sinterklaas hop winacties

De Sinterklaas Bloggers Hop met winactie! (gesloten)

Gisteren hebben wij genoten van de Sinterklaasintocht, jullie ook? Samen met zo’n 30 mamabloggers organiseerden wij de Sinterklaashop. Leer nieuwe blogs kennen en om er een feestje van te maken kun je op elke blog een prijs winnen.

Je kunt natuurlijk op onze blog in de hop stappen maar je kunt ook via Kidzblogger op mijn blog zijn gekomen. Yvonne, de blogster achter Kidzblogger ken ik persoonlijk en haar blog is net als mijn blog lekker divers. Bijvoorbeeld de review van nijntje stoelendans, weliswaar door één van haar gastbloggers geschreven maar superleuk! De dure decembermaand komt er weer aan en dit spel zet ik op het verlanglijstje voor mijn peuter.

Even voorstellen

Ik zal mijzelf ook even voorstellen, mochten jullie mij of mijn blog nog niet kennen. Mijn naam is Nathalie, ik ben 31 en heb drie lieve kinderen. Twee jongens van 7 en 9 jaar en een meisje van 2 jaar. Volgmama bestaat nu al 2,5 jaar en we gaan nog lang niet stoppen. Ook kun je af en toe een blog lezen van José of Sandy, zij schrijven hier af en toe een gastblog. Wij schrijven over het ouderschap, leuke uitstapjes en andere leuke tips!

winactie-dvd-disney-winnie-de-poeh

winactie-dvd-winnie-poeh

Win een dvd van Winnie de Poeh t.w.v 17,99

Op Volgmama kun je deze dvd van Winnie de Poeh winnen. Deze dvd duurt 63 minuten en is leuk om samen met het hele gezin te kijken.

Kom terug naar het Honderd Bunderbos voor een hartverwarmende originele film. Voeg je weer bij de geliefde beer en zijn malle maar trouwe vriendjes voor een magische familiefilm. Wanneer de sombere Iejoor zijn staart verliest, stuurt Uil de hele bende – Poeh, Teigetje, Konijn, Knorretje, Kanga en Roe – op een dolle tocht om Iejoor te helpen, en Janneman Robinson te redden van de geheimzinnige Backson. Het wordt uiteindelijk een hele drukke dag voor een beer die gewoon op weg ging om wat honing te zoeken.  

Hoe maak je kans?

Like het bericht op Facebook en laat hieronder of op Facebook weten dat je meedoet voor de dvd van Winnie de Poeh.

De winnaar maken we op 26 november bekend. Veel succes!

Verder hoppen..

Dat mag naar Astrid met haar blog Coolest Kid On The Blog. Astrid heeft 4 kinderen en is dol op het ontdekken van nieuwe webshops. Één van haar leukste recente blogs vind ik die van de Ikea hack met de Antilop kinderstoel. Had ik dat maar eerder gelezen, dan had ik de poten goud gespoten. Kijk snel op haar blog wat zij weg mag geven!

Amanda Gout heeft de dvd gewonnen.

26 Comments

 • Reply Linda Raaijmakers november 19, 2017 at 7:28 am

  Ik zou ons nichtje Tess graag blij maken met deze dvd van Pooh 😀

 • Reply Amanda november 19, 2017 at 8:08 am

  Goedemorgen,
  Ah, een dvd van Poeh, superleuk!
  Ik waag een kansje!
  Fijne dag vandaag!

 • Reply Els november 19, 2017 at 8:56 am

  Ik doe graag mee voor de DVD, mijn jongens vinden Winnie de Poeh super leuk

 • Reply Fleur november 19, 2017 at 9:16 am

  Wie houdt er nu niet van Winnie de Poeh! Ik doe graag mee

 • Reply Debby november 19, 2017 at 10:26 am

  Leuk om je blog via deze weg te leren kennen. Ik heb al flink rond gelezen. En ik waag ook een kansje voor de winactie :).

 • Reply Marian B november 19, 2017 at 12:32 pm

  Altijd leuk zo’n dvd! Zeker op van die dagen als vandaag 😉

 • Reply Batboy november 19, 2017 at 1:45 pm

  Ik doe niet mee, kwam alleen even langs hoppen…

 • Reply Merel november 19, 2017 at 2:27 pm

  Ik hop even voorbij. We hebben de dvd al, echt geweldig!

 • Reply Marguerita november 19, 2017 at 3:27 pm

  Lijkt me een leuke film, de Lollifanten was ook al zo schattig van winnie de pooh

 • Reply I. Oudshoorn november 19, 2017 at 3:38 pm

  Erg leuk! Ik doe graag mee voor mij nichtje 😀

 • Reply Linda Meester november 19, 2017 at 5:11 pm

  Veel plezier met verloten

 • Reply Chantal november 19, 2017 at 6:19 pm

  Leuke dvd van winnie de poeh! Doe graag mee voor onze kids! Ook op Facebook

 • Reply Cindy november 19, 2017 at 7:12 pm

  Winnie the pooh vind ons meisje van 1 jaar hèèèl lief! En mijn zoontje van 2 vind dit ook vast te te leukleukleuk! !♡♡♡
  voor sinterklaas

 • Reply Nadine november 19, 2017 at 7:34 pm

  Ik doe graag mee! Wat een gave DVD!

 • Reply Liesbeth november 19, 2017 at 7:51 pm

  Heel graag doe ik mee voor de dvd van Winnie the pooh voor onze 3 kleinzoontjes.

 • Reply Lenny november 19, 2017 at 8:14 pm

  Waat een leuke actie!

 • Reply Oma Will november 19, 2017 at 8:41 pm

  Wat leuk, zo’n Sinterklaashop.
  Graag doe ik mee voor mijn kleinkinderen , voor deze dvd van Winnie de Poeh.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op bloglovin en hoop mee te mogen doen.

 • Reply GerlindeIJ november 19, 2017 at 8:43 pm

  Ik zou deze familiefilm graag willen winnen

 • Reply Madelon - Meer met mama november 19, 2017 at 10:51 pm

  Leuk!! Ik doe natuurlijk mee:)

 • Reply Minke | mamaminke.nl november 20, 2017 at 6:24 am

  Hele leuke winactie! Succes met de sinthop!

 • Reply Mirjam Hellingman november 20, 2017 at 10:17 pm

  Leuk voor mijn dochtertjes!

 • Reply Evelien van de Pol Dekker november 21, 2017 at 12:34 am

  Gaaf voor onze jongste die zich vaak alleen moet vermaken omdat broer en zus net wat ouder zijn.

 • Reply Daan november 21, 2017 at 10:19 pm

  Ik doe graag mee!

 • Reply lottie november 22, 2017 at 7:44 pm

  Ik doe mee!!!

 • Reply AnnaB november 23, 2017 at 1:18 pm

  Leuk voor mijn zoontje

 • Reply Femke Dekker november 24, 2017 at 7:36 pm

  Leuk .. heerlijk om de koude maanden die komen samen oo de bank een dvd te kijken. Wij doen dus graag mee!

 • Leave a Reply