sinterklaas-blog-hop-winactie-yellies-2018

Sinterklaasbloghop 2018

Volgen jullie kinderen het Sinterklaas Journaal? Overal staan kleine kinderen weer te stuiteren want de Sint en zijn pieten zijn weer in Nederland! Het grote kinderfeest gaat weer beginnen en omdat wij dat zo leuk vinden hebben wij dit jaar samen met 47 bloggers een leuke Sinterklaasbloghop voor jullie georganiseerd. Ontdek nieuwe blogs en kijk wat je allemaal kunt winnen om de zak voor 5 december 2018 te vullen. Bij ons kun je Yellies winnen! Jij doet toch ook mee?

Hoe werkt de Sinterklaasbloghop?

Het kan zijn dat je via MamaLou Blogt (echt een leuke mamablog waar je ook veel leest over het thema dragen) op deze site terecht bent gekomen maar je kunt natuurlijk ook als lezer van Volgmama hier beginnen. Dat maakt allemaal niet zoveel uit. Aan het einde van deze blog staat een linkje naar de volgende blog zodat je door kunt hoppen voor de volgende blog en het prijsje wat zij weggeven. Zo simpel is het. Op een gegeven moment dan kom je hier vanzelf weer terug en weet je dat je alles hebt gezien. 🙂

over-volgmama-nathalie-nederlandse-mama-blogger
Dit ben ik samen met mijn dochter

Over mij en Volgmama

Ik zal ook kort even iets over mijzelf en Volgmama vertellen want als je mijn blog nog niet kent zou ik het er tof vinden als jullie Volgmama ook gaan volgen. Dat kan hier via Facebook, Instagram of Twitter zodat je niets hoeft te missen. Mijn naam is Nathalie, ik ben 32 jaar, de founder van Volgmama en moeder van drie kinderen; twee jongens en een meisje. Ik ben geboren in het tukkerstadje Enschede (inmiddels verhuisd de grens over) en praat ook echt met een Twents accent. Sommige vinden het schattig, ik vind het maar niets.. Ploat proaten kan ik trouwens niet zo goed haha! Volgmama bestaat al meer dan drie jaar en samen met een handvol gastbloggers schrijven we over onze avonturen die wij als ouders beleven. Over opvoeding, de feestdagen, veel over leuke uitjes met kinderen en andere leuke tips. Ook organiseren we met regelmaat een leuke winactie voor jullie! Wil je meer lezen over mij of Volgmama? Klik dan hier.

Review-yellies-waar-te-koop

Win een YELLIES op Volgmama tijdens de Sinterklaashop 2018

Deze week stond er een blog online over onze ervaring met Yellies. Wij hebben deze lieve schattige spinnetjes als een van de eersten in Nederland mogen testen en wat zijn ze leuk! Bang voor spinnen? Voor deze exotische en kleurige spinnenvriendjes kun je je angst wel opbergen. Hoe harder geluid jij namelijk maakt hoe sneller de Yellies van je weg gaan rennen..

Ik mag van Hasbro 2 volgers blij maken met 1 Yellies. Laat hieronder een reactie achter en vertel waar jij nu echt bang voor bent. Welke kleur Yellies de winnaars ontvangen blijft een verrassing. De winnaars krijgen op zaterdag 24 november bericht. Veel succes!

En nu snel verder hoppen naar Website4Mama! Een leuke mamablog met voor ieder wat wils!

Review Date
Reviewed Item
Sinterklaasbloghop 2018
Author Rating
51star1star1star1star1star

123 Comments

 • Reply elisabeth maria martina november 17, 2018 at 9:01 am

  ik ben bang voor muizen
  al 2 keer eentje in huis gezien
  zo geschrokken hoop ik niet meer mee te maken

 • Reply Hille Morel november 17, 2018 at 9:09 am

  Ben echt bang voor grote spinnen helaas :”(

 • Reply Joyce november 17, 2018 at 9:16 am

  Wat leuk dat je meedoet aan de bloghop!
  Ik ben heel erg bang voor spinnen en een hoop andere insecten 😉

 • Reply Kreanimo november 17, 2018 at 9:23 am

  Ik heb panische angst voor spinnen!
  Heb ik van mijn mama geleerd!

  Succes met de hop!

 • Reply Selin november 17, 2018 at 9:24 am

  Wat een leukies! Ik ben bang om alleen thuis te zijn savonds?. Erg he hahahahaha

 • Reply Krystle november 17, 2018 at 9:31 am

  Leuk, ik doe mee! Ik ben bang voor wespen echt panisch bang haha. Niet voor spinnen trouwens die wilde ik vroeger graag als huisdier ?

 • Reply Marieke november 17, 2018 at 9:33 am

  Spinnen, muizen en ratten zijn toch mijn grootste angst ? maar mijn lieve ventje vindt deze beestjes niet zo eng. Hij zou de yellie spin geweldig vinden!

