Sinterklaas blog

Sinterklaas bloghop 2020

Het sinterklaasfeest mag weer beginnen. Vandaag zou de intocht zijn maar in heel veel plaatsen gaat dat dit keer helaas niet door. Ik ben heel benieuwd of jullie vandaag nog iets speciaals in sint thema gaan doen?

Wij doen in ieder geval – samen met 38 andere bloggers – weer mee aan de jaarlijkse Sinterklaas bloghop. Hierbij leer je nieuwe blogs kennen, door van blog naar blog door te klikken, en je maakt op elke blog kans op een leuke prijs.

 Sint 2020 Sint 2020

Hoe werkt de Sinterklaasbloghop?

Mogelijk ben je via Momambition (zij geeft het gave spel Concept Kids weg) op deze site terecht gekomen, maar je kunt natuurlijk ook als lezer of volger van Volgmama hier beginnen. Dat maakt allemaal niet zoveel uit. Aan het einde van deze blog staat een linkje naar de volgende blog zodat je door kunt hoppen voor de volgende blog en het prijsje wat zij weggeven. Zo simpel is het. Op een gegeven moment dan kom je hier vanzelf weer terug en weet je dat je alles hebt gezien. 🙂

Over mij en Volgmama

Ik zal ook kort even iets over mijzelf en Volgmama vertellen. Als je mijn blog nog niet kent, zou ik het er tof vinden als jullie Volgmama ook gaan volgen. Dat kan via Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest zodat je niets hoeft te missen. Mijn naam is Nathalie, ik ben 34 jaar, de founder van Volgmama en Evenwegmetkinderen en moeder van drie kinderen; twee jongens en een meisje. Ik ben geboren in Enschede en woon een paar kilometer over de grens in Duitsland.

Volgmama bestaat al meer dan vijf jaar en ik schrijf graag over onze avonturen die wij als ouders beleven. Over opvoeding, spelletjes, feestdagen, veel over leuke uitjes met kinderen en andere leuke tips. Ook organiseren we met regelmaat een leuke winactie voor onze lezers! Wil je meer weten over mij of Volgmama? Klik dan hier.

Winactie: maak kans op een Difrax set!

Kort geleden ontving ik een ontzettend leuk herfst-perspakketje van Difrax. En wat zijn de nieuwe kleuren gaaf! Hier maakte ik een tof unboxing filmpje van op Instagram Stories. Omdat ik geen baby’tje meer heb en ook niet zwanger ben, geef ik de fijne S-fles 0+ m en speentjes 12+ m en 18+ m (totale waarde van ruim 21 euro ) uit dit pakket graag aan iemand die zelf een kleine baby heeft, zwanger is of er iemand anders blij mee kan maken. Denk aan een kraamcadeau of als oppepper in de coronatijd.

Difrax heeft een assortiment met hoogwaardige babyproducten. Toen mijn kinderen nog klein waren dronken ze het beste uit de S-flessen. Dit voorkwam dat ze veel last hadden van krampjes. Ook de Difrax kolf heb ik destijds met veel plezier gebruikt.

Als je mee wilt dingen voor deze prijs, laat dit dan even weten onder dit blog of op het bericht op onze Facebookpagina. Ik loot 1 willekeurige winnaar uit alle reacties.

De winnaar krijgt rond 21 november bericht. Veel succes!

En nu snel verder hoppen naar de blog Life by Xenia. Zij geeft een Disney betoverend sprookjeswereld boek weg. Super cool! Ik wens jullie allemaal nog veel plezier en geluk met ‘hoppen’. 😉

32 Comments

 • Reply cassandra november 14, 2020 at 9:21 am

  Leuk! ik doe mee voor mijn schoonzusje die zwanger is!

 • Reply Erika van koert november 14, 2020 at 9:42 am

  Heel leuk ! Mijn zusje is op het moment zwanger dus ik doe heel graag mee voor haar en mijn neefje

 • Reply Cindel november 14, 2020 at 10:14 am

  Superleuk voor mijn nichtje! Toen mijn dochter nog jonger was gebruikte wij ook altijd de difrax flessen en spenen. Ik doe graag mee 😊

  • Reply Marjan november 14, 2020 at 6:56 pm

   Superleuk ik doe graag nee

 • Reply Marieke november 14, 2020 at 2:08 pm

  Geen baby op komst hier, maar wel een buurvrouw die in verwachting is. Dus ik doe graag mee voor haar.
  Succes met de bloghop!

