Unboxing the #mamabloggerskerstswap 2016

kerstswap

Het kan zijn dat je via de blog Fulltimemama op mijn blog bent gekomen via haar site. Van Bianca ontving ik namelijk mijn #mamabloggerskerstswap! Het was een “Black Box” vol leuke cadeautjes. Kijk je mee naar de cadeautjes die ik heb gekregen en waar ik mijn swap heen stuurde?

Mini kerstpakket

Vorig jaar deed ik ook mee aan een kerstswap voor mamabloggers en dit jaar gewoon weer omdat het zo goed beviel. Wij krijgen immers geen kerstpakket en dan is dit een leuk idee! Zo hebben we vlak voor de kerst een leuk verrassingspakket.

kerstswap2

“The Black Box”

Een aantal dagen geleden ontving ik deze mysterieuze zwarte doos van Bianca. Ik mocht hem echter pas open maken op 16 december. Dit was een enorme uitdaging want ik was enorm nieuwsgierig. Ik had de dag al aardig wat afspraken en ’s avonds had ik rustig de tijd om de doos uit te pakken.

kerstswap3

Er zaten 6 cadeautjes in de doos en allemaal waren ze mooi ingepakt. Eerst las ik het kaartje dat erbij zat. Er stond in: “Veel plezier met je swapcadeautjes. Ik hoop dat je er blij mee bent. Fijne feestdagen, liefs Bianca”. 

kerstswap4kerstswap1

De nachtbraker sliep natuurlijk nog niet dus die heeft me meegeholpen met uitpakken! Aan elk ingepakt cadeautje zat een label met een hint. Het was erg leuk om te raden wat er in zou zitten. Alleen de mok had ik juist 😉

Wat zat er allemaal in:

  • Pak zandkoekjes-mix van Koopmans
  • Kerst koekvormpjes
  • 4 pack Cupcake Tea
  • Mok met stippen
  • Knutselpapierblok
  • Vlag met “Say yes to new adventures”

Lieve Bianca,

Bedankt dat je zoveel moeite hebt genomen voor dit leuke pakket. Alle cadeaus kunnen we goed gebruiken en wat leuk dat je het zo mooi hebt ingepakt. Ik ben gek op thee en ik vermoed dat we snel een keer kerstkoekjes gaan bakken met de kids. Toen ik de vlag zag moest ik denken aan onze verhuizing. Dat duurt niet zo lang meer. Het is ons eerste koophuis en voor ons een nieuw avontuur! Dankjewel!

Mijn swap heb ik ook met veel liefde bij elkaar gesteld en ingepakt. Deze ging op de post naar Sanja van Bysan.nl!

Hebben jullie een kerstpakket gekregen?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

8 thoughts on “Unboxing the #mamabloggerskerstswap 2016

  1. Leuk pakket heb je gekregen! Ik heb dit jaar niet meegedaan omdat het mij vorig jaar een beetje tegen was gevallen. Maar je moet natuurlijk ook net geluk hebben. Van mijn werk heb ik een leuk boekenpakket gekregen, altijd goed!

Geef een reactie