 • Reply Ingrid Hopster november 17, 2018 at 9:33 am

  Ik ben dus echt bang voor spinnen tot groot plezier van mijn zoon die de yellies dus hoog op zijn verlamglijstje heeft staan want was is er nu leuker dan je moeder kunnen plagen met je speelgoed.

 • Reply Inge Hechtermans november 17, 2018 at 9:36 am

  Nooit gedacht dat ik het zou zeggen maar wat zijn die spinnen lief!!
  Wij willen er heeel graag eentje om mee te knuffelen…

 • Reply Inge Hechtermans november 17, 2018 at 9:38 am

  Oei… mijn reacties was al vertrokken en ik was nog niet klaar…

  Ik probeer het nog een keer!

  Ik had nooit gedacht dat ik het zou zeggen maar wat zijn die spinnen lief! Wij willen er heeel graag eentje winnen om ermee te knuffelen. Hihi.

  Waar ik echt heel erg bang voor ben? Stiekem ben ik heel bang voor inbrekers. Ik ben het type moeder dat ’s nachts “gewapend” met een haarborstel te trap af sluipt om te gaan kijken of alles er nog staat…

 • Reply Randy november 17, 2018 at 9:38 am

  Ik ben bang voor padden & kikkers.. ? Ik zou heel graag een spin toevoegen als huisdier voor mijn zoontje Kyan van 6 jaar oud! ?

 • Reply Réwana november 17, 2018 at 9:39 am

  Oh deze spin mag wel bij ons komen logeren/wonen;) Denk dat levi deze helemaal cool en geweldig gaat vinden, dus we wagen een gokje, superleuk?

 • Reply ingrid november 17, 2018 at 9:47 am

  insecten die prikken zijn niet mijn ding. ik kan niet stil blijven zitten met ene wesp, bij of hommel in de buurt. mijn dochters zouden deze Yellies echt fantastisch vinden

 • Reply Randy november 17, 2018 at 9:50 am

  Ik ben bang voor padden & kikkers.. ? De Yellie zou een leuke verrassing voor mijn zoontje Kyan zijn! ?

 • Reply Rianne Keur november 17, 2018 at 9:53 am

  Deze spin is wel echt heel schattig! Ik ben als de dood voor clowns haha. Zodra er 1 in de buurt komt ben ik weg.

 • Reply Linds Ro november 17, 2018 at 9:56 am

  Aaaaaah super toffe winactie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje tygo van 5!!! Hij zou hier zo om kunnen lachen! Lekker iedereen laten schrikken enzo.
  Ik ben zelf bang voor muizen en grote spinnen! Maar deze zien er lief uit

 • Reply Xenia november 17, 2018 at 10:02 am

  Ze zijn leuk he.. Hier vinden ze “Harry” geweldig!

  Veel hopplezier vandaag

 • Reply Kim november 17, 2018 at 10:05 am

  Oeh geweldig. Ik denk dat de kinderen hier het ook hilarisch vinden!

  • Reply Kjm november 17, 2018 at 10:06 am

   Oh en ik ben bang voor hoogtes?

 • Reply Suzanne november 17, 2018 at 10:06 am

  Wat een leuke actie! Hier in huis zijn zowel de kinderen als mama doodsbenauwd voor spinnen. Dat is best lastig als papa op zijn werk is… dus een spin waar we niet bang voor hoeven te zijn is perfect!

 • Reply Wendy g november 17, 2018 at 10:08 am

  Hier erg bang voor muizen! Maar deze lieve kleurige spin mag er wel in hoor bij ons. Vind ze leuk!!

 • Reply Margot november 17, 2018 at 10:10 am

  Wespenangst hierzo, niet handig in de zomer… Gave winactie, ik doe graag mee voor mijn neefje 🙂

 • Reply Marjolein Schuurman november 17, 2018 at 10:28 am

  Muizen en slangen doen me niets, maar spinnen….brrrrr Dan ga ik gillend door het huis. Buiten kan ik er makkelijk omheen lopen, maar als ze in huis zijn dan gruwel ik.

 • Reply Nicole november 17, 2018 at 10:35 am

  Ons zoontje zou dit superleuk vinden!!! Ik doe graag mee 🙂

 • Reply Erika van koert november 17, 2018 at 10:36 am

  Ik ben bang voor spinnen ! Maar voor de kinderen doe ik graag mee

 • Reply Rianne november 17, 2018 at 10:47 am

  Deze spinnetjes lijken mij lief. Mijn grootste angst is 1 van mijn kinderen te verliezen. En ja, voor de meer echte spinnen ben ik ook best bang.

