Vaderdag, waar maak je papa blij mee?

Zondag is het weer zo ver, dan is het Vaderdag. Tijd om de papa’s in het zonnetje te zetten. Papa verdient een leuk cadeau toch? Ik vroeg een vader waar hij echt blij van zou worden.

Mijn papa is de beste. Hij doet hier alle klusjes in huis want mama heeft daarin twee linkerhanden. Hij plakt fietsbanden, timmert meubels in elkaar, repareert van alles. Papa verdient een leuke dag met leuke cadeaus. Maar waar maak je hem nou echt blij mee?

blue1

Knutselwerkjes van de kinderen

“Het allerleukst vind ik toch wel als de kinderen mij verrassen met een heerlijk ontbijtje of lunch. En dat ze me natuurlijk eerst even laten uitslapen. Soms maken ze op school of thuis een mooie tekening of knutselwerkje en dat is altijd leuk!”

Een fles wijn of een bier pakket

Tja, mannen.. Ze blijven het leuk vinden om nieuwe of andere biertjes te proeven. Koop dus niet dezelfde biertjes die papa meestal drinkt maar loop de slijterij eens binnen en laat een pakketje samenstellen met verschillende biertjes. Soms staan daar gemaakte pakketjes maar je kunt ook zelf wat samenstellen. Het is crisis als het bier en de wijn op is.. dus beter iets teveel in huis dan te weinig.

blue3

Een nieuw overhemd

Papa draagt dagelijks overhemden voor zijn werk. Ook op feestjes en soms casual als we een dagje weg gaan. Van Overhemden.com ontving hij alvast een Vaderdag surprise. Een lichtblauw overhemd die je zowel in als uit de broek kunt dragen. Het is een overhemd uit de collectie van de Circle of Gentlemen. Zelf ken ik het merk nog niet, maar mijn man had er wel eens van collega’s over gehoord. Deze overhemden zijn van echte topkwaliteit.

De stof is echt heel fijn en zacht, dit maakt het overhemd ook minder stijf en je kunt het overhemd netjes dragen op een pantalon maar óók op een jeans. Mijn man heeft er zelf ook iets over te zeggen. “Dit overhemd van Circle of Gentlemen draagt comfortabel en ziet er netjes en mooi uit. Voor mij is de lengte iets te lang om over de broek te dragen maar dat is voor mij niet zo’n probleem omdat ik overhemden grotendeels voor mijn werk draag in een management functie. De lichtblauwe kleur ziet er zomers uit en vind ik erg mooi. Nu ik dit merk heb ontdekt kan ik er ook over meepraten.”

blue2

Wat er nog meer op het verlanglijstje staat van deze papa?

Een mooi horloge, groener gras 😉 en als het mooi weer is dan willen we graag iets leuks gaan doen in de buitenlucht. Een fijne wandeling maken met zijn allen in het bos of in een park.

Hoe gaan jullie Vaderdag doorbrengen?

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

11 thoughts on “Vaderdag, waar maak je papa blij mee?

  1. Ik ben al bezig met een knutselwerkje van de kleine. Dus die krijgt hij sowieso. En hij loopt al maanden te klagen dat de accuboormachine snel leeg is. Dus die krijgt hij ook. Hij mag hem zondag wel zelf uitzoeken, want hij is zo specifiek daarin. Daar ga ik mijn vingers niet aan branden haha. 😉

  2. Hier wordt er sws altijd geknutselds voor dit soort dagen. Ik koop verder niets voor mijn man, hij is mijn man niet mijn vader haha. Voor schoonvader hebben we een tof bbq schort gekocht met foto en opdruk. Hij wertkt in de catering en vond het wel een geinige referentie

  3. Mijn meisje knutselt op school altijd wat voor papa, en thuis gaan we samen nog wat moois maken om tijdens een lekker ontbijtje de papa lekker te verwennen. Hier worden de knutselwerkjes meer gewaardeerd dan de dure cadeaus.

Geef een reactie