Coole sint en piet accessoires voor jongens & meiden!

Z IMG_9676bbb u

VolgMama heeft de leukste sint en piet accessoires voor jullie kinderen gevonden! De pepernoten liggen al sinds de zomer in de winkel en ook wij hebben er al van gesnoept. Over 3 weken komt sinterklaas en zijn pietenbende aan in Nederland. Wat is er leuker dan helemaal in stijl naar de intocht te kijken?!

In de webshop suussiesklippies.nl kun je deze unieke accessoires vinden. Suzanne is de eigenaresse achter dit bedrijf. Ze is heel creatief en dat merk je al gauw als je een kijkje neemt in haar webshop! Ze heeft zelf 2 dochters en is bij haar jongste meid begonnen met knipjes te maken. Ze kreeg veel complimenten en is daardoor een webwinkel begonnen.

Linksboven op de foto een knipje, in het midden mijn oudste zoon (7) met een broche en rechts ook broches. Je kunt ze in vele kleuren bestellen, met verschillende afbeeldingen. Een haarspeldje in het thema sinterklaas heb je al vanaf 2,25. Mijn jongens kregen beide een broche. Voordat ik het kreeg twijfelde ik eerlijk gezegd wel of ze het leuk zouden vinden. Een speld op je trui is dat wel stoer genoeg? Toen ik de leuke broches liet zien aan mijn jongens sprongen ze gelijk van de bank, sinterklaas…. zwarte piet! Ik moet ze nog even leren om het woordje “zwart” ervoor weg te laten. De kinderen zijn het zo gewend om te zeggen en nu moeten ze dat opeens veranderen..

Mijn zoontjes vinden de broches leuk dus ik mocht ze gelijk opspelden. Aan de achterkant zit een kleine speld zodat je die aan hun trui of jas kunt bevestigen. Er zit een veertje op, een bloem, de gouden staf en een soort mini button met een pietenmutsje als afbeelding. Wij hebben gekozen voor de tekst hulp pietje. Ook is het mogelijk om er een naam op te laten zetten. Dat zie je op de foto rechtsboven. Broches zijn dus voor coole jongens en stoere meiden!

Voor mijn dochtertje heb ik een haarbandje ontvangen in de kleur blauw. Het haarbandje is geschikt voor baby’s en kinderen. Het rekt goed mee en zit niet te strak. Het is een beetje hetzelfde idee als bij de broches maar dan op een haarbandje. Ook hier staat de tekst Hulp Pietje op, mocht je liever een naam erop willen kan dat ook. De staf is zo bevestigd dat het haar hoofdje niet raakt. Mocht het nu erg koud zijn buiten dan kun je de haarband ook over een mutsje dragen. Blijf er natuurlijk wel bij als ze een haarbandje draagt.

Mijn kinderen zien er weer hip uit met het sinterklaasfeest! En als de haartjes volgend jaar lang genoeg zijn van mijn dochter, dan weet ik wel dat ik de haarknipjes bij suussiesklippies bestel!

IMG_9658aaa

*deze blog heb ik geschreven d.m.v. een samenwerking. Update: helaas is dit bedrijf niet meer actief.

Wat vinden jullie van deze sint en piet accessoires ?           

3 thoughts on “Coole sint en piet accessoires voor jongens & meiden!

  1. Wat een ontzettend LEUKE blog is het geworden! De Sintklipjes met naam heb ik niet alleen bevestigd op een broche, maar die kunnen ook op een aligatorklem (krokodillenbek) gemaakt worden….die blijven door de extra karteltjes extra goed zitten in meidenharen ?

    Fijn om te weten dat je jongens het ook stoer vinden om de broche te dragen….das inderdaad altijd de vraag ?

    Bedankt voor je leuke blog! Ik ga hem gelijk delen!

Geef een reactie