 • Reply Jessica november 17, 2018 at 10:59 am

  Sprinkhanen en torren brrrr maar die schattige spin daar kun je toch niet bang van zijn? die win ik graag voor mijn zoontje (en beetje voor mezelf?)

 • Reply Betti Scheringa november 17, 2018 at 11:03 am

  Spinnen en wespen vind ik doodeng
  Deze yellies dan wel weer echt schattig

 • Reply Wendy Van De Reyd november 17, 2018 at 11:10 am

  Reptielen, spinnen , muizen , slangen , maar deze lieverd zou daar wel een beetje verandering in kunnen brengen hahaha deze is hier welkom

 • Reply Mariska kools november 17, 2018 at 11:16 am

  Whahahha ik ben bang voor spinnen. ??
  Hihih ik laat mijn 2 dochters van 4 en 6 de spinnen vangen ???

 • Reply Angelique de Vries november 17, 2018 at 11:19 am

  Wat gaaf zeg! Ik denk dat mijn kinderen dit erg leuk zullen vinden ?
  Zelf ben ik gelukkig niet bang voor spinnen, maar voor vissen ?

 • Reply Bianca Fenna november 17, 2018 at 11:27 am

  Ik ben enorm bang voor wespen. Spinnen nog niet eens zo erg, tenzij hij erg groot en erg snel is. De kinderen zullen deze schattige spinnen erg leuk vinden

 • Reply Marloes de Wals november 17, 2018 at 11:52 am

  Voor slangen brrrr….

 • Reply Diana november 17, 2018 at 12:00 pm

  Clowns…. verschrikkelijk vind ik die..!! Die graag mee voor een yellies spin voor onze dochter!

 • Reply Els Wanders november 17, 2018 at 12:08 pm

  Ik ben niet bang voor spinnen. Waar ik niet van houdt zijn kippen, durf daar niet zo goed tussen te lopen, ben dan bang dat ze me pikken 🙂

 • Reply Diny Frijters november 17, 2018 at 12:09 pm

  Spinnen! Ik heb echt hulp nodig als ik zo’n kreng tegen kom 😀 Ik heb horren voor de ramen maar af en toe weet er toch eentje het huis binnen te dringen. Het engste idee vind ik dat ze ’s nachts over je gezicht kunnen lopen.

 • Reply Denise november 17, 2018 at 12:17 pm

  Ik ben echt heeeel bang voor spinnen en heb laatst zelfs de buurvrouw moeten bellen om een spin te vangen ? manlief was al gaan werken en o wat was het een grote, dikke zwarte spin!! Deze yellies vinden mijn meisjes heel leuk en daar ben ik niet bang voor haha!

 • Reply Ipie Oudshoorn november 17, 2018 at 12:20 pm

  Wat een super leuke winactie! Ik ben echt panisch voor wespen…

 • Reply Nadia november 17, 2018 at 12:41 pm

  Leuk!!! Ik hou niet van insecten… Eigenlijk ben ik helemaal geen dierenliefhebben, op een hond, kat en konijn na. Maar insecten, daar ben ik echt bang voor. Deze beessie lijken me wel super lief!

 • Reply Angelique november 17, 2018 at 12:52 pm

  Oh hier doe ik heel graag aan mee! Ik zelf ben bang voor hoogtes maar mijn zoon voor spinnen en eigenlijk alle ‘kriebelbeestjes’

 • Reply Mirella november 17, 2018 at 1:02 pm

  Ik ben -31 jaar- bang in het donker….

 • Reply Moniek november 17, 2018 at 1:03 pm

  Leuk, ik doe mee!!!
  Ik ben niet bang voor “beestjes” enzo, maar ze moeten wèl in beeld blijven, niet zomaar verdwijnen in bijvoorbeeld mijn bed of decoleté 😉

 • Reply Ingrid november 17, 2018 at 1:13 pm

  Slangen, krijg het weer benauwd als ik denk aan Freek Vonk gisteren met die Anaconda.

 • Reply MarjonS november 17, 2018 at 1:39 pm

  Ik doe graag mee. De kinderen zullen dit leuk vinden.
  En Uhm… duiven! Vreselijk als ze zo laag komen aanvliegen.

 • Reply Afra november 17, 2018 at 1:41 pm

  ? ???

 • Reply lodi november 17, 2018 at 1:54 pm

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee, al ben ik super bang voor spinnen, de kinderen niet 😉

 • Reply Majonne Twigt november 17, 2018 at 2:02 pm

  Ik ben als peuter bijna verdronken en heb nu watervrees. Ik ga wel naar het zwembad mee, maar al die glijbanen; echt leuk vind ik dat niet. Helaas is mijn kleuter nu ook bang door eenzelfde ervaring, net als ik op zwemles. Maar van spinnen is ze totaal niet bang, die vindt ze zelfs leuk.

