Win een luxe glamping vakantie naar Zuid Europa!

fuerteventura3

Heb jij nog geen vakantieplannen deze zomer? Ben jij gek op kamperen, lekker weer en ijs? Zie jij je al liggen in de Italiaanse zon of op Istrië? Wij wel! Daarom hebben wij ons opgegeven als glamping testers. Deze week kun jij je óók nog aanmelden als glampingtester en wie weet 😉

Vacanceselect zoekt glampingtesters!

De bestemmingen en de datums zijn aan bepaald. Vacanceselect is nog opzoek naar glampingtesters die een week lang gratis willen glampen op één van hun aangegeven accommodaties. Dit is tevens de laatste week dat je je nog op kunt geven op voor een gratis vakantie.

Gratis?

Voor niets gaat de zon op ;-). Vacanceselect heeft een aantal accommodaties gereserveerd voor testfamilies die zich opgeven als glampingtesters. Denk hierbij aan luxe tenten voorzien van toilet, keuken en douche of een luxe stacaravan. De (auto)reis is niet inbegrepen en je moet er natuurlijk wel wat voor doen. Naast het genieten van je vakantie is het de bedoeling dat je er tijdens het verblijf een leuk verslag van schrijft en leuke filmpjes en foto’s maakt voor Vacanceselect. Eigenlijk posten we ons allemaal gek op Social media als we op vakantie zijn, zodat de thuisblijvers ook mee kunnen genieten. Dus zo heel moeilijk is het niet.

Klik hier om de beschikbare vakanties en informatie te bekijken en om je aan te melden.

vacanceselect

Wij doen ook mee!

Ik heb ons aangemeld voor 3 accommodaties. Twee in Italië en één in Istrië. De locatie aan het Gardameer en de camping in Istrië lijken ons het leukst. De kinderen hebben op dat moment net vakantie. Omdat wij volgende maand over gaan met verhuizen (wat veel kost) zou het fijn zijn om op deze manier de kosten op de accommodatie in de vakantie te besparen. Kunnen we meer geld uitgeven aan ijsjes en pizza’s! Mochten we met een beetje geluk de vakantie in Istrië winnen dan plakken we er zelf nog een week Italië aan vast want dat ligt dicht bij elkaar. Het lijkt ons supertof en als wij winnen dan houden we jullie natuurlijk ook op de hoogte.

Ps. hadden jullie al gelezen hoe mooi wij de Airdreamer en Airlodge vinden?

Wij gunnen iedereen een vakantie en een eerlijke kans om te winnen. Doe jij nog even snel mee? En als je niet meedoet, duim je dan voor ons?

 

Bewaren

Bewaren

9 Comments

 • Reply Marieke maart 24, 2017 at 3:51 pm

  Wat superleuk! Voor welke camping aan het Gardameer gaf je je op?
  Ik wil wel mee doen, maar onze geboekte vakantie valt precies op de datum van de camping aan de Adriatische kust.

  • Reply Nathalie maart 24, 2017 at 4:28 pm

   O wat jammer. Misschien komt er een andere keer nog eens zo’n leuke actie! Camping San Fransesco, ken je deze? Welke camping hebben jullie geboekt?

   • Reply Marieke maart 24, 2017 at 4:35 pm

    Oh in Sirmione (of is het nog net Desenzano?) Ken de camping wel van naam maar nog nooit geweest.
    Wij gaan dit jaar naar De Warsberg van Landal in Duitsland. Helaas wat andere kosten (lees vouwwagen laten keuren) waardoor we Italië dit jaar overslaan.

 • Reply Dhini maart 24, 2017 at 5:08 pm

  Wat leuk! Ik hoop dat je wint

 • Reply Jacqueline maart 24, 2017 at 11:02 pm

  Wat een leuke tip, ik ga er zo eens naar kijken. En ik zal voor je duimen!

 • Reply Patricia maart 25, 2017 at 6:21 am

  Ik duim voor jullie hoor.

 • Reply Yvonne maart 27, 2017 at 10:11 am

  Klinkt goed 😉

 • Reply Linda maart 28, 2017 at 1:21 pm

  Succes!! 🙂

 • Leave a Reply