Handige tips voor je (eerste) bezoek aan de Negenmaandenbeurs

Klaar voor de start? Aanstaande woensdag wordt de Negenmaandenbeurs weer feestelijk geopend. Een shoppingwalhalla voor alle mommy’s en mommy’s to be! Ga jij dit jaar voor het eerst? Kijk dan even naar deze handige tips.

Zelf heb ik de Negenmaandenbeurs al een paar meegemaakt. De eerste keer was even denken zo’n 10 jaar geleden. Elke keer is het anders en ik kan mij daar altijd super vermaken. Dit jaar ga ik zelfs twee keer op stap. Een keer met een groep mamabloggers en in het weekend met een vriendin en ik heb er weer super veel zin in! Mochten jullie er voor de eerste keer heen gaan dan wordt het vast leuker dan mijn eerste keer. Ik was toen hoogzwanger en na een uurtje kon ik niet meer lopen haha. Lees hier mijn tips.

Zwanger op de Negenmaandenbeurs tips

Als je zwanger bent en je uitzet nog niet compleet hebt dan is het handig om even een lijstje te maken. Met zoveel kraampjes en aanbiedingen op de beurs zie je soms door de bomen het bos niet meer.

Er zijn niet heel veel zitplekken of rustplekken. Houdt hier rekening mee.

Neem een flesje water mee voor de dorst.

Kinderen mee naar de Negenmaandenbeurs

Waarom niet? Er is een speciaal peuterplein waar van alles voor kinderen te doen is. Ik hoorde al dat er zaterdag van 12.00 tot 16.00 een levensgrote Chloe aanwezig is bij de Kidiyo stand. Daar moeten we dus zeker even heen voor een leuke foto.

Denk aan een nametag of armbandje voor je kindje met een telefoonnummer. Het is er erg druk en je weet hoe snel je ze uit het oog kunt verliezen.

Er is kinderopvang aanwezig waar je kinderen even mogen spelen zodat jij even rustig kunt winkelen. Jippie!

Tips algemeen

Neem een trolley mee! Ik maak geen grapje hoor. Hoe lelijk zo’n ding ook is, iedereen loopt ermee en de aanbiedingen zijn allemaal hartstikke tof. Dingen die je koopt of krijgt wil je echt niet allemaal over je schouder dragen. Een kinderwagen met een grote boodschappenmand is natuurlijk ook een fijn idee!

Negenmaandenbeurs Beurstas 2018 Dikkie Dik Goodiebag inhoud
Inhoud Dikkie Dik Negenmaandenbeurs beurstas 2018 (Fotocredits: Linda van Mamaliefde.nl)

Heb je de beurstassen besteld? Haal ze dan op het laatste moment op voordat je naar huis gaat. Anders loop je daar de hele tijd mee te sjouwen.

Met je ticket van de Negenmaandenbeurs kun je op dezelfde dag ook de Huishoudbeurs bezoeken.

Woensdag en zondag zijn de rustigste dagen op de beurs. Handige tip als je niet zo goed tegen drukte kan.

Op de website van de Negenmaandenbeurs kun je voor 18 euro een treinretourtje kopen. Voor een (dag)parkeerkaart bij de Amsterdam Rai betaal je 20 euro. Met de trein gaan loont zich dus zeker.

Ga jij dit jaar (voor het eerst) naar de Negenmaandenbeurs?

9 thoughts on “Handige tips voor je (eerste) bezoek aan de Negenmaandenbeurs

  1. Mij lijkt t leuk een keer naar de 9 maandenbeurs te gaan, maar nu, 39 weken zwanger van de tweede ga ik dat toch maar even overslaan. Want slenteren door de drukte langs stands hou ik miss max een uur vol. Veel plezier op de beurs!

  2. Ik moet zeggen dat ik er dus nog nooit ben geweest ☺
    Ik ben nooit zo van die drukke beurzen, maar als ik jouw verhaal zo lees, moet ik daar misschien toch maar eens verandering in gaan brengen…. En als ik lees dat de kids zich er ook kunnen vermaken,.. dat vinden ze natuurlijk heel leuk!

Geef een reactie