Video van Sint 2019

Video van Sint; leuke tip voor pakjesavond!

Het recept voor een leuke pakjesavond met kinderen? Sinterklaas snoepgoed, warme chocomel met slagroom, cadeautjes… en de Video van Sint natuurlijk! Of je pakjesavond nu op 5 december of op een andere dag viert, een Video van Sint kan altijd. Al 11 jaar is de videoboodschap van sinterklaas een groot begrip. Staat de video dit jaar ook op jouw verlanglijstje? Misschien heb ik dan wel leuk nieuws voor je want wij mogen twee exemplaren verloten aan onze lezers. Doe snel mee!

Video van Sint 2019

De Video van Sint is een leuk alternatief voor een sinterklaasbezoek aan huis en ook nog eens stuk goedkoper. Sint heeft het natuurlijk heel druk maar een persoonlijke boodschap blijft een onvergetelijke ervaring voor jong en oud…

Een nieuw avontuur dit keer! In de Video van Sint 2019 spreekt sinterklaas de kinderen persoonlijk toe met een gloednieuw avontuur in de dierentuin. Je kunt foto’s toevoegen die de pieten laten zien op het SintPad en kiezen uit twee versies; roetveeg pieten of zwarte pieten in de film.

Op de website van Video van Sint zijn er drie bestelmogelijkheden:

 • als download; overal af te spelen vanaf 14,95
 • als dvd vanaf 14,95
 • als complete set met gratis extra’s t.w.v 11,95 (verjaardagsvideo, 5 dierenverhaaltjes, gesigneerde kaart en envelop uit Spanje) voor 19,95
video van sint 2019
Sint 2021Sint 2021

Dit jaar gaan wij voor het eerst in tijden weer een Video van Sint bestellen en ik ben heel benieuwd hoe de kinderen erop zullen reageren. Ik denk vooral dat zij het heel spannend zullen vinden. Tot pakjesavond mogen ze elke week 1 keer gratis met sinterklaas bellen. Ook zo leuk! Hier in huis gelooft alleen de jongste nog maar haar grote broers doen gewoon gezellig mee.

Het bestellen van de sinterklaas video met persoonlijke boodschap is eigenlijk zo gepiept. Je vult voor maximaal 8 kinderen (of personen) enkele gegevens in zoals naam en uitspraak, geslacht en leeftijd. Daarna kun je uit een hele waslijst aan complimenten, gebeurtenissen, hobby’s of opvoedtips keuzes maken.

Vervolgens kun je foto’s voor het verhaal uploaden en kiezen of je een filmpje met zwarte pieten of roetveeg pieten wilt. Ik wil mij niet met de zwarte pieten discussie bemoeien en hoop ook niet dat deze blog dat opwekt, maar het is ontzettend fijn dat de Video van Sint beide opties geeft. Als laatste kun je nog verstopplaats voor de cadeautjes aanvinken, bijvoorbeeld achter de bank of in de garage. Ook hier zijn er genoeg mogelijkheden!

Een videoboodschap van de sint is onwijs leuk en een beetje spannend voor de kinderen. Een aanrader? Zeker! Voor de ouders superleuk (wat een voorpret!) om in elkaar te zetten en ik kan haast niet wachten om het filmpje te bekijken. Zo leuk!

Winactie Video van Sint

De populaire Video van Sint bestaat anno 2019 al 11 jaar. Dat feestje vieren wij graag met hun mee! In samenwerking met Video van Sint mogen wij 2 x een persoonlijke videoboodschap van sinterklaas verloten. Doe je mee?

Laat een reactie achter op de blog en/of onder het Facebook bericht op de Facebook pagina van Volgmama waaruit wij kunnen begrijpen dat je mee wilt dingen. Op beide pagina’s loten wij 1 winnaar dus je kunt het twee keer proberen.

Delen en taggen is niet verplicht maar wordt wel gewaardeerd.

De winnaars ontvangen komende maandag 18 november een bericht van ons.

Dania Cane heeft op de blog gewonnen en Deze Niet op Facebook! Gefeliciteerd dames. Jullie ontvangen een bericht.

25 thoughts on “Video van Sint; leuke tip voor pakjesavond!

 1. Nou heel graag nog nooit gedaan de video van de Sint hoe leuk zo het zijn als we hem dan winnen ik zie die 2 kopjes van mijn mannen al glisteren wij doen heel graag mee met deze leuke actie!! Dat gaat een hele speciale sinterklaas avond worden dan…

 2. Doe heel graag mee. Het perfecte moment om Pakjesavond mee te beginnen.
  We hebben ‘m al 3 jaar op rij besteld.
  De meiden genieten er enorm van en ook opa en oma (pake en beppe) kunnen wij ermee verrassen.
  We zouden ‘m dit jaar graag weer op de mat zien vallen.

 3. Ik doe heel graag mee. Dit gaan onze meiden fantastisch vinden. Ik ga hopen en duimen. En als ik win neem ik Opa en Oma ook mee op de DVD. Ben erg benieuwd naar de gezichten van iedereen als ze genoemd worden.

 4. Waaauw dit zou zo gaaf zijn voor onze 3 schatjes❤💙💙 en hun 2 “grote” nichtjes van 16 en 17. Ieder jaar komen ze Sinterklaas bij ons vieren. Ik zou die gezichten weleens willen zien als Sinterklaas toch ook iets over hen verteld🤣! Ik doe dus heeeel graag mee 😊😊!

 5. Vorig jaar vond m’n dochter hem helemaal geweldig. Ik denk dat ze het heel gaaf zou vinden als Sint ineens weet dat ze een pieten uitvoering op school heeft gedaan, want ze is daar zo trots op dat ze daarvoor oefenen en dat gaan doen

 6. Het is het laatste jaar dat we hier een video van Sint kunnen afspelen waarbij het nog heel echt zal voelen voor de jongste. Volgend voorjaar wordt ze 8 jaar en dan wil ik het geheim ook vertellen.
  Dus hopelijk dit jaar een extra bijzondere pakjesavond met de video van Sint.

 7. Superleuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. Voor de oudste wordt het denk ik het laatste jaar dat ze nog geloofd. En voor de jongste begint het nu pas. Zondag wordt ze 1 jaar. Vorig jaar met de intocht op 17 november was ik aan het bevallen van haar.

 8. Lijkt me superleuk voor mijn 2 zoons, waarvan de jongste dit jaar Sinterklaas echt goed mee krijgt en voor de oudste het waarschijnlijk het laatste jaar is dat hij gelooft. Hoe gaaf zou het zijn als ik ze allebei kan verrassen!

 9. Super graag voor mijn dochter Sophie. Ze heeft gescheiden ouders maar daar gaat ze goed mee om. Daarnaast helpt haar mama sinterklaas door Piet te zijn.
  Dit vind ze super gaaf en is ze trots op. Dit zou het verhaal helemaal compleet maken

 10. Wat een super actie weer! En deze video’s zijn zo super leuk ❤ dit jaar krijg ons zoontje Daley van 4 Sinterklaas echt bewust mee! En hij viert het dit jaar met zijn beste vriendinnetje Roxy. Ook komen Sint en Piet nog op bezoek. Een nieuwe video zou het avondje compleet maken 🍀 gedeeld en getagged 👍🏻

 11. Ik doe zoo ontzettend graag mee!!! Wij hebben een groot gezin, gaan pakjesavond met zn allen vieren, maar bij het toevoegen van gezinsleden stijgt de prijs en helaas valt het dan niet meer binnen ons budget. Ik doe graag mee voor ons, en begin al te smelten bij het voorstellen hoe die lieve gezichtjes thuis gaan kijken bij het horen van hun naam. Duimen, duimen!!

 12. Superleuk!! Mijn oudste is 8 en gelooft nog, hoe geweldig zou het zijn als hij zijn naam hoort. Ook de rest is reuze enthousiast en vandaag met de intocht helemaal in de wolken! Ik win deze graag omdat Sinterklaas echt het allerleukste feest is, volgens de kinderen 😉 Ik weet zeker dat deze video het he-le-maaaaaal af zal maken!

 13. Het zal dit jaar waarschijnlijk het laatste jaar zijn voor onze jongste en ik zou het dan ook wel erg leuk vinden om groots uit te pakken dit jaar. Daar past deze dvd helemaal bij. Ik ga duimen!

Geef een reactie