 • Reply Mirjam Hellingman november 14, 2020 at 2:12 pm

  Wat een leuk begin van het weekend. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, hiermee maak ik graag mijn zwangere collega blij. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!

 • Reply Marijke november 14, 2020 at 2:14 pm

  Ik waag graag een kansje voor een vriendin die zwanger is ❤️

 • Reply Irma Schot november 14, 2020 at 2:25 pm

  Ik heb een zwanger vriendinnetje dus dan gaat de prijs naar haar.

 • Reply Diny Frijters november 14, 2020 at 6:35 pm

  Leuke actie! Ik doe graag mee.

 • Reply Nelly november 14, 2020 at 7:36 pm

  Ik loot graag mee.

 • Reply Annemieke november 14, 2020 at 9:06 pm

  Wat een leuke set! Ik ben 12 weken zwanger van ons derde kindje, doe graag mee! ♡

 • Reply Linda Raaijmakers november 14, 2020 at 9:17 pm

  Deze set is erg ideaal dus ik doe heel graag mee 😀

 • Reply Lynn Mahieu november 14, 2020 at 9:42 pm

  Ik heb zelf geen kleine baby’s meer maar doe graag mee voor mijn lieve metekindje.

 • Reply Nadine november 14, 2020 at 10:05 pm

  Ik doe graag mee! Wat een leuke kleurtjes!

 • Reply Willem de Wal november 15, 2020 at 9:51 am

  Doe graag mee voor de vrouw van mijn neefje die twee kleine kindjes heeft, één van de twee is een paar maanden oud, zou leuk zijn haar met deze set te verrassen.

 • Reply Saskia november 15, 2020 at 10:52 am

  Wat een leuk pakket geef je weg. Ik doe niet mee met de winactie. Ik hopte gewoon even langs. Succes met deze leuke bloghop

 • Reply Marloes F november 15, 2020 at 1:49 pm

  Leuk, ik loot graag mee!

 • Reply Nadia november 15, 2020 at 2:32 pm

  Wat een leuke prijs heb je! Daar wordt iedere mom (to-be) zeker vrolijk van! Hier helaas geen kleine kinderen meer, dus ik sla de winactie over, maar vond het wel leuk om even langs te hoppen!

 • Reply Claudia november 15, 2020 at 5:30 pm

  Ik doe graag mee, voor onze jonge dochter Zora.

 • Reply Lynn Brekelmans november 15, 2020 at 6:02 pm

  Wat een super lief en leuk pakket, ik doe heel graag mee!

 • Reply Marian B november 15, 2020 at 7:30 pm

  Ik doe graag mee voor mijn schoonzusje (en nichtje), ze kan zo’n pakket wel gebruiken. Het is altijd leuk om iemand te verrassen.

 • Reply Erika panjer november 15, 2020 at 11:31 pm

  Ik hop verder ken niemand die dit mooie setje zou kunnen gebruiken

 • Reply Kim november 16, 2020 at 12:47 pm

  fijn pakket voor mijn lieve nichtje

 • Reply janneke november 16, 2020 at 1:15 pm

  heel handig pakket voor ons zoontje

 • Reply Els Timmers november 16, 2020 at 1:30 pm

  Gaaf! Ik doe graag mee

 • Reply Ramona van leeuwen november 16, 2020 at 2:26 pm

  Ik doe erg graag mee voor mijn buurvrouw die zwanger is van haar tweede zoontje

 • Reply Els november 16, 2020 at 8:46 pm

  Ik doe graag mee voor mijn 10 weken oude babyboy

 • Reply cb.dkl november 16, 2020 at 10:04 pm

  Leuk kraamcadeautje voor een kindje wat begin 2021 geboren gaat worden. Echt leuk

 • Reply Wendlyn november 17, 2020 at 8:48 am

  Leuke prijs, ik meld me hierbij aan!

 • Reply Rinskje november 17, 2020 at 9:19 am

  Doe graag mee voor iemand die zwanger is. Zelf ook een zeer goede ervaring met deze flesjes!

 • Reply Marianne vd M november 18, 2020 at 3:00 pm

  Gaaf ik doe graag mee.

 • Reply Elle november 20, 2020 at 12:39 pm

  mijn vriendin verwacht een meisje in januari, ik doe graag mee

 • Leave a Reply