 • Reply Mirjam Hellingman november 17, 2018 at 3:01 pm

  Wat een leuke actie, ik doe graag mee aan deze Sinterklaasbloghop. Ik ben echt bang voor de kaakchirurg daar moet ik 5 december heen om mijn verstandskies te laten trekken. Zie er echt tegenop. Ooit mee geweest met een vriendin en dat was geen pretje om te zien. Ik doe graag mee aan deze leuke actie. mijn dochter Sterre vind spinnen geweldig. Haar tweelingzusje Nikki is heel erg bang voor vogels…

 • Reply Marian B november 17, 2018 at 3:32 pm

  Wat leuk, we hebben de review gelezen en zijn enthousiast! Deze Yellies spin is in tegenstelling tot de echte enge griezels welkom in ons huis! Ik ben dus net als de kinderen bang voor echte spinnen en onweer wat heel dichtbij is. Een fijne bloghop gewenst!

 • Reply Nadine november 17, 2018 at 4:12 pm

  Ik doe graag mee! Ik ben ontzettend bang voor viezigheid. Ik heb namelijk een angststoornis (smetvrees). Natuurlijk is dit echt niet leuk! Maar wel het ergste waar ik bang voor ben.

 • Reply Annemiek Stam november 17, 2018 at 4:14 pm

  Hahaha ik ben bang voor spinnen… hopelijk zijn de yellies wel lief 😉

 • Reply Linda Raaijmakers november 17, 2018 at 4:29 pm

  Ik ben eigenlijk doodsbang voor spinnen maar niet zodra ik deze leukerds zie 😀

 • Reply Bonnie november 17, 2018 at 5:18 pm

  Vooral spinnen en muizen maar eigenlijk alle soorten kleine kriebel beestjes haha. Deze zouden mijn kids wel echt geweldig vinden. Kunnen ze mij mooi laten schrikken ?

 • Reply Kevin v berk november 17, 2018 at 5:37 pm

  Waauwww wat leuk!!!!

  Hij is echt super gaaf!!! Mijn kids en mama zijn bang voor spinnen en ik voor de vogelspin.

  Wat gaaf als ik mijn kids mag verblijden hiermee….deze papa doet mee!!!

 • Reply Ilse Veen november 17, 2018 at 5:37 pm

  Ik ben dus echt heel erg bang voor spinnen. Als ik er een op tv zie gaat mijn hart al sneller kloppen. Zet mij in een kamer met alleen maar muizen of slangen: maakt me niets uit maar als ik een spin zie dan ben ik weg ?

 • Reply Sofie Mondelaers november 17, 2018 at 5:44 pm

  Ik ben eigenlijk doodsbang voor die dikke zwarte spinnen en muizen. Maar deze spinnen zien er leuk uit die durf ik binnen zetten.

 • Reply Kristel Gubbels-daemen november 17, 2018 at 6:16 pm

  Voor muizen en grote spinnen. Deze spin mag wel in ons huisje komen wonen 🙂

 • Reply Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) november 17, 2018 at 6:46 pm

  Ook mijn meiden hebben de Yellies op hun verlanglijstje staan, dus ik doe graag mee.

 • Reply Marieke november 17, 2018 at 6:49 pm

  Ik vind de Yellies echt zo leuk, terwijl ik echt een spinnenfobie heb.
  Succes met de bloghop!!

 • Reply Annie den Uijl - Oudshoorn november 17, 2018 at 9:35 pm

  Angst, ben toch altijd weer heel blij als ik het vliegtuig uit mag, dat is niet mijn hobby brrr!

 • Reply Sanne Brattinga november 17, 2018 at 9:40 pm

  Ik ben sowieso bang voor spinnen en helaas zitten er momenteel heel veel bij ons buiten. In september ook regelmatig 1 binnen. Zelf durf ik ze amper dood te maken, dan roep ik mijn vriend wel haha.
  Daarnaast hou ik er niet zo van om alleen thuis te zijn in het donker 😛 Ik hoor altijd van alles, terwijl ik dat niet hoor als er iemand bij mij is haha, waarschijnlijk omdat ik er dan niet op let. Maar met zo’n lieve Yellie in huis hoef ik nergens meer bang voor te zijn 🙂

 • Reply Loes van Bommel november 17, 2018 at 9:57 pm

  Haha, ik ben bang dat ik mijn angst voor spinnen overbreng op mijn kinderen ??

 • Reply Judith november 17, 2018 at 9:58 pm

  haha keileuk zeg, ik doe graag mee. ik was ooit bang voor spinnen. toen ging ik verhuizen naar de tropen en had het geen nut om bang te zijn voor de vele, vele 8-potige huisgenoten die ik toen had want dat zou betekenen geen normaal leven haha… dus sindsdien, niet echt bang meer. Kijk ik ga ze ook niet oppakken maar gillend wegrennen, nope.

 • Reply Anna november 17, 2018 at 10:25 pm

  ik ben bang voor zombies…

  facebook: An Na

 • Reply Joyce v dorp november 17, 2018 at 10:45 pm

  Dit zal mijn oudste dochtertje erg leul vinden! Ik ben bang voor spinnen en hoge hoogtes ?

 • Reply Chantal Obbink november 17, 2018 at 10:53 pm

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Vooral voor die hele grote spinnen ben ik bang. Die vaak met zn 2en zijn en dan een dag later pas tegenkomt?

 • Reply Heidie van der Steeg november 17, 2018 at 11:12 pm

  Echt bang ben ik niet voor dieren of insecten of zo. Maar dat er iets ergs met mijn kinderen zal gebeuren, dat is toch wel mijn grootste angst. Zeker nadat mijn klaarblijkelijk kerngezonde nichtje van 11 jaar, plotseling botkanker bleek te hebben.

  Mijn dochter van 6 is sinds kort bang voor spinnen. Ik begrijp niet zo goed waar het vandaan komt want voor de spinnen die wij tot nu toe hier in huis hadden, ben ik niet bang. Ik moet nu zelfs vaker mee naar de wc om die eerst te inspecteren op spinnen… Misschien dat een speelgoedspinnetje haar over haar angst kan helpen. Ik heb het geprobeerd om uit te leggen dat grote, enge spinnen hier in Nl niet zo leven en dat ze ook nuttige dingen doen zoals muggen vangen. Maar dat helpt nog niet erg.

 • Reply Marloes de Wals november 17, 2018 at 11:40 pm

  Bang voor slangen brrrr …

 • Reply Femke november 18, 2018 at 12:00 am

  Ik kan af en toe huiverig worden hoe de wereld harder wordt, iedereen heeft overal een mening over en moet dat ook laten blijken. Ik vond het met de intocht ook jammer dat er zoveel politie en beveiliging om heen was, dit was toen onze oudste klein was lang niet zo erg

 • Reply sylvia november 18, 2018 at 12:13 am

  ik ben stiekem bang voor kippen, eenden, pauwen…. de kinderboerderij is voor deze mama een hele opgave, maar voor de kids moet je je groothouden, dus ik ga wel, maar ben blij als ik weer buiten de hekken ben?

 • Reply Hanneke Freriksen november 18, 2018 at 12:29 am

  Ik vind grote dikke zwarte spinnen helaas heel erg verschrikkelijk! Maar deze lieve spinnen ben ik niet bang voor

 • Reply Myrthe Theunissen november 18, 2018 at 2:05 am

  Ik ben bang voor wespen.. Echt..1 zoem en ik ben al met kippenvel weer binnen met alle ramen en deuren dicht. Het meest bang ben ik voor de dood.. Ik kan het ook niet uitleggen wat ik denk en voel. Dus zo’n enge spin om het huis op te vrolijken is hier van harte welkom.

 • Reply Djotie november 18, 2018 at 4:40 am

  Had maar gevraagd waar ik niet bang voor ben. Hier gaat het muizen, kikkers, bijen, vlinders, sprinkhanen, slangen en ik kan zo doorgaan.

 • Reply Arwind november 18, 2018 at 4:43 am

  Leuk dat de spin op geluid reageert. Ik ben bang voor slangen.

 • Reply MarianZw november 18, 2018 at 6:54 am

  Voor spinnen ga ik echt een straatje om, als er bijvoorbeeld een in de keuken zit, zie je mij echt niet in de keuken. Maar een spin die nu eens wegrent voor mij en er zo schattig uitziet, die mag wel bij ons wonen, dat zullen de kids geweldig vinden

 • Reply Cobi Van braak november 18, 2018 at 7:59 am

  WT gaaf zeg! Dit gaan ze geweldig vinden!

 • Reply E. Wout november 18, 2018 at 9:03 am

  Ik ben bang voor insecten ?. Kleine spinnen zijn niet erg, maar soms kopen er ook echt hele grote in huis , dan ben ik weg ?

 • Reply magda van lonkhuijzen november 18, 2018 at 9:51 am

  ik vind ratten enge beesten. Onze meiden zouden dolgraag zo’n lieve spin als huisdier en knuffeldier hebben

 • Reply Lisanne Bons november 18, 2018 at 11:31 am

  Ik ben niet echt gek op kikkers. Gaver….Ik schrik me iedere keer een ongeluk als er 1 uit de bosjes komt springen als ik in de tuin bezig ben. En ik vind ratten echt smerig. Maar mijn grootste angst en ik denk dat dit met mij heel veel andere vaders en moeders hebben is dat er iets gebeurt met mijn kind of dat ik zelf niet in staat ben om voor haar te zorgen. Dat is echt mijn grootste angst.

 • Reply Lynn Brekelmans november 18, 2018 at 11:40 am

  Super leuk! Ik ben bang voor spinnen, maar misschien kan ik hiermee mijn angst overwinnen 🙂

 • Reply Irma Schot november 18, 2018 at 12:06 pm

  Ik ben bang voor de tandarts ???‍♀️
  Maar deze leuke spinnetjes zijn welkom hier hoor. Denk dat de kleuter ze ook geweldig vindt.

 • Reply Sjoerd hendrikse november 18, 2018 at 1:23 pm

  Ik ben bang van wespen en vogels ? ik ben eens aangevallen door een vogel in de tuin en sindsdien moet ik er niks meer van hebben haha! Mijn kleine meisje zou zo’n spinnenvriendje helemaal leuk vinden!

 • Reply Maaike november 18, 2018 at 3:38 pm

  Geweldige dingen, zullen mijn zoons hilarisch vinden.
  Ik ben trouwens niet echt snel bang voor dit soort dingen. Wel om ooit weer kanker te krijgen of dat mijn zoons dit zouden krijgen.

 • Reply Tamara november 18, 2018 at 3:39 pm

  IK ben echt bang voor alle insecten. Gelukkig heb ik nu 4 kinderen en een man die met liefde de insecten voor me weghalen hihi. Maar deze spinnetjes zijn heel welkom. Superleuk cadeautje voor mijn dochter of zoontje.

 • Reply Manon Toemen november 18, 2018 at 5:24 pm

  Wat leuk! Mijn angst betreft toch echt van die dikke harige spinnen. Deze zijn wel welkom hoor ☺

 • Reply kempenaers anita november 18, 2018 at 5:48 pm

  van wespen en van spinnen maar niet de kleintjes, doe graag mee voor mijn kleinzoontje

 • Reply brants harry november 18, 2018 at 5:52 pm

  doe graag mee voor deze koddige spin voor mijn kleinzoontje , ben eigenlijk van niets bang maar een vlieg die mij heel de avond lastigt valt daar krijg ik het behoorlijk van op de zenuwen

 • Reply Francis Boom november 18, 2018 at 6:01 pm

  Ik ben echt panisch voor spinnen groot en klein. Kan ze zelfs niet zien op de tv of in een boekje. Onze meiden zijn er gelukkig niet bang voor, daarom doe ik met deze actie mee.

 • Reply Danielle november 18, 2018 at 6:32 pm

  Voor grote huisspinnen, bah! Daar krijg ik altijd de kriebels van.

 • Reply Emmy november 18, 2018 at 7:26 pm

  Toevallig! Ik ben bang van spinnen, zoonlief vindt ze te gek en zou dit dus heerlijk cinden ?

 • Reply Marloes november 18, 2018 at 7:38 pm

  Ik ben bang voor vliegen. En dan niet die diertjes maar vliegen in een vliegtuig. Ik doe het wel omdat het soms niet anders kan, maar het zweet breekt me uit als we op gaan stijgen!

 • Reply Jamila november 18, 2018 at 8:04 pm

  Ik ben bang voor muizen spinnen eigenlijk voor elk ongedierte en ook nog eens voor honden

 • Reply Andy E november 18, 2018 at 8:09 pm

  Ik heb het niet clowns, die vind ik echt eng! Ik doe wel graag mee voor deze schattige spinnen.

 • Reply Manon Laurier november 18, 2018 at 8:26 pm

  Ik ben echt bang voor vuurwerk. Mijn dochtertjes zijn gelukkig niet en ze zijn ook niet bang voor spinnen en zullen deze echt helemaal geweldig vinden!

 • Reply Erika panjer november 18, 2018 at 9:08 pm

  Erg mooi voor onze dochter

  De grootste angst is toch wel een trap

 • Reply Willeke Linneman november 18, 2018 at 9:47 pm

  Megaleuk ondanks dat ik dus best wel bang voor spinnen ben haha

 • Reply Elisa Van Loock november 18, 2018 at 10:59 pm

  Van spinnen zijn wij niet bang en deze spin zal mijn zoontje zeker geweldig vinden. Van naaktslakken griezel ik echt, gelukkig zijn die niet zo snel.

 • Reply Maddy november 19, 2018 at 9:06 am

  Leuk! Ik doe graag mee! Bram is helemaal gek van spinnen, slangen en ander kruipsel haha. Hier zullen ze er dus niet bang voor zijn. Als mama ben ik er nu ook aardig aan gewend aan geraakt. Insecten etc dat vind ik niet eng. Maar wat ik echt vies en eng vind is een dikke rat.

 • Reply Tanja Kuijer november 19, 2018 at 9:08 am

  Wauw wat een leuke kans op deze vrolijk gekleurde Hasbro Yellies spin :-D! Geweldig! Wat zou mijn middelste zoon dit fantastisch vinden, hij is dol op spinnen en alles wat eng is 😉 Vooral mama bang maken met insecten (ja dat is mijn grootste angst, alles wat kruipt) is één van zijn favoriete bezigheden!. Volgmama je snapt nu vast wat hij gaat doen mocht hij de zeer gelukkige winaar worden van de leuke Hasbro Yellies spin. En ik haal stiekem opgelucht adem omdat ik weet dat hij dan dit keer geen echt insect heeft om mij de stuipen mee op het lijf te gaan jagen ;-)!. Dank voor deze leuke kans. Wij gaan heel hard duimpjes draaien!.

 • Reply Anne november 19, 2018 at 10:56 am

  ik ben bang voor slakken…zo viesssss…arghhh maar spinnen nee die vind ik prima, en deze al helelmaaal! ik doe mee voor deze leuke prijs

 • Reply Adriana de Ruiter november 19, 2018 at 11:19 am

  Goedemorgen!

  Wat weer een superleuke bloghop! Ik hop me een slag in de rondte deze maandagmorgen en geniet van alle verschillende blogs en merk dat ik overal toch ook wel even doorklik! Zo blijkt dat je via facebook alleen toch niet alle blogjes meekrijgt die mensen plaatsen… Weer wat geleerd…

  Ik doe graag mee aan je winactie voor onze pleegzoon, hij is een beetje bangerig voor spinnen, maar gek op speelgoed dat op hem (geluid) reageert. Wie weet helpt het ook een beetje zijn angst in te perken..?

  Waar ik bang voor ben? Ik dacht altijd dat ik redelijk bang aangelegd was, maar sinds ik pleegmoeder ben weet ik dat ik supermoedig ben! Ik durf bijna alles! Waar ik écht bang voor ben is dat er kinderen die bij mij wonen, terug moeten naar een gevaarlijke, onprettige of niet liefdevolle situatie. Waar ik écht bang voor ben is dat ik niet tot zijn volwassenheid kan zorgen voor onze pleegzoon omdat de problematiek behoorlijk pittig is… Dat zijn de soort angsten die nu nog in mijn leven zijn, maar spinnen, slangen, slakken en hoogtes? Kom maar op! 😀

  Fijne sinterklaastijd!!!

 • Reply melissa november 19, 2018 at 11:52 am

  Hoi! Waar ik bang voor ben; voor heel veel beestjes. voornamelijk alle insecten maar onze gevleugelde andere vrienden (vogels / kalkoenen / ganzen) vind ik niet zo heel gezellig eigenlijk. mijn zoontje van 5 vind het heel leuk om met zijn gevangen spinnen achter mij aan te rennen. hopelijk vind hij dat ook leuk met deze leuke knuffel; dat vind ik een beter idee!

 • Reply Sonja Hubregtse november 19, 2018 at 12:15 pm

  Voor paarden…tjsa… zet me liever op een olifant dan op een paard. Gelukkig hier geen paardenmeisjes maar 2 zonen ! haha

 • Reply Jorike november 19, 2018 at 12:58 pm

  Dochter Fem (5) is niet bang voor spinnen, zeker niet als het zulke cuties zijn…

 • Reply cindy pater november 19, 2018 at 1:18 pm

  Oef uiteraard ben ik zelf ook mega gigantisch bang voor spinnen al zijn ze maar een paar milimeter groot gil ik al. Vind het gewoon ondingen. Wat ik daarentegen nog niet zo vaak heb gezien is dit mijn kleine meid echt panisch word van mieren ? Tja, het lijkt een beetje op een spin maareh… deze zijn wel heel erg leuk en uiteraard welkom, gaan niet de stofzuiger in zoals de andere spinnen

 • Reply Els Timmers november 19, 2018 at 2:04 pm

  Ik ben bang voor bijen. Ik weet dat het stom is, maar mijn oma is ooit door een bij gestoken en belandde erdoor in het ziekenhuis. Sindsdien ren ik al weg als ik er eentje aan zie komen vliegen…

 • Reply Inge Stroobandt november 19, 2018 at 6:23 pm

  Ik heb een panische angst voor kippen.
  Ooit in mijn jonge jaren ééns een traumatje door opgelopen en nu ben ik daar écht niet graag bij.

 • Reply Oma Will november 19, 2018 at 6:38 pm

  Leuk hoor, zo’n Sinterklaasbloghop, doe altijd graag mee met een bloghop.
  Leer je weer andere blogs kennen.
  Waar ik bang voor ben?? Nou, natuurlijk voor spinnen, altijd al geweest.
  Zou ook nooit naar een land gaan, waar hele grote spinnen rond lopen, brrrrr, moet er niet aan denken.
  Maar deze spinnen zijn eigenlijk wel schattig, dat vindt mijn kleindochter tenminste.
  Voor haar doe ik dan ook mee.
  Ik volg op Bloglovin en hop nu weer door.

 • Reply Joke Somers november 19, 2018 at 6:43 pm

  Onweer vind ik echt vreselijk. En ook als het hard waait. Ik ben om de een of andere reden altijd bang dat er iets met mijn huis gebeurt. Misschien komt dat ook door beelden van orkanen op tv.

 • Reply Wendy november 19, 2018 at 9:24 pm

  Ik ben echt heel bang voor ratten. Mijn schoonzus had eens ratten als huisdier. Brrrr, getverdemme wat een enge beesten! Ik kwam er niet bij in de buurt!
  Maar deze lieve kleine spinnetjes mogen wel bij mij komen wonen hoor!

 • Reply Nienke november 19, 2018 at 10:32 pm

  Ah, wat een schattige griezeltjes, hier worden allebei mijn kinderen blij van ????? die houden van kleine beestjes zolang ze maar niet vliegen.

 • Reply Manon november 20, 2018 at 8:44 am

  Ik heb best wel hoogtevrees! Maar spinnen vind ik lief, dus deze is welkom!

 • Reply Annabel de Ruiter november 20, 2018 at 9:11 am

  Haha je vindt het vast hilarisch, maar ik vind naaktslakken echt zo eng ?. Ik heb zelfs Mn broertje er een keer voor laten komen toen er 1 in de keuken kroop en Mn man werken was! Echt zo’n grote dikke en beetje donker bruin/ zwarte kleurtjes…, bah! Zo’n lief spinnetje daarin tegen zou heel welkom zijn! Liselotte vindt dat vast heel leuk!

 • Reply Kelly Aarts november 20, 2018 at 9:44 pm

  Ik ben voor weinig dingen echt bang, wel dat er iets met mijn man of kinderen kan gebeuren.
  Maar toen ik klein was, was ik heel bang voor nagels knippen hihi.

 • Reply Maria november 21, 2018 at 6:00 am

  Ik doe graag mee voor mijn dochter van 6 jaar, die op dit moment een lastige periode doormaakt op school. Ik ben bang dat dit wel eens effect zou kunnen hebben op haar verdere leven. Ik zou haar graag opvrolijken met dit cadeau!

 • Reply Claudia Diependaal november 21, 2018 at 2:50 pm

  Hoi hoi,

  Wat een leukerds ik waag graag een kans. Ik ben pas bang geworden voor spinnen etc toen ik niet meer meteen kon bewegen. Ik heb MS. Dus als er nu een spin op de slaapkamer zit ben ik niet zo snel uit bed om ze weer buiten te zetten. En ineens zie ik ze dan niet meer en dat is nog erger dan ze niet buiten kunnen zetten. Want stel je voor s nachts ?????.

  Groetjes Claudia

 • Reply Jess Kniest november 21, 2018 at 4:59 pm

  Wat een leuke spin, misschien overtuigd dit mijn dochter ook wel dat spinnen niet eng zijn 🙂

  Waar ik echt bang voor ben? ik ben nog steeds bang in het donker, het helpt waarschijnlijk niet dat ik nachtblind maar bij thuis gaan overal waar ik naartoe ga de lampen aan.

 • Reply Michelle november 22, 2018 at 9:05 am

  Zo leuk die spinnen!!!
  Ik ben bang voor enge films?? het opbouwende geluid incl beelden.. Nee niets voor mij??

 • Reply Goele H november 22, 2018 at 3:28 pm

  Ik heb een ontzettende angst van spinnen 😀 Toch doe ik maar mee omdat deze er best schattig uit zien en mijn zoontje ze wel geweldig zou vinden.

 • Reply Nele november 23, 2018 at 9:24 pm

  ik heb het echt niet voor slangen, zo vies, ik krijg er kriebels van.

 • Reply Nelly november 24, 2018 at 10:47 am

  De grootste angst: muizen!

 • Reply Monique Gort november 24, 2018 at 8:09 pm

  Ik ben super bang voor inbrekers, maar….daar lijken deze te winnen beestjes gelukkig helemaal niet op. Helaas voor mij, ben ik op de tweede plek wél bang voor spinnen en daar kunnen deze beestjes misschien wel een bijdrage aan leveren om over deze laatste angst heen te komen ?

 • Reply Fay november 25, 2018 at 4:50 am

  Mijn zoon is zooo bang voor spinnen dat ik deze heeel graag met hem uit wil proberen!! Dit zal lachen en gieren zijn !!! Vooral omdat de oudste juist helemaal niet bang is.

 • Leave a Reply