sinterklaas hop winacties

De Sinterklaas Bloggers Hop met winactie! (gesloten)

Gisteren hebben wij genoten van de Sinterklaasintocht, jullie ook? Samen met zo’n 30 mamabloggers organiseerden wij de Sinterklaashop. Leer nieuwe blogs kennen en om er een feestje van te maken kun je op elke blog een prijs winnen.

Je kunt natuurlijk op onze blog in de hop stappen maar je kunt ook via Kidzblogger op mijn blog zijn gekomen. Yvonne, de blogster achter Kidzblogger ken ik persoonlijk en haar blog is net als mijn blog lekker divers. Bijvoorbeeld de review van nijntje stoelendans, weliswaar door één van haar gastbloggers geschreven maar superleuk! De dure decembermaand komt er weer aan en dit spel zet ik op het verlanglijstje voor mijn peuter.

Even voorstellen

Ik zal mijzelf ook even voorstellen, mochten jullie mij of mijn blog nog niet kennen. Mijn naam is Nathalie, ik ben 31 en heb drie lieve kinderen. Twee jongens van 7 en 9 jaar en een meisje van 2 jaar. Volgmama bestaat nu al 2,5 jaar en we gaan nog lang niet stoppen. Ook kun je af en toe een blog lezen van José of Sandy, zij schrijven hier af en toe een gastblog. Wij schrijven over het ouderschap, leuke uitstapjes en andere leuke tips!

winactie-dvd-disney-winnie-de-poeh

winactie-dvd-winnie-poeh

Win een dvd van Winnie de Poeh t.w.v 17,99

Op Volgmama kun je deze dvd van Winnie de Poeh winnen. Deze dvd duurt 63 minuten en is leuk om samen met het hele gezin te kijken.

Kom terug naar het Honderd Bunderbos voor een hartverwarmende originele film. Voeg je weer bij de geliefde beer en zijn malle maar trouwe vriendjes voor een magische familiefilm. Wanneer de sombere Iejoor zijn staart verliest, stuurt Uil de hele bende – Poeh, Teigetje, Konijn, Knorretje, Kanga en Roe – op een dolle tocht om Iejoor te helpen, en Janneman Robinson te redden van de geheimzinnige Backson. Het wordt uiteindelijk een hele drukke dag voor een beer die gewoon op weg ging om wat honing te zoeken.  

Hoe maak je kans?

Like het bericht op Facebook en laat hieronder of op Facebook weten dat je meedoet voor de dvd van Winnie de Poeh.

De winnaar maken we op 26 november bekend. Veel succes!

Verder hoppen..

Dat mag naar Astrid met haar blog Coolest Kid On The Blog. Astrid heeft 4 kinderen en is dol op het ontdekken van nieuwe webshops. Één van haar leukste recente blogs vind ik die van de Ikea hack met de Antilop kinderstoel. Had ik dat maar eerder gelezen, dan had ik de poten goud gespoten. Kijk snel op haar blog wat zij weg mag geven!

Amanda Gout heeft de dvd gewonnen.

26 thoughts on “De Sinterklaas Bloggers Hop met winactie! (gesloten)

  1. Wat leuk, zo’n Sinterklaashop.
    Graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen , voor deze dvd van Winnie de Poeh.
    Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin en hoop mee te mogen doen.

Geef een reactie