Een doos vol cadeautjes, wat een feest!

Deze mooie doos heb ik onlangs ontvangen. En weet je wat hieraan zo leuk is? Het zat vol met cadeaus!

De doos is mooi versierd, met het thema: Hoera herfst! Dit was voor mij de eerste keer dat ik mee had gedaan aan een swap. Swappen is letterlijk ruilen. We ruilen hier een doos vol cadeautjes.

Via Facebook kwam ik bij een leuk Swapgroepje terecht. Toen er een nieuwe swapronde aankwam, heb ik ook niet getwijfeld en me ingeschreven voor de swap. Je krijgt een vragenlijst waar je je persoonlijke gegevens en informatie op invult. Deze stuur je terug en dan is het afwachten tot je een bericht terug krijgt van je swapmaatje!

De bedoeling is dat je minimaal 5 cadeautjes koopt van minimaal 5 euro. Meer mag altijd maar minder niet. Daarnaast mag je er nog spullen bij doen die je thuis hebt liggen. Bijvoorbeeld dingen die je zelf eens gekregen hebt maar niet gebruikt. Een boek of dvd die je al eens gelezen of gezien hebt, of zelfgemaakte dingen.

Er word een datum afgesproken dat iedereen het verzend en een uitpakdatum. Bij het uitpakken word meestal bekend wie je swapmaatje is en is het leuk als je een foto van de doos en inhoud in de groep plaatst.

Zie hier de leuke inhoud van mijn ontvangen pakket:

IMG_9491a

Het zat bomvol met leuke spulletjes; kleertjes voor de kids, boekjes, kleurplaten, bob de bouwer knuffel, een maxicosi-spanner  en veel meer… We zijn goed verwend. De kinderen waren ook razend enthousiast toen ze al die prachtige ingepakte cadeautjes zagen. Bob de bouwer doet het goed bij zoon F. en mijn oudste was al in het Piet Piraat boek aan het lezen. Ook een leuk doe-boek van Cars, die meegaat op reis in de herfstvakantie!

IMG_9498a

Aan het thema herfst is veel aandacht besteed; de versiering op de doos, de kaarten, Koopmans bakmix voor paddenstoelencakejes, de kleurplaten en een craftbook.  Het boek is zelfgemaakt en er staan allemaal herfst gerelateerde knutseltips in. Daar gaan we er zeker een paar van proberen. De zelfgemaakte scrub is ook heerlijk!

De persoon die mij als swapmaatje had, heeft zich goed verdiept in mijn interesses.

Even een waarschuwing… pas op als je eraan begint want je hebt er zo een nieuwe hobby bij !

 

 

Geef een reactie