Vakantiebeurs 2017

Gisteren schreef ik al een leuke blog over het proefkamperen op de Vakantiebeurs, vandaag vertel ik jullie wat we nog meer gezien hebben. Zoveel indrukken en zoveel volk. Danseressen, een duiker met badeendjes in zijn handen en een tas vol leesvoer. Ben jij al eens op de Vakantiebeurs geweest?

In één middag de wereld rond, zo kan ik ons bezoekje aan de Vakantiebeurs het best beschrijven. De beurs was groot opgezet met verschillende zalen. Bij de entree kregen we meteen een gele tas van Schiphol See Buy Fly. Bijna elke bezoeker liep met zo’n tas die handig was om alle folders in mee te nemen.

vakantiebeurs1

Zoals je ziet zitten mijn tassen vol met folders, een strandbal, kortingsbonnen en een badeendje. Ik heb nog niet alles doorgekeken wat ik mee heb genomen. Dat doe ik lekker een keer als ik niets te doen heb, elke keer een ander boekje. Ik kan uren kijken in de vakantiefolders. Thuis ben ik ook altijd degene die de vakanties uitzoekt en hier gaat altijd enorm veel tijd in zitten.

airdreamer - vakantiebeurs - vacanceselect - volgmama
De Airdreamer van Vacanceselect. Een prachtige accommodatie voor 6 personen.

Na binnenkomst heb ik als eerste de stand van Vacanceselect opgezocht. Ik kon mij daar melden voor een rondleiding in de Airdreamer. Het glampen spreekt mij zeer aan en willen we zeker eens gaan ervaren in het echt. Gisteren hebben we dus even mogen proefkamperen en dit was hartstikke leuk!

Lees hier het verslag over het proefkamperen in de Airdreamer en Airlodge.

vakantiebeurs4

Zie je het outfit van mijn dochter? Hier kreeg ik zulke leuke reacties op: “stoer meisje” en “kleine ontdekkingsreiziger”. Dit shirt had ik van haar grote broer bewaard en vond ik nu wel toepasselijk om haar te laten dragen. Op de rug staat een print van een rugzakje met kompas en andere reisartikelen. En voorop een kaart en een verrekijker. Een echt travelshirtje. Stoer spijkerrokje en een tropische legging eronder. Leuk toch?

Wat ik leuk vond aan de beurs is dat er ook van alles voor de wat oudere kinderen te doen was. Je kon een heuse kidsroute volgen, kajakken, op een takelbaan, een fietsroute en ga zo nog maar even door. Je kon er zelfs duiken.

vakantiebeurs5

Nieuwe trend? Slapen op je auto? Het lijkt mij persoonlijk niets maar je gaat dit in de toekomst vaker tegenkomen. Geen vouwtent in de aanhanger maar op dak. Ik ga toch liever glampen. Maar het voordeel van op je auto slapen is natuurlijk dat je niet bang hoeft te zijn dat je auto word gestolen!

vakantiebeurs6

Handig! Gelukkig lag niet het aanbod van alle landen door elkaar. De landen waren goed verdeelt met elk een aantal stands. Van een weekend weg in de Nederlandse achterhoek tot Europa, cruisetochten, Afrika, Azië en de VS.

vakantiebeurs7

Bij het Turkije gedeelte kon je waterpijp roken en er was een Turkse ijsgoochelaar voor de kinderen. Zelf ben ik al vaak naar Turkije geweest en in de toekomst gaan we er zeker nog eens heen. Ik zou ook graag een keer naar Istanbul willen maar dan moet het er eerst even wat rustiger zijn.

vakantiebeurs3

Op Instagram liet ik al een filmpje zien van een Surinaamse dans. Zo leuk dat als mijn dochter muziek hoort ze mee wil dansen. En dan maakt het niet uit wat voor muziek. Ze danste overal, zo schattig!

Zoals je hier in de blog ziet was het niet alleen maar een beurs met reisaanbieders. Er was genoeg vermaak en alleen daarom al was het de moeite waard. Thuis kijken we nog even alle folders en boekjes na. Eens zien waar we dit jaar op vakantie heen gaan. Ik heb er heel veel zin in om weer te gaan reizen,

Ben jij al eens naar de Vakantiebeurs geweest? En heb jij al vakantieplannen voor dit jaar?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 thoughts on “Vakantiebeurs 2017

  1. Wat een super leuke beurs! Moeten we zeker eens een keer naar toe zo te zien.. Pff ja de zomervakantie..Haha gaat nog een hele zoektocht worden. We vinden zoveel dingen leuk: Naar scandinavië om een rondreis te maken, met het vliegtuig naar een warm oord, een kampeervakantie in Europa…Tja wat we gaan doen dat is nog de grote vraag.

Geef een reactie