverette in Nederland).

Hoe het werkt

De zilveren tepelhoedjes zijn eenvoudig in gebruik, absoluut hygiënisch en zeer effectief. Ze zijn gemaakt van puur zilver en vervaardigd door een zilversmid. De hoedjes kun je tussen elke voeding door op de tepel in de beha plaatsen. Door de ronde vorm worden de melkkanalen niet afgesloten, wat het mogelijk maakt dat de hoedjes zich als een zuignapje aan de tepels hechten. Onder het tepelhoedje ontstaat zo een antibacterieel en antiviraal gebied, waar ontstekingen geen kans meer hebben of snel genezen. De huid blijft zacht en droogt niet uit. Silverette kan preventief en zowel overdag als ’s nachts worden gedragen

Waar te koop?

De zilveren tepelhoedjes van Silverette worden geleverd in een doosje met satijnen zakje en kunnen gemakkelijk in de tas worden meegenomen. Een setje kost € 55,- en zijn nu tijdelijk in de aanbieding voor € 40,-  Ze zijn verkrijgbaar via de website www.silverette.nl

SI-Cop_113433818505012615a58171

Hebben jullie al eens tepelkloven of spruw gehad?

 

7 Comments

 • Reply Channa april 27, 2016 at 6:11 am

  Gelukkig van beide geen last gehad maar kan me heel goed voorstellen dat je zoiets zou willen proberen. Kost alleen wel wat..

  • Reply Nathalie mei 20, 2016 at 9:11 pm

   Dat is waar, maar zilver verliest zijn waarde niet.

 • Reply Mathiske's mama blog april 27, 2016 at 1:22 pm

  Wij hebben 2x spruw gehad. wat een ellende was dat zeg. Ik had perongeluk melk met spruw ingevroren, dus daar kwam de tweede keer van. We hadden die spruw gel en dat ging prima. Die ultraviolet gel schijnt super goed te werken. Moet je alleen via internet bestellen en is niet verkrijgbaar via de apotheek.

  • Reply Nathalie mei 20, 2016 at 9:12 pm

   Vervelend! Wij zijn er inmiddels gelukkig vanaf.

 • Reply Dhini mei 3, 2016 at 7:35 pm

  Nee…ik had niks toen BV geven

  • Reply Nathalie mei 20, 2016 at 9:13 pm

   Super dat er geen problemen waren. Mijn tweede zoon heb ik ook tien maanden zonder problemen gevoed 🙂

 • Reply Mijn ervaring met Zilverkapjes - VolgMama.nl mei 24, 2016 at 5:04 am

  […] het publiceren van de blog over spruw en de Silverette kreeg ik het aanbod om zowel één Silverette en één Zilverkapje te proberen. Ik had op dat moment […]

 • Leave